Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 11:36 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 54  Następna strona
Autor
PostNapisane: Śr mar 17, 2010 6:20 pm 

matizz napisał(a):
W galerii są zdjęcia zatytułowane kyoscho rebulid . Nie pisze tam model do sprzedania wszystkie elementy które są na zdjęciu są w sprzedaży . Widzę też że nie można ciebie przekonać nie musisz słuchać opinii moich , ale innych doświadczonych modelarzy [siebie nie mogę tak nazwać] .

Tutaj ma każdy swoją teorię, nawet jeśli nie jest trafna, to wszyscy są na tyle zawzięci, że przekonać się o swoim błędzie nie dadzą ;)

Nie widzę tak więc sensu brania udziału w takiej dyskusji, dlatego też więcej się tu nie udzielam.

Pozdrawiam

btw. zdanie kilku osób, które uważają, że serwo to element mechaniczny vs. zdanie kilkudziesięciu lub 100+ osób uważających że serwo zaliczamy do elektroniki...

proponuję w myślach samemu rozstrzygnąć po czyjej stronie jest racja.

ET-8 Buggy 2012
TLR 8ight 2.0 EU-E | Xcelorin 2100 kV Combo | Futaba 4PK | Hitec HS-7940TH | Turnigy battery | AKA tires

Ostatnio edytowano Śr mar 17, 2010 6:33 pm przez Mateusz Łukaszuk, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Śr mar 17, 2010 6:24 pm 

W takim razie zerknij kilka wypowiedzi wyzej tam tez sie wypowiedział kolega który uważa serwa za element mechaniczny
Jezeli zdjecia galerji nie są integralną czescią aukcji to dlaczego tam są?
Ja mam dość tematu bo zaczyna sie to zmieniac w jakąś dziwną kłótnie
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie

Micro rock crawler
Lama v4 tuning xtreme
Kyosho inferno ve
GG17862669

PostNapisane: Śr mar 17, 2010 6:46 pm 

Na aukcji jest wyraźnie napisane, że elektronika nie wchodzi w skład zestawu. Twierdząc, że powinieneś dostać wszystko, co na fotach, może jeszcze zażądasz ręcznika używanego do