Witam !
Dziś mam na sprzedaż model Traxxas Revo 3.3 ( #5308 ) oraz cały potrzebny osprzęt do rozpoczęcia zabawy z modelami RC.
Zacznę od modelu, który jest wszystkim znany, szczegóły dostępne na stronie producenta.
Model używany typowo weekendowo, dość sporadycznie z racji braku czasu, co widać po jego stanie, zwłaszcza karoserii

Model kupiłem mniej więcej rok temu, został sprowadzony z ameryki i do dnia dzisiejszego wypalił mi 2 litrowy baniak paliwa Tornado 16%.
Jego stan określam na b. dobry, szczegóły na zdjęciach ( dla osób zainteresowanych mogę wstawić fotki poszczególnie wybranych części w celach poglądowych ! )
Co zostało wymienione w modelu :
-osłony podwozia na alluminiowe
-wachacze na dłuższe (niebieskie RPM)
- twardsze sprężyny
- dopiero co założony nowy blok silnika ( z racji, że model wypalił już 2 Litry, asekuracyjnie wymieniłem łożyska silnika co wiąże się z wymianą całego bloka silnika, stary dorzucam do kompletu
- przepustnicę na metalową RPM
- części zapasowe
- 2 x rotostarter
- płyn ARO, płyny do filtra powietrza, resztka płynu do amorków świeżo nim zalanych
- na nowym wężyku paliwa zamontowany filtr paliwa
Cała reszta w modelu jest standardowa
Oczywiście do modelu dorzucam aparaturę wraz z serwami gaz/skręt, odbiornikiem i resztą bajerów dołączonych do zestawu RTR ( instrukcje, naklejki, itp. )
Dodatkowo w zestawie startowym modelarza znajduje się :
- ładowarka Nimh/Nicd Duratrax Intellipeak
- przerobiony zasilacz ATX do ładowania pakietów z gniazdka 220V
- 2 x pakiet Nosram Nimh 1800mAh, jeden już powoli umiera, drugi trzyma się doskonale, bez problemu starczają na całodniową zabawę z modelem
- narzędzia dołączone do zestawu RTR( szczegóły na foto )
- termometr laserowy firmy HPI
- butelka do napełniania zbiornika paliwa
- oryginalne ładowarki Traxxasa + odpowiednia przejściówka na polskie gniazdko
- posiadam również orginalny karton do tego modelu, choć nie jestem pewien, czy cały zestaw się do niego zmieści

Dla zainteresowanych, posiadam również paliwo Technix Big Bang 16% które z powodzeniem używam w modelu HPI Savage.
Poniżej zamieszczam link do zdjęć modelu oraz całego zestawu :
http://imageshack.us/g/267/p1020004mj.jpg/Także jak widać, jedyne czego nam potrzeba, to prądu w gniazdku i 12 Paluszków do aparatury i koszyczka na odbiornik i śmiało możemy zacząć zabawę

Cena jaka mnie interesuje za CAŁY zestaw to :

1800 zł
Zależy mi na szybkiej sprzedaży z racji inwestycji w inne hobby

Kontakt :
1) priv
2) mail :
grimgor89@wp.plDziękuję i pozdrawiam !
Edit:
dodaję link do aukcji allegro :
http://allegro.pl/traxxas-revo-3-3-rtr-i1951216213.html