Witam. Miałem już 2 stare drążkowe apki hiteca, 1 traxxasa i jedną teraz hobby king 2.4GHz
http://i1.lelong.com.my/Malaysia/FREE-S ... lzul@1.jpgŻadna nie zadowoliła mnie zasięgiem. Mam model tt-01 1:10 czyli nie taki duży a aparatury gubią mi zasięg mimo iż jeszcze je spokojnie widzę, i mógłbym może jeszcze raz taką samą drogę przejechać..
Czy jest gdzieś na allegro / w giełdzie używana tania lecz dobra apka z odbiornikiem? Najlepiej 2.4GHz chyba że przez to zapłacę nie potrzebnie 2x więcej. Zależy mi właśnie na zasięgu. Nie musi mieć multum opcji itp, bo nie jeżdżę w zawodach tylko na ulicy samemu.. Jednak chcę wkońcu wykorzystać nowy długi asfalt rozpędzając model bez hamowania bo zaraz zgubi..
Czytałem sporo i ktoś wspomniał o spektrum że niby taki super zasięg 900 metrów. Na allegro wiele ich jest do 300zł (chciałbym coś najlepiej do 200-250) ale znowu w innych tematach piszę się że mają słaby zasięg.
W tym moim hobby kingu spalił się dziś odbiornik. Mogę kupić go, tylko wolę zainwestować w inną apkę która mnie zadowoli skoro jest okazja.
Cholera ale się głupio rozpisałem. Po prostu coś taniego więc używanego z odbiornikiem, dobrego z dobrym zasięgiem, najlepiej 2.4GHz do tt-01 (bezszczotka, lipo 2s).
Pozdrawiam i proszę o pomoc bo nie chcę kolejnego dziadostwa kupić.