Krzysztof Skrzypiec napisał(a):
zresztą podobnie dzieje się z klasą IC-5 petrol która umiera a doskonale wszyscy znają sytuację ze Szczecina z finału gdzie po eliminacjach w niedzielę na odprawie nie stawił się nikt a sędzia główny podjoł jedynie słuszną decyzję w tej sprawie
Tomasz Świątecki napisał(a):
P i e r d u p i e r d u... a może się okazać że będzie tak jak zaczął się zakończony własnie sezon 2010
wróżka Matylda lepiej przewidzi terminy niż OSM/LOK i cała reszta

przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać a prosty ze mnie człowiek

:
p.Tomaszu jak pan będzie miał już tą przepowiednie niech pan da znać tylko niech pan przekaże Matyldzie że nasza sekcja to SMS może ma już nowy kalendarz
Wyczuwam ten sam podstęp co ubiegłego roku dokładnie z wyłączeniem klasy MT z klasyfikacji EMP.
Zaczynała się ta sama gadka...
Człowieku jak masz pisać bzdury to zmień sobie forum ! Klasa IC-5 ma się dobrze a to że do Szczecina nikt nie przyjechał z petrolem to była jednorazowa sytuacja. Jako długoletni zawodnik klasy MT na pewno podejmę jakieś kroki za przywróceniem tej klasy do EMP i jeśli trzeba będzie napiszemy grupową petycję, przed nami długa zimowa przerwa więc będzie na to czas.
P.S Wróżka Matylda ma w dup.... sekcje SMS, preferuje modele nitro MT oraz zapach bezołowiowej, powiedziała mi tylko jedno rozsądne zdanie cyt: "Szczecin może nam skoczyć"

Maciej Mrozek napisał(a):
Monsterów nie ma w MP już od roku. Ale odrodzą się jak Feniks z popiołów. muahaha...
Pozdro Maciek (WRÓG PUBLICZNY buggy NR1 W POLSCE:)
Maćku nie jestem wrogiem buggy ale stawianie tych podwozi ponad wszystkie i nazywanie królewską klasą to niedorzeczność. Obaj wiemy że to proste jak budowa cepa podwozia nie wymagające od kierowcy aż takich umiejętności jak prowadzenie wysoko zawieszonego i chybotliwego monstera. Może narażam się teraz większej grupie buggy-maniaków ale taka jest prawda

Myślę że grupa MT zostanie przywrócona do łask tylko trzeba popracować trochę nad świadomością ludzi i zarazić ich zawodami, sam widziłeś co działo się w Częstochowie na nowym torze, aż miło było popatrzeć na poziom wyścigów i ilośc modeli w każdym z nich.