Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 23, 2026 4:01 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: Wt lut 15, 2011 10:44 am 

Do Stacek - Konkretniej ? Szukam modelu spalinowego bądź elektrycznego w skali 1:10 do 900zł, nie chcę jakiegoś chińczyka co nie da się znaleźć za Boga części, chcę model, znanej firmy, porządny ,wytrzymały. Nie chce pierwszego lepszego modelu. Najlepiej gdyby był to model Buggy lub przeznaczony do RallyCross'u.
Jeśli spalinowy to najchętniej z napędem na tył i który by jeździł na paliwie 16% (ponieważ mam bańkę 5l po moim modelu).
Do vic_firth - Ansmann. co to za firma ? Nie dzięki jak już wyżej napisałem nie chce modelu do którego mogą być problemy z częściami, i nie chce się bawić w ściąganie z zagranicy modelu (za drogo może wyjść).
Do HPI Polska - Elektryk ciekawy nie powiem ale czy będzie on wart pieniędzy ? Czy on ma napęd 4x4 ?
A spalina, słyszałem o tym modelu Bullet. Podobno jest b.dobry ale części podobno są drogie ? I niestety cena musiałbym tą stówę dołożyć, a chciałbym zjechać poniżej tych 900zł :)
Sorry wszystkich że tak trochę wybrzydzam ale jednak bądź co bądź to zakup modelu to poważna rzecz... musi on mi starczyć na jakiś tam okres czasu a nie na 10minut :)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Wt lut 15, 2011 11:47 am 

"Do HPI Polska - Elektryk ciekawy nie powiem ale czy będzie on wart pieniędzy ? "
Z pewnością. Użytkownicy są zadowoleni z tej konstrukcji i cen
"Czy on ma napęd 4x4 ?"
Tak
"A spalina, słyszałem o tym modelu Bullet.
Podobno jest b.dobry ale części podobno są drogie ? "
Moim zdaniem model jest zdecydowanie przyszłościowy. Oparty na konstrukcji Lightninga, wytrzymały.
Co do cen części to jakieś plotki :wink: . Nic prostszego - wystarczy sprawdzić w sklepie.

"I niestety cena musiałbym tą stówę dołożyć, a chciałbym zjechać poniżej tych 900zł :)"
Jeśli cena jest barierą - Firestorm jest tańszy.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2