Ja też mam tt-01 i od starych wyjadaczy słyszałem że lepiej zmienić na łożyska i faktycznie trochę lepiej się prowadzi

Nie kupuj tylko w sklepie modelarskim, bo koszt w tedy to prawie 60zł, ja kupiłem w sklepie z łożyskami za chyba 42zł jak dobrze pamiętam

Z luzami układu kierowniczego poradziłem sobie tak:
https://picasaweb.google.com/118149084053604003134/TT01RSNieNaSprzedarzP(odgapiłem od Staszka z pdmrc), nadal są małe luzy, ale mniejsze i kąt skrętu się powiększył, musiałem tylko zmienić dog bony na kardany CAPPU (kupiłem w titanrc). Warto też kupić alu wałek, bo plastikowy się wygina i robią się luzy, plastik trzymający kielichy wału się wyrabia, przez co mogą szybciej się niszczyć zębatki :/ Więc moim zdaniem żeby tt-tka nadawała się do jazdy z lepszym silnikiem niż stockowy blaszak, trzeba zmienić panewki na łożyska i kupić alu wałek (dobrze jest też kupić alu kielichy wału, ja jeszcze sobie nie kupiłem). Co do silnika to nie wiem. ja mam bezszczotke 3215kv (około 13t) i jak dla mnie ma wystarczającą moc (jak na razie, w przyszłości pewnie będzie większy potwór

).