Witam.
Mam do sprzedania Losi 8ight 2.0 E. Jest to mega okazja na rc auto.
Stan modelu nie można ocenić na bardzo dobry, gdyż uważam że na to nie zasługuje. Model jest w stanie celującym. Podwozie przejechało około 20 okrążeń na torze modelarskim w Gdańsku oraz kilkanaście minut powolnej jazdy po kostce, więc można powiedzieć że model jest nowy. Model nie jeździł na ŻADNYCH ZAWODACH. Modelu nigdy nie rozbierałem, bo jeszcze nie było potrzeby. W zestawie jest: model, części i akcesoria jakie są zawsze w zestawie jak się kupuje nowy model. Niestety nie mam plastikowych adapterów na orczyk serva (25t), 23 i 24 mam. Dorzucam jeszcze klucz traxxasa do śrub rzymskich. Do całości dodaje przedni i tylny skid od DE Racing. Dorzucam jeszcze całkowicie NOWĄ, NIEPOMALOWANĄ KAROSERIĘ.
Model nie ma ukrytych wad!!!
Do zestawu dorzucam 2kpl kół AKA City Block (na treningi czy dla funa idealne, lecz już mają mniej bieżnika niż nowe koła i trzymają gorzej nawierzchni.)
Cena to tylko 1500zł. (Cena nie obejmuje comba Tekina widocznego na zdjęciach w linku allegro) Za małą dopłatą mogę jeszcze dorzucić nową zębatkę odbierającą 45T
Więcej zdjęć wysyłam na maila.
LINK
http://allegro.pl/show_item.php?item=2181981111Kontakt:
Dantade@wp.pl Tel: 604 770 881
GG 21834599