Spektrum DX 3.0 2,4Ghz
Mam do sprzedania aparaturę Spektrum DX 3.0 2,4Ghz. Znaczy tak. Bebechy Spektrum DX 3.0 przerzuciłem do innej obudowy ( JR XR2i ) zmieniłem obudowę ponieważ bardziej mi się podobała (wiem wiem, to trochę dziwnie brzmi). Gwarantuję że środek jest jest tym czego państwo oczekują. Szczerze mówiąc stan aparatury uznaje jako b.dobry. Dorzucę jeszcze baterie (6 nie najnowszych) ale zawsze się mogą przydać. Obudowa jest prawie idealna: Kawałek plastikowego łączenia do antenki jest lekko pęknięty lecz zakleiłem go taśmą izolacyjną i nigdy mi nie sprawiało to problemu. Tyle jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. Bebechy mają tylko 1 moim zdaniem mały i nieistotny minus. Przycisk do zmiany osi skrętu nie działa najlepiej. Spokojnie możecie zmniejszyć lecz żeby zwiększyć to już trzeba rozkręcić obudowę i przycisnąć mocno przycisk (tutaj tylko kwestia przycisku więc jak ktoś umie to może sobie wymienić). Ujawniam wszystkie wady które istnieją żeby potem nie było problemów. Moim zdaniem apka jest idealna i sprawuje się perfekcyjnie.
Cena : 150zł
FIRESTORM 10T
Mam do sprzedania także części modelu FIRESTORM 10T. Posiadam cały model bez kielichów i poloskow, silnika,kół przednich, tylnych,budy i dufra oraz 2 śrubek BALL-STUD 4.8x15mm. posiadam opcjonalne mocniejsze wahacze i nie mam poloskow. Mam także 2 nowe filtry powietrza, olej do filtrów oraz do silnika. Mam także dużo śrubek.
Cena zależy od części. ale sprzedaje tanio
Kontakt.
GG: 8192655
Tel. 519495428
E-mail.
Michal.zurkowski@gmail.com