Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 25, 2026 8:48 pm

Autor
PostNapisane: Pn gru 26, 2011 8:47 pm 

Witam.
Mam na sprzedaż dwa podwozia LRP- S8 BXe i S8 BX. Jedno w wersji elektrycznej drugie spalinowej. Ja jeździłem modelem tylko w wersji elektrycznej, a spalinowej używałem, jako drugiego podwozia na części. Wersja, która złożona jest aktualnie, to zawieszenie z wersji spalinowej, a płyta z elektrycznej. W tej wersji model przejeździł około 4 miesiące przed zakończeniem sezonu. Płyta w modelu została oczyszczona chemicznie, aby jak najlepiej ją zakonserwować. Nie ma na niej rys. Jeśli chodzi o zawieszenie drobne ryski na wahaczach, co jest nieuniknione na naszych torach. Reszta jest jak nowa. Do złożenia dwóch pełnych podwozi brakuje mocowania tylnych wahaczy, które jest łatwo dostępne w Niemczech i ewentualnie małych elementów. Można również łatwo złożyć podwozie w wersji spalinowej i traktować pozostałe części jako serwis. Do podwozia dodaję serwo Turnigy 620DMG używane kilka razy do treningów. Moc, to 10.3kg, a prędkość 0.13s. Dodaję rówanież nowy komplet kół GRP Rally, używane koła GRP Jolly. Jeśli znajdę coś jeszcze również chętnie dodam. Dwa spoilery- seryjny zółty i biały z HPI widoczny na zdjęciach.
Fotki podwozia w wersji elektrycznej: https://picasaweb.google.com/1163953967 ... mva5qfS-RQ
Cena: 850zł, którą uważam za uczciwą. Nowe podwozie w wersji spalinowej, to koszt 1400zł, a w elektrycznej 1700zł.
Kontakt: GG: 21212020 i priv.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość