Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 5:49 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: Pn sie 30, 2010 9:29 am 

Cześć,
oceniamy deszczowy Finał MP ;)

W mojej ocenie:

"+"
- atmosfera
- brak problemów z 230V
- czysta rywalizacja na torze :lol:
- ciekawy układ toru i różne nawierzchnie

"-"
- zbyt duża ilośc trocin, które niestety nie była sprzątana;
- wiem, że to marudzenie ale inny organizator potrafił co bieg uprzątać pitstop :mrgreen:
- problemy z pętlą liczącą i nagłośnieniem, które skutkowały opóźnieniami;

oraz brak konsekwencji organizatorów/sędziów:
- brak szumnie zapowiadanej kontroli technicznej modeli :lol:
- mimo ogłoszonego trenigu wkraczanie organizatorów na tor w celu jego poprawy/korekty (i związane z tym pretensje do zawodników, że jeżdżą!)

Generalnie odczuwało się również:
- zbyt małą liczbe serwisantów w stosunku do wielkości toru
- zainteresowanie serwisantów oglądaniem wyścigu, a nie pilnowaniem podległego sektora.

A i jeszcze nagana dla Cateringu - niestety jedzenie było delikatnie mówiąc niesmaczne :roll:

Tradycyjnie równiez kilka naszych fotek (z powodu braku czasu pozostałe będą dodane w późniejszym terminie):
http://picasaweb.google.pl/rc.matek/Fin ... Szczecina#

Zdjęcia z zawodów

Ostatnio edytowano Śr wrz 01, 2010 7:02 am przez Jacek Łukaszuk, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn sie 30, 2010 9:20 pm 

W mojej ocenie, jako organizator nie powinienem oceniać innych imprez ale napisze kilka słów od siebie.

Pogoda niestety nie rozpieszczała, ale biegi poszczególnych klas nie były jakoś specjalnie masakryczne, czyli mokre.
+ za przygotowanie toru, w piątek było na torze morze w sobotę było już ok
Generalnie zawody udane, trochę problemów z nagłośnieniem (rzeczy martwe zawsze zawodzą w momentach najbardziej nieodpowiednich). Najważniejsze, że temat szybko udało się rozwiązać i za to duży +

Wypowiem się jeszcze co do klasy IC-8 Buggy
Super było pościągać się z najlepszymi w tym kraju w tej klasie, z miesiąca na miesiąc poziom rośnie i to widać. Dostanie się do finału, nie jest już tak proste jak jeszcze rok temu. Kultura jazdy też na wysokim poziomie, no i przede wszystkim ta atmosfera , każdy przyjeżdża się ścigać, bawić porozmawiać.
Dziadki pokazały że jeszcze coś potrafią ;-)
A najlepszy był Miętki podczas finału, i jego słynny okrzyk ... Zgasł, no zapi... po niego..... ;-) zainteresowani wiedzą o co chodzi, pierwszy raz tak się śmialiśmy na podeście, o mało się nie popłakałem ze śmiechu, dla takich chwil się żyje i takie chwile pamięta długo.
Pozdrawiam Wszystkich zawodników do zobaczenia w następnym sezonie.

PostNapisane: Śr wrz 01, 2010 8:07 am 

p. Jacku
- przepraszam za brak sprzątaczki na pit stopie (starałem się co kolejkę sprzątnąć go)
-przepraszam że wogóle wysypałem trociny trza było nam jeżdzić w błocie z gliny
-przepraszam że pętlę ktos poprzecinał łopatą i że wzmaczniacz wypóscił z siebie mały dymek szkoda że po 5 min był już drugi zamontowany bo mógł leżec w domu ok. 1h od toru
-przepraszam że nie było kontroli technicznej, myslałem że przestrzegamy przepisów :lol:
-przepraszam że chciałem dobrze z tą wykładziną mogła zostać zawsze jakas sensacja jak się komus wplącze w koła
-przepraszam za catering jesli ktos się zatruł proszę o zgłoszenie tego do organizatora

tyle przeprosin a teraz obietnica:

OBIECUJE ŻE WIĘCEJ NIE BĘDZIECIE MUSIELI JEŹDZIĆ NA KONCU SWIATA NA TAK BADZIEWNYCH ZAWODACH GDZIE TOR BYŁ WIELKIM SYFEM

poprostu idzie do likwidacji i nie bedą tam organizowane zawody

a i mam prosbę jesli chce pan podyskutować to proszę pisać od poniedziałku bo wyjeżdzamy i nie będziemy mieli dostępu do neta

pozdrawiam

PostNapisane: Śr wrz 01, 2010 8:13 am 

Krzysiu przestań pier..... czemu kasujecie tor naprawde uwazam ze jeden z kilku dobrych w naszym kraju. Ja niestety nie mogłem byc zdrowie zawodzi po kleszczu :) , a ze na koncu swiata takie to te modelarstwo ze trzeba sie nazap... po polsce zeby sie pobawic nie swiruj w przyszłym roku mam nadzieje ze bedzie u was eliminacja i mi bedzie dane polatać tam.

