Czopsztej napisał(a):
Mhm...rozumiem. A jakieś inne propozycje w troche niższej cenie? Może ktoś z Was ma jakieś używane autko na sprzedaż? Jakieś wiarygodne źródło?

Witam,
Ja mam do sprzedania bardzo mało używane autko w skali 1:36 - Team Losi HighRoller w wersji RTR (
http://www.scorpio-polska.pl/podrobnost ... =&kat_typ=). W zestawie znajduje się wszystko co jest potrzebne (poza bateriami do aparatury 8szt. AA). Dołączony do zestawu pakiet akumulatorów ładuje się 40 min.. Dodatkowy pakiet można kupić w niskiej cenie bo już za ok. 45zł/szt. Do modelu dostępne są wszystkie części zamienne i tuningowe (np. u dystrybutora, tj. firmy Scorpio Polska). Nowy zestaw kosztuje 370zł, ja chciałbym za niego ok. 230zł. Z całego zestawu brakuje tylko oryginalnego pudełka.
W zasadzie mam do sprzedania 2 takie auta. Kupiłem je niedawno dla siebie i syna ale niestety jak syn zobaczył mój stary model TT-01, od tej pory nie chce już jeździć maluchami tylko woli ten "duży samochód", dlatego sprzedaję - szkoda, żeby się marnowały i zbierały kurz na półce.
Jeżeli jesteś chętny to mogę zrobić zdjęcia i przesłać na maila albo umieścić je np. na Picasie.