Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz cze 25, 2026 5:34 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 23, 2004 11:47 pm 
Administrator forum

Sorki że wrócę jeszcze do tematu barku zorganizowani dla posiadaczy MT.
Otóż w tym roku na zawodach w Kłodzku (na asfalcie) zaproponowałem promocje klasy MT. Zkupiłem puchary i właczyłem klasę MT do zawodów Eliminacji MP. I co sie stało? 3 monstery: mój, Krzyska Trelli i kumpla. A ja sie pytam gdzie reszta? Przestraszyła się asfaltu? Przecież dla was były puchary które mi zostały :(

Jestem Ciekaw czy jak w roku 2005 we wrzesniu zrobie zlot RC-AUTO w Kłodkzu i zorganizuję zawody i pokazy dla MT to czy ktoś przyjedzie. Chciałbym abyście się zorganizowali i zaszczycili zlot RC-AUTO w Kłodzku licznym przybyciem.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 9:20 am 

Płonne nadzieje . To są krzykacze jak ta krowa , co dużo ryczy , a mało mleka daje . :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 10:07 am 

Widzę że bardzo modna stała się nagonka na posiadaczy MT. szufladkując ich wielu krzywdzicie znam grupę warszawską, większość z nich zdobyła swoje samochody po lub w czasie tegorocznych wakacji wiec pretensje odrzucone. Chłopaki mimo iż tak krotko mają sprzęty już organizują własny tor (w najbliższą niedzielę tj. 28.XI jest pierwsze spotkanie w sprawie toru) Wiec proszę o ukierunkowanie kogo dokładnie (z ksywy) nazywacie krzykaczem? Podpowiem, to ludzie którzy jeżdżą w Warszawie:
GOONiE?
JanuszC?
Zieluch22?
Amar?
Hansio?
Hołek?
Gruby?
Cozmo?
w najbliższej przyszłości: Han_

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 10:56 am 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
Dodam jeszcze od siebie:
Promian
Arci
Ten człowiek ze sklepu chematic- Łukasz (chyba) (tzn. nie wiem czy on jeździ na codzień MT ale na TVN turbo jeździł) ;)

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 11:00 am 

no i co ze maja modele te osoby, w innych miastach tez maja, ale wazne jest nie kto co ma ale kto pojedzie na zawody..... oki bedziecie miec tor w 100-licy to frekfencja moze byc spora, ale dopuki nie ma toru to nie ma co planowac, narazie to trzeba na rozwni z projektami toru sklecic przepisy do tej klasy, zeby to mialo rece i nogi....

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 2:04 pm 

Otóż to . Co MT to inna klasa : inne pojemności silników , różna ilość silników .A jak to jest na Zachodzie ? Czy istnieje jakiś sensowwny podział na klasy ?

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 4:44 pm 
-=ADA$=-

o ile sie nie myle jest small block ( do .21) big block (.21>) i open czyli wszystkie przerobki silniki >28, truggy, hybrydy itd

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 4:51 pm 
-=ADA$=-

ehh Jacku z moich wyliczen wynika ze AMB kosztuje ( nie liczac przesylki) prawie rowne 7500pln (1680e) czyli tyle ile savage Promiana, to moze Kuba skusisz sie i wymienisz savage na AMB :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 6:44 pm 
Raflee

Pomozesz wtedy calej polsce, jak "Polsat dziecia" :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 8:25 pm 

Bugi napisał:
ciach ważne jest nie kto co ma ale kto pojedzie na zawody.....ciach

- No właśnie a kto miał??? Zresztą zawodów nie było, jazda po asfalcie MT błyskawicznie zarzyna spura i dyfry.

Ale wracając do krzykaczy. Pewien premier powiedział skądinąd piękne słowa o mężczyźnie potem obruciło się to przeciwko niemu. Zadałem bardzo konkretne pytanie: Kogo nazywasz krzykaczem, do kogo masz pretęsje? Przedstawiłem listę, powturze: GOONiE, JanuszC, Zieluch22, Amar, Hansio, Hołek, Gruby, Cozmo, Han_. Ich widziałem osobiście, z nimi rozmawiałem i miałem honor podać im rękę.

Wnoszę o oczyszczenie dobrego imienia porządnych ludzi! Dlatego nalegam na odpowiedz.

A jeśli żadna z wymienionych osób nie jest krzykaczem to szufladkując klasę MT krzywdzicie wielu ludzi którzy mogli poczuć się dotknięci. Zwróćcie uwagę ze nie dali się sprowokować – czy tak postępują krzykacze???. Myślę, że całą sprawę należało by grzecznie zakończyć

Proszę moderatora o interwencje –gdy odbiegamy od tematu i zmierzamy w kierunku wojny klas.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 9:53 pm 

fotoPIOTREK napisał(a):
Bugi napisał:
ciach ważne jest nie kto co ma ale kto pojedzie na zawody.....ciach

- No właśnie a kto miał??? Zresztą zawodów nie było, jazda po asfalcie MT błyskawicznie zarzyna spura i dyfry..