Pozdro
p.s Miłego urlopu mam nadziej ze z modelem he he no bo z jednym napewno jedziesz Młodym :)

PostNapisane: Śr wrz 01, 2010 8:22 am 

Krzysztof Skrzypiec napisał(a):
p. Jacku
a i mam prosbę jesli chce pan podyskutować to proszę pisać od poniedziałku bo wyjeżdzamy i nie będziemy mieli dostępu do neta

pozdrawiam

PANIE Krzysztofie,
tu nie ma co dyskutować z kimś, kto zachowuje się jak dziecko w piaskownicy.

Wyraziłem jedynie swoją opinię co do rozegranych zawodów - chyba mam do tego prawo?
Nie napisałem, że organizator odpowiadał za złe jedzenie, a skoro takie było, to nie będę pisał, że było super smaczne (najlepszym obrazem tego były walające się kiełbasy - szkoda, że nie zrobiłem foty ;)

Życzę miłego urlopu, a dla poprawy humoru napiszę, że zawody i organizacja były super, hiper, najlepsze w całym sezonie. :mrgreen:

Zdjęcia z zawodów

PostNapisane: Cz wrz 02, 2010 9:51 am 

Zawody dobre. Szkoda że przed półfinałami wzmacniacz zrobił sobie przerwę w pracy ale zaraz zastąpił go drugi za co brawa dla Krzyśka. Pogoda niestety nie dopisała. Ale fajnie było.
A teraz wiadomość do tych najszybszych a mianowicie przez padający deszcz podczas rozdania nagród nastąpiło małe zamieszanie i za klasyfikację generalną dostałem medal za 3 miejsce w klasie IC-8 Buggy młodzik, a ja ani nie jestem młodzik ani nie jadę w tak wolnej klasie jak buggy, więc jeżeli ktoś się zorientuje że ma medal za 3 miejsce w klasie IC-8 Truggy (klasie MISTRZOWSKIEJ) to proszę o kontakt.

A podsumowując ten sezon to mogę powiedzieć że tempo rośnie z zawodów na zawody a przyszły sezon będzie bardzo szybki.
Pozdrowionka dla wszystkich a w szczególności dla SSSSS (Szczecińskiego Super Star Szymona Sargalskiego) oraz jego Rodziców:D

Team FortaSport

PostNapisane: Cz wrz 02, 2010 10:13 am 

Łukasz Jedlinski napisał(a):
Krzysiu przestań pier..... czemu kasujecie tor naprawde uwazam ze jeden z kilku dobrych w naszym kraju. Ja niestety nie mogłem byc zdrowie zawodzi po kleszczu :) , a ze na koncu swiata takie to te modelarstwo ze trzeba sie nazap... po polsce zeby sie pobawic nie swiruj w przyszłym roku mam nadzieje ze bedzie u was eliminacja i mi bedzie dane polatać tam.

Pozdro
p.s Miłego urlopu mam nadziej ze z modelem he he no bo z jednym napewno jedziesz Młodym :)
Niebieski sweter to jest to co podnieca większość forumowiczów. Gdzie taki można kupić własnie tam ............

Raportuj ten post

Polszczyzna prosto ze Stolicy.Polska to Nasza Ojczyzna i należy jej się szacunek przez duże "P" nawet u Tych,którzy pozdrawiają się na forum obcojęzyczne...Są też w polskim języku znaki interpunkcyjne,które oddzielają zdania....,są też polskie litery.Takiego analfabetyzmu czy niechlujstwa, to chyba nawet na Pradze z czasów Wiecha nie znali.
Są ludzie ,którzy myślą,że jakby zdobyli niebieski sweterek to nabrali by inteligencji,a oni nawet na sweter Kononowicza nie zasługują...

Ps.polecam viewtopic.php?f=28&t=5037.No i podręczniki języka polskiego.

PostNapisane: Cz wrz 02, 2010 12:07 pm 

brawo brawo no teraz sie czerwony normalnie zrobiłem. Sram na takie sweterki i na ich nosicieli tak jest na pradze a jak chciał by pan (nie mam szacunku pisze sie do ludzi do których ma sie szacunekz dużej Krzysia przepraszam jak widac jemu to nie robi roznicy) zapraszam mam kilku znajomych którzy oprowadzą pana po niej. Wisi mi co pan pisze mam nadzieje ze Pan Marek usunie obydwa posty. Nabijacz postów boli podpis mnie o głupkach nie boli ublizł pan mi Przemkowi Morawskiemu co skasował Pan Marek takie pana zycie pisanie pozostało w takim wieku dobrze ze palce są władne jeszcze :)

bardzo pana pozdrawiam z małych liter

polecam

http://www.modelteam.com.pl/forum/viewt ... c76bcb1c5c

PostNapisane: Cz wrz 02, 2010 4:12 pm 

Cytuj:
Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w dyskusjach w Internecie a więc i na Forum RCAuto.pl.

Tematyka forów
Staraj się pisać na temat. Większość osób biorących udział w dyskusjach w obrębie danego forum oczekuje postów związanych właśnie z jego tematyką. Przed wejściem do forum spójrz opis, jaki posiada każde z nich.

