Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 30, 2026 2:11 am

Autor
PostNapisane: N lut 12, 2012 11:59 am 

No i jak wrażenia ?
Bo u mnie jak zwykle pozytywnie.
Wprawdzie śmigałem na strzępkach, resztkach, niedobitkach opon ale w końcu model zaczął się mnie słuchać ;)
Tor był bardzo ciekawy, techniczny ale płynny i bardzo fajnie się po nim jeździło.
Najszybsze okrążenie wykręciłem 11.5s, co może nie było jakimś super wynikiem ale stare opony, model i regiel też pewnie robią swoje :]
Karkówka z grilla super, tym bardziej w zimie, już się przez Was (organizatorzy) nie mogę doczekać sezonu grillowego :lol:
Funkcja sędziego torowego wg mnie jest jedną z najważniejszych zalet serii wyścigowej w Ścinawce.
Sędzia torowy spisywał się jak mógł najlepiej, szczególnie w czasie wyścigów młodszych zawodników był w stanie zapanować nad chaosem na torze. Może nie wszystko widział ale w końcu ma tylko parę oczu z przodu głowy ;)
Na pewno widział mój falstart w 3 finale. Sam się zdziwiłem, mój palec żył własnym życiem :mrgreen:
Pozostaje czekać na następną eliminację.

GG#10007
HB Cyc TC & Schumacher Mi3 happy user :]

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn lut 13, 2012 8:17 am 

Pisząc dwa słowa o zawodach w Ścinawce chciałbym pogratulować zawodnikom, którzy zwyciężyli w swoich klasach tym, którym to się nie udało wytrwałości i dalszej pracy ale przede wszystkim chciałbym podziękować wszystkim za coraz lepszą i wyższą kulturę jazdy.

PostNapisane: Pn lut 13, 2012 11:15 am 

Grzegorz Ogonowski napisał(a):
...ale przede wszystkim chciałbym podziękować wszystkim za coraz lepszą i wyższą kulturę jazdy.

A dzieje się to za sprawą sędziego torowego,któremu należy się najwyższy szacunek.Jest propozycja nagrywania filmów szkoleniowych na zamówienie dla sędziów.
Na pewno jesteśmy w stanie taki film zrobić o osobie prowadzącej zawody przy komputerze (Agata)
i o osobie odpowiedzialnej za to co się dzieje na torze.
Trwają intensywne prace nad sędzią technicznym,sprawa w pozytywnym toku...
Ps.Mam nadzieję,że herbata wypita z naszych kubków ,po powrocie do domu smakowała lepiej.

PostNapisane: Pn lut 13, 2012 6:56 pm 
Administrator forum

Jako, że nie wszyscy z naszej ekipy mają status zawodników na forum to pozwolę sobie podziękować w imieniu wszystkich z Poznania za miło spędzony czas. Naprawdę warto było do Was przyjechać, a grill przy -18*C to poprostu coś czego nie da się zapomnieć, tymbardziej że wszytko było wyśmienite (choć szybko trzeba było uciekać z dworu po zdjęciu z rusztu by nie zamarzło) :lol: . Jeszcze raz gratulacje dla organizatorów oraz zawodników którzy współtworzą świetną atmosferę na zawodach a także za wzorowe sędziowanie. To był dla naszej ekipy naprawdę udany wypad w góry. Widać, że nasze treningi na miejscu nie idą na marne :mrgreen: .

PS Z niecierpliwością czekamy na hopkę dla trucków 8) .

PostNapisane: Pn lut 13, 2012 10:33 pm 

Chciałbym podziękować w imieniu większości młodych zawodników i starszych też :) Maciejowi Marcinkowi za MEGA wielki kosz przepysznych cukierków. Z okazji swoich 18-tych urodzin sprawił nam wszystkim taką słodką niespodziankę. Bardzo miły gest, który utwierdza nas w przekonaniu, że pomimo rywalizacji na torze ważna jest atmosfera na zawodach, dzięki Maciek !
I o to chodzi, ma być rywalizacja, adrenalina, ale także dużo uciechy i mile spędzony czas z ludźmi którzy przyjeżdżają na zawody właśnie dla dobrej zabawy i spędzenia tych kilku godzin w grupie przyjacielsko do siebie nastawionych ludzi.
Do zobaczenia w Nowej Rudzie już w marcu.

PostNapisane: Wt lut 14, 2012 7:36 am 
Administrator forum

Witam,

Wtrącę swoje trzy grosze w ocenę zawodów. Co tu dużo oceniać - oprócz mojej i Leszka wpadki na samym początku z nie podpięciem pętli do AMB - wszystko toczyło się bardzo sprawnie.

Jedna ciekawa sytuacja która się wydarzyła w czasie zawodów:

- sędzia komputerowy odchodząc od stolika przekazał mi nadzór nad pilnowaniem Agaty. Jakoś tak się dziwnie stało, że zająłem się modelem i przez ponad 40-50 minut Agata prowadziła zawody sama z minimalnym udziałem żywych ludzi - wywieszanie wyników. Ciekawi mnie ilu zawodników zauważyło brak żywego sędziego przy stoliku?

Powyższe świadczy tylko o jednym - zawodnicy potrafią trzymać dyscyplinę bez zbędnego darcia się do mikrofonu i przypominaniu o końcu biegu i konieczności przygotowania sie do startu kolejnej grupy.

Dzięki za dobra zabawę.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

PostNapisane: So lut 25, 2012 9:13 am 

Trochę późno, ale lepiej niż wcale :wink:

Filmik z VII Eliminacji PMMS!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... YMl_Xiw7T4