Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 18, 2026 8:31 am

Autor
PostNapisane: Pt lis 25, 2011 11:14 pm 

Witam,

Na sprzedaż jak w temacie Jammin CRT.5 PRO w wersji elektrcznej, napędzany najnowszym Sidewinderem Castle 3800KV.

Dyfry zalane przód-7k, środek 10k, tył 3k - model pięknie wchodzi w zakręty i dobrze trzyma tor jazdy na pełnym gazie.
regulator i silnik są ustawione na 50% mocy, przypuszczam że na 100% model będzie nie do opanowania.

Sam model w RCWorld kosztował 599zł -

W cały model z konwersją wydłużającą płyte podwoziową i konwersją elektryczną wpakowałem blisko 3000zł

Lista rzeczy wsadzonych w podwozie:

Konwersja elektryczna z JAMMINA SCRT10 - 200zł
Silnik z regulatorem Sidewinder Castle 3800KV - wyszedł mnie 490zł z wysyłką do PL - link do strony producenta
Model ma wsadzone zwrotnice CNC, bracy CNC, mocowanie centralnego dyfra CNC:
Wszystkie części kupione tutaj 
Blisko 700zł wsadzone w same części CNC
Hexy CNC - 65zł
Do modelu dokładam karton części wartych ok. 1000zł (w tym 2 nowe, nie poklejone komplety kół - jedne na asfalt, drugie na teren oraz czysta karoseria)
2 pakiety Turnigy HARD CASE 5200mah (mają po 2 cykle ładowania za sobą) - kosztowały 250zł
Torba do przechowywania LIPO
Dokładam do regulatora programator Castle Link - użyty 1 raz - kosztował 100zł
Model ma zamontowane osłony wahaczy DEracing i osłonę płyty DEracing - 80zł
Aluminiowy CNC orczyk serwa OFNA - 35zł
Serwo Savox SC1257 TG na skręcie - kosztowało 250zł, kabel jest skrócony, ponieważ było go za dużo:)

Dodatkowo
Ładowarka Turnigu Accucell 6 wraz z zasilaczem na 220 V
Aparatura wraz z odbiornikiem Sanwa Blazer

Wszystkie wtyki pakietów i regla zostały profesjonalnie polutowane na wtykach XT-60

Jestem osoba dorosłą i nie jest to żaden trup jakich można sporo tutaj znaleźć, model poskładany perfekcyjnie, żadnych kosmicznych przeróbek, żadnej plątaniny kabli itp, itd.

Wszystko sprawne .Prawie jak nowe .

Miałem poprzednio mocno stuningowane E-Revo 1/16 i muszę przyznać że E-Revo w porównaniu z tym Jamminem to chińska plastikowa zabawka dla małych dzieci

Jammin jest nieco większy od E-Revo, konstrukcyjnie bardziej "prosty" - bardzo łatwy dostęp do wszystkich elementów.

Wszystko co na zdjęciach dodaje w pakiecie!!! Częsci wystarczy spokojnie na dwa lata jazd ;),

Fotki https://picasaweb.google.com/114001958388472525024/JAMMINMINITRUGGYCRT5PRO

Zależy mi na czasie, jeśli masz jakiekolwiek propozycje to zapraszam na gg 2527170, o propozycjach typu "dam 400zł" nie rozmawiam i od razu taki delikwent jest blokowany, jestem osobą poważną i traktuję ludzi poważnie, więc tego samego oczekuję w zamian :)

Wysyłka kurierem gratis!!!!!!!!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość