kalaf5 napisał(a):
kalaf5 napisał(a):
Marcin Jasiński napisał(a):
Pisz po polsku bo tego się czytać nie da i ty chcesz mieć status forumowicza jak masz lenia do poprawnej pisowni bo pewnie twoi rówieśnicy tak sam piszą i jest ok. Podobny temat był ostatnio i co - każdy się zna na wszystkim i jest specjalistą i czuje się obrażony, że nie może pofiglować sobie po całym forum

Przepraszam za post po poście.
Nie wiem kogo do Pan pije ,ale Pan też pisownie ma nie najlepszą.
Zwrot do kogoś "Ty"
Nic tylko uwagi i jatki ,a przecież idea forum jest zupełnie inna.
Pozdrawiam
I po co to wszystko jak i tak status pozostaje bez zmian?????

Nie rozumiem Kolegi.. Nie wiem czy chodziło o nabicie posta, ale czy najpierw naskakiwanie na kogoś, kto zwraca uwagę, a potem odpisywanie na swojego posta wydaje mi się bzdurą...
W netykiecie forum owszem jest napisane, iż zwroty "ty" powinien być pisany "Ty", piszę tak, ale wg mnie nie jes to to wyrazem szacunku...
Co daje, do że przepraszasz, za posta po poście? Jest opcja edytuj...
"Nic tylko uwagi i jatki, a przecież idea forum jest zupełnie inna. "
nie wiem czy kierujesz swoją wypowiedź do Marcina, ale zapewniam Cię, że On nie jednemu pomógł....
A co do statusu.. A autopsji wiem, że Marka trzeba na PM męczyć, bo zapomina
EDIT:
Cytuj:
Niestety to nie działa, jestem zarejestrowany ponad 3 miesiace:P Doczytałem sie tez tej informacji, ale co z tego jak to tylko słowa. Forum działa byle jak, i nikogo to nie interesi, wypadałoby zmienić server na jakis stabilny. Musić komuś zapał minął zeby sie tym wszystkim zajmować. Co do nadawania statusu to chyba nie przez to jest syf na forum tylko prez brak udzielania sie moderatorow. Tutaj znikaja swiezo zalozone watki bez powodu, a takie ktore nic nie wnoszą bedą [wisiały przez 10 lat i nikt tego nie przesegreguje. Z tego co przyuwazyłem pisza tutaj ludzie raczej normalni, nikomu nie zalezy zeby nabijac tu licznik bo za to nic nie daja wiec po co segregowac użytkowników ?
Może i nie jestem mistrzem ortografii itp. Ale staram się pisać poprawnie, a jeżeli ktoś zwróci mi uwagę to poprawiam błąd Anie zaczynam się kłócić… dla porównania post Marcina (pisownia sprawdzana z Wordem)
Cytuj:
Pisz po polsku bo tego się czytać nie da i ty chcesz mieć status forumowicza jak masz lenia do poprawnej pisowni bo pewnie twoi rówieśnicy tak sam piszą i jest ok. Podobny temat był ostatnio i co - każdy się zna na wszystkim i jest specjalistą i czuje się obrażony, że nie może pofiglować sobie po całym forum