I jak tam Panie Zaremba sam się Pan nie zastosował do tego co cytuje. Ja zresztą też, ale naprawdę chciałem przeczytać coś ciekawego o tych zawodach a Pan znów swoje. Jakieś kompleksy czy co?

Mugen MBX-6 ECO
Yokomo B-MAX4 III

PostNapisane: Cz wrz 02, 2010 5:10 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
Polszczyzna prosto ze Stolicy.Polska to Nasza Ojczyzna i należy jej się szacunek przez duże "P" nawet u Tych,którzy pozdrawiają się na forum obcojęzyczne...Są też w polskim języku znaki interpunkcyjne,które oddzielają zdania....,są też polskie litery.Takiego analfabetyzmu czy niechlujstwa, to chyba nawet na Pradze z czasów Wiecha nie znali.
Są ludzie ,którzy myślą,że jakby zdobyli niebieski sweterek to nabrali by inteligencji,a oni nawet na sweter Kononowicza nie zasługują...

Ps.polecam viewtopic.php?f=28&t=5037.No i podręczniki języka polskiego.

Ma Pan jakiś uraz do stolicy? Po raz kolejny wypowiada się Pan w temacie, o którym nie dość że nie ma Pan pojęcia to jeszcze post w tym temacie służy Panu do "pojechania" komuś. :) Gratuluję Panu, naprawdę. I życzę wytrwałości w dalszych działaniach. W mojej opinii, to zamiast skompromitować kogoś (taki był Pański zamiar) to skompromitował się Pan sam. Z tego co widzę, to Pan również nie jest mistrzem interpunkcji:

Cytuj:
które oddzielają zdania....,są też polskie litery.
- co ma znaczyć ten "wielokropek" - wielokropek to 3 kropki :)

A co do zawodów to:

- bardzo fajny tor (podobała mi się sekcja zakrętów przed i za łukiem, pokrytym drewnem) oraz wysoko umiejscowiony podest
- atmosfera
- zacięta rywalizacja na torze

i to tyle ;)

Pozdrawiam i do zobaczenia w przyszłym sezonie.

ET-8 Buggy 2012
TLR 8ight 2.0 EU-E | Xcelorin 2100 kV Combo | Futaba 4PK | Hitec HS-7940TH | Turnigy battery | AKA tires

PostNapisane: Pt wrz 03, 2010 6:36 am 

Rafał Bryszewski napisał(a):
I jak tam Panie Zaremba sam się Pan nie zastosował do tego co cytuje. [cut] Jakieś kompleksy czy co?

Koledzy,
Rafał, Łukasz, Mateusz oraz pozostali forumowicze

Mam do Was wielką prośbę - nie dajcie się prowokować i nie odpowiadajcie na posty forumowego Trolla :D

Zdjęcia z zawodów

PostNapisane: Pn wrz 06, 2010 5:56 pm 

Maciej Mrozek napisał(a):
Zawody dobre. Szkoda że przed półfinałami wzmacniacz zrobił sobie przerwę w pracy ale zaraz zastąpił go drugi za co brawa dla Krzyśka. Pogoda niestety nie dopisała. Ale fajnie było.
A teraz wiadomość do tych najszybszych a mianowicie przez padający deszcz podczas rozdania nagród nastąpiło małe zamieszanie i za klasyfikację generalną dostałem medal za 3 miejsce w klasie IC-8 Buggy młodzik, a ja ani nie jestem młodzik ani nie jadę w tak wolnej klasie jak buggy, więc jeżeli ktoś się zorientuje że ma medal za 3 miejsce w klasie IC-8 Truggy (klasie MISTRZOWSKIEJ) to proszę o kontakt.

A podsumowując ten sezon to mogę powiedzieć że tempo rośnie z zawodów na zawody a przyszły sezon będzie bardzo szybki.
Pozdrowionka dla wszystkich a w szczególności dla SSSSS (Szczecińskiego Super Star Szymona Sargalskiego) oraz jego Rodziców:D

ktos z Warszawy brał medal i puchr dla młodego Kopczyńskiego nie wiem czy nie czasmi wy i pewno pomieszał medale sprawdź to
puchar i medal miał być do odbioru u Wróblika

panie Jacku
dziękuje za porównanie wkońcu mamy demokrację :)
niestety działalnosć niektórych osób przekonała mnie do słusznosci mojej decyzji ale....
na gruzach starego wyrasta zawsze nowe - takie prawo natury niestety nie zawsze dobre czy lepsze

pozdrawiam

PostNapisane: Pn wrz 06, 2010 8:31 pm 

:) Rozumiem, że będzie nowy tor w Szczecinie.

PostNapisane: Wt wrz 07, 2010 7:05 am 

Łukasz Jedlinski napisał(a):
:) Rozumiem, że będzie nowy tor w Szczecinie.

a to już pytanie nie do mnie tylko do zawodników szczecinskich z klasy traggy :)

PostNapisane: Wt wrz 07, 2010 8:22 am 

witam. Ja mam medal za juniora i mlodzika w bagusach. A w tragusach ktos ma moj :)

setup na sand http://imageshack.us/photo/my-images/641/img0026wx.jpg/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona