Ja mogę się wypowiedzieć co do Pulsa , bo dzisiaj go oglądałem . Model sprawia ogólnie świetne wrażenie . Silniczek 4.6 , więc moc jak do buggy ogromna [Jest to wersja ''K" , różniąca się od standardu one wayem ] . Amortyzatory , Big Bore , sprawiające wrażenie fajnych . Model lekki . Model jest odpowiednio wysoko nad ziemią zawieszony . Amortyzatory standardowo wydają się odpowiednio ustawione i nie za miękkie . Jest w nim serwo - Najnowsza konstrukcja HPI . Wydaje mi się , że model nadaje się całkiem do zawodów . Bardzo dużo możliwości regulacji , ustawień , Także nawet jeśli coś nam w prowadzeniu nie pasuje można to wyregulować . I ostatnia jak dla mnie dość mało istotna rzecz . Model jest jak dla mnie bardzo ładny .
P.S
Jedyna rzecz która mi w nim nie odpowiada , to opis producenta . Można w nim przeczytać mniej więcej , że jest to model , który jest opary na doświadczeniach HPI , najnowsza konstrukcja z wszystkimi ulepszeniami stosowanymi teraz . Na prawdę jest to udana konstrukcja firmy Marverick , ze zmienionym silnikiem , servami . Sam zniechęcił bym się do tego modelu , lecz konstrukcja w Stanach jest uważana za dobrą i udaną .