Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz maja 14, 2026 5:26 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: N maja 23, 2010 10:34 am 

M spec jest lepszy nie pamiętam co on miał tam takiego ale chyba coś w amorach i coś jeszcze to to jest podwozie z czystą budą nie RTR

Traxxas E-Revo Vxl |Traxxas TQ 2.4ghz|Hitec HS-85MG||Velineon|PQ-2050mah Li-Po 2S|Pro-Line|

Galeria:

https://picasaweb.google.com/116005109159375705293

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: N maja 23, 2010 10:45 am 

M-spec ma pewnie dodane parę elementów poprawiających właściwości jezdne. Masz 2500zł-poszukaj używanych podwozi z górnej półki i dokup nowy silnik, serwa i apkę i będziesz miał dobry model a nie kupisz RTR za 2300zł (np: asso rc8) i pojeździsz z miesiąc i będziesz musiał zmieniać serwa, apkę bo serwa będą za słabe a apka będzie miała słaby zasięg i łapała zakłócenia.

PostNapisane: N maja 23, 2010 10:17 pm 
-=ADA$=-

główną różnicą jest że M-spec jest poskładany, trzeba wsadzić tylko silnik i elektronikę, reszta chyba taka sama.

PostNapisane: N maja 23, 2010 10:21 pm 

Już widzę że po moim poście już zbaczamy z kursu :D,niech kolega kupi sobie hyper'a 7 black edition...mój kumpel ma takiego i wersje sport i oba te modele są bardzo mocne z tego co widziałem na żywo.Mój drugi kumpel starą wersje hyper'a 7 : http://www.modelsport.co.uk/?CallFuncti ... emID=20870
I jeździ nim już ponad 4 lata i nawet nie wymieniał uszczelek w silniku lub innych rzeczy i auto dalej rwie trawę jak szalone tylko już są efekty takie że trzeba 5 minut się namęczyć żeby paliwo dostało się do silnika (ale ja tutaj mówię o wytrzymałości silnika !).Jak byś już kupił hyper'a black edition to proponuje wymienić oba serwa i olej w dyferencjałach gdyż te orginal serwa są słabe i olej standardowy daje więcej napędu na przód niż na tył ;P

Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2