werewolf_87 napisał(a):
Kurde, dosyć mam ciągłych regulacji silnika, a to powoli rusza - przestawiam, a to gaśnie na postoju - przestawiam, a to gaśnie podczas dłuższego przyspieszenia - przestawiam, kiedy wydaje się że jest dobrze - na 2 dzień znów jest źle.
Proszę dajcie jakiś namiar na sklep w okolicach łodzi, gdzie mają serwis i gdzie mogliby mi pomóc, poświęcić chwilę czasu, aż załapię o co w tym wszystkim chodzi, i żeby pomogli go ustawić. Oczywiście mogę zostawić go na serwisie, chyba że jest ktoś z okolic łodzi kto by na niego zerknął i powiedział co jest nie tak?
Nie podpowiadajcie tylko serwisu HPI w Konstantynowie, jak zorientowałem się jakie tam są ceny to już bym wolał silnik wymienić

. I jak mi się nie uda go ustawić to niestety wywalę ten spalinowy bo za mało wiedzy mam na jego temat, wstawie elektryczny i będzie śmigał.
Najwyraźniej modele spalinowe nie są dla Ciebie.
Nie każdy ma do nich cierpliwość i odpowiednią wiedzę. Nie ma w tym nic dziwnego.
Z elektrykiem powinieneś sobie poradzić.
Swoją drogą dzisiaj były zawody w Łodzi.
Zamiast kolejny raz użalać się na forum mogłeś tam podjechać a koledzy z pewnością wyregulowali by ci wszystko za free.
Modelarstwo to nie salon Mercedesa. Serwis do Ciebie nie przyjedzie. Tym bardziej za free