Przepraszam za opóźnienia w odpowiedzi ale ostatnio byłem trochę zajęty.
Maciej20 napisał(a):
Mam taką wątpliwość myślę że można stratować modelem innej marki niż HPI ale co z ta kwalifikacją?
Wszystko jest wyjaśnione w przepisach technicznych. Tak było zawsze w naszym cyklu. Na ten sezon nie przewidujemy zmian.
karolus555 napisał(a):
Będą jakieś HPI Challenge w Kujawsko-Pomorskim ,albo Warmińsko-Mazurskim ???
Możemy zorganizować zawody w każdym miejscu. Nie wszędzie natomiast mamy dostęp do toru. Nie wszędzie również zawodnicy chcą jeździć (kwestia odległości i kosztów) Natomiast jeśli ktoś ma dostęp do toru i byłby zainteresowany współpracą w organizacji imprezy możemy to rozważyć.
vic_firth napisał(a):
Wszystko pięknie, ładnie, tylko mam nadzieję, że do czasu zawodów nawierzchnia toru zostanie poprawiona. Tor niestety zrobił sie bardzo dziurawy, z dziur tych wychodzą sobie pokaźnej wielkości kamienie. Dwa miejsca są po prostu tragiczne, zakręt po drugiej podwójnej hopie i nawrót na prostą startową. Wygląda to tak, że zamiast jechać swoja linią, musimy wymijać dziury, które wytrącają nam modele z równowagi.
Z tego co wiem koledzy z Częstochowy mają przygotowywać tor do zawodów. Zapewne wydarzy się to w przyszłym tygodniu. Jeśli ktoś jest chętny do pomocy proszę o kontakt z Robertem albo Jordanem z RcModeltechnik.pl
marioplf1 napisał(a):
Swój pierwszy model kupiłem tydzień temu. Troszkę potrenuję i pewnie na swoje pierwsze eliminację zawitam do Łodzi.
Zapraszamy
kuuba13 napisał(a):
Witam , takie małe pytanko do przedstawiciela Hpi : Czy można startować modelem 1:6 w klasie 1:5 ?
Szczegółowe wymogi określają przepisy techniczne. Wystartować możesz z tym ze nie będziesz w rankingu sezonu.
Zapraszam