Po zakupie modelu
XRay M18T, który miał być zupełnie nowy dokładnie tak jak na stronie, od
Piotr Blaze Blazucki okazało się, że brakuje narzędzi, które powinny być do niego dołączone. Pan Piotr twierdzi, że taki model dostał jako nagrodę, jednak nie do końca chce mi się wierzyć, że ktokolwiek mógł wręczyć jako nagrodę rozkompletowany model, proszę więc abyście dokładnie pytali o wszystko podczas kupowania czegokolwiek.
Po zapytaniu o narzędzia najpierw otrzymałem odpowiedź, że XRay nigdy nie daje narzędzi do modeli. A po wysłaniu zdjęcia z instrukcji obsługi otrzymałem odpowiedź, że model w takim stanie został wręczony jako nagroda.
blazerp napisał(a):
Narzędzi nigdy nie daja w zestawie.
blazerp napisał(a):
Bardzo przepraszam ze tych czesci nie było. Ja taki model dostalem na zawodach w czechach jako nagrodę. Nie mam tych czesci.
Treść oferty na RcAuto:
blazerp napisał(a):
Sprzedam model M18T , model jest nowy w pudełku.
Link do opisu
http://www.sklep.rcracing.pl/product_in ... ts_id=1081u mnie duzo taniej za taki sam model. 250zł
kontakt gg 4794839 albo email
blazerp@o2.plPo raz kolejny wychodzi na to, że najlepiej prosić o dokładne fotografię wszystkiego i przede wszystkim aktualne, a nie sprzed "dwóch pakietów" (ta uwaga nie odnosi się do tego modelu, tylko kilku innych, które miałem nieprzyjemność odkupić).