Siemka. Myślę, że Twoje wymagania spełni zarówno model buggy jak i truggy. Bagusy jak ktoś z forum napisał to maszyny na tor. Zgodzę się z tym, co nie oznacza, ze po podwórku nie można pojeździć. Jak najbardziej można pośmigać na asfalcie, boisku i dość równych nawierzchniach. Podczas gdy wyjeżdżam z terenu boiska, w zakręcie napotykam np. na kępkę trawy model albo odbija i robi 180 stopni albo koziołkuje. Truggy jest bardziej uniwersalny. Teraz jeżdżę jamminem z mambą po tym samym terenie i już nie mam problemów z fikołkami na zakrętach. Na asfalcie oczywiście zwinniejszy i bardziej stabilniejszy jest buggy, lecz w terenie truggy. Co do przyśpieszenia, zależy to do przełożenia, pakietów, olei, zestrojenia ESC... Nie wiem jak e-revo, ale sav flux znajomemu na 4s robi backflipa, natomiast mój jammin już ma prawie starty spojler od wheelie, ale na 360 się nie zanosi
Jeżeli chcesz zestawy rtr to szukaj w hpi (trpohy, vorza) caster, ansmann, team asoociated. Możesz zrobić konwersje modelu spalinowego na elektryczny: mbx6, jammin, 8ight, st-rr, xt8 - jest to droższa opcja, ale masz to co chcesz i nikt Ci nie nakazuje.
Marcin738 napisał(a):
7s1pA123
Pakiet 7s ? jak coś nie tak zrozumiałem to poprawicie

Max to 6s w zależności od regli.