Nie wiem kto mial przyjechac, to bylo chyba w tym watku wiec co chcesz odemnie :?: ..... nie Ty pierwszy o tym piszesz ktos z forum z wawy (nie napisze kto bo nie chce, nieche robic podzialu wiekszego niz juz jest, bo jeden to podzial na elektryki i MT, a drugi widze ze sie robi wawa - krak...ale szczerze mowiac, ja wraz ze swoim znajomymi bawimy sie dobrze jak sie spotykamy i jest OK......ale widac ze czesc chce robic jakies podzialy, ale nie bede togo komentowal....) do mnie pisal ze mu sie niepodoba co napisale... trudno jesgo sprawa nie musi mu sie podabac co pisze, to jest forum i kazdy moze wyrazic swoje zdanie

Cytuj:

Ale wracając do krzykaczy. Pewien premier powiedział skądinąd piękne słowa o mężczyźnie potem obruciło się to przeciwko niemu. Zadałem bardzo konkretne pytanie: Kogo nazywasz krzykaczem, do kogo masz pretęsje? Przedstawiłem listę, powturze: GOONiE, JanuszC, Zieluch22, Amar, Hansio, Hołek, Gruby, Cozmo, Han_. Ich widziałem osobiście, z nimi rozmawiałem i miałem honor podać im rękę.

Wnoszę o oczyszczenie dobrego imienia porządnych ludzi! Dlatego nalegam na odpowiedz.

A jeśli żadna z wymienionych osób nie jest krzykaczem to szufladkując klasę MT krzywdzicie wielu ludzi którzy mogli poczuć się dotknięci. Zwróćcie uwagę ze nie dali się sprowokować – czy tak postępują krzykacze???. Myślę, że całą sprawę należało by grzecznie zakończyć
.

a to juz nie do mnie wiec niech sie wypowie ten kto nazwal kogo krzykaczem....nie wiem czy jestesm krzykaczem, jezeli tak to niech mnie ktos uswiadomi :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 10:27 pm 

Szczerze mówiąc wali mnie to jak kto mnie nazywa widocz nie wiele wie o mnie i o moich kolegach. Jakos nigdy nie starałem sie dzielic nikogo na "szanownych zawodowców" i "reszty swiata" do której sie zaliczam. Nie obchodzi mnie tez to czy ten AM cos tam kosztuje 10 k czy 150 k. Mnie przede wszystkim zależy na tym aby w końcu ludzie przestali sie na nas jak na bande idiotów i "zboczeńców" (moja nazwa slangowa pasjonatow). Kazda klasa jest inna i nie da się ukryc ze kazda z nich rządzi się swoimi prawami i kazda z nich jest na swój sposób widowiskowa cóz pomimo róznic ŁĄCZY NAS JEDNO ŻE TO SĄ SAMOCHODY RC BEZ WZGLĘDU NA TO CZY TO SĄ " MELEKSY" czy "BRUDASY". Wierzcie mi podział Warszawa i reszta świata (no Polski) tez mi nie pasuje zanim nas ocenicie lepiej nas poznajcie.

Savage'a SS 4,6 - gone
Nitro RS4 EVO 3 - gone
Xmods

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 24, 2004 10:30 pm 

Bugi... nie chodzi o Ciebie, nie chodzi o Kraków, nie chodzi o podziały chodzi o zgodę! o szufladkowanie stada po jednej czarnej owcy. A to ze wykorzystałem Twoje słowa... cóż uznałem je za kluczowe.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 11:32 am 

Jeszcze jedno, że by była jasność:
Wykładzina nie była PKMS-u tylko FM.

MODELCARS

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 25, 2004 3:05 pm 

Jak czytam Wasze wypowiedzi to czasami zastanawiam się czy wiecie co piszecie. Bo mnie się wydaje że nie. Dlatego proponuję każdemu aby przeczytał ten temat teraz i to od początku. Może wtedy przyjdzie otrzeźwienie.
Bo leżeji ktoś zaczyna mieć pretensje że nikt nie organizuje mu zawodow ani pokazow, to powinien najpierw się zastanowić czy ma do tego prawo. Bo ja uważam że nie. Bo ja nie mam prawa mieć pretensji np do PKMS że w ubiegłym roku robi zrzutkę na wykładzinę. Może liczebośc i hojność darczyńców nie była zbyt liczna i duża, ale była. Sam brałem w tym udział. Ale czy to upoważnia mnie do tego aby mieć pretensje do PKMS, że od grudnia ubiegłego roku wykładzina leży nie wykorzystana. Bo jak pisze Sławek teraz była wykładzina FM. Chba że jest wykorzystywana , ale ja o tym nic nie wiem. W tym celu przglądałem nawet stronę internetową PKMS, ale nic nie znalazłem na ten ( i nie tylko ten ) temat. Ponieważ sam nie jestem w stanie zorganizować imprezy w Lublinie ( nikt nie chce udostępnić za darmo powierzchni i prądu ), to korzystam z innych możliwości. Są one dość uciążliwe, ale na Słowacji możemy z Pawłem startować nawet co tydzień. Korzystamy w miarę możliwości z tego, jedziemy prawie 500 km w jedną stronę, ale mamy frajdę.
Dlatego nie ma co robić żadnych podziałów na my i oni. Ale wiele spraw nikt za Was nie zrobi. A jak chcecie przyjść na gotowe to szukajcie takich możliwości . Ale nie oczekujcie że Wam się to należy. A jak tego nie dostajecie, to cała reszta jest "be".
PS. Może udało by się wykorzystać doświadczenia z USA. Tam na parkingach przed supermarketami ( kiedy są zamknięte ) gromadzą się miłośnicy aut RC. I jeżdżą do woli. A jeżeli nie chcecie po twardyn, to czy w Polsce brakuje nieużytków. Chyba nie. Chyba że problemem jest to że tam nie przyjdą panienki. I wtedy dla kogo będziecie jeździć.
Wasz oddany Stary Żelazko

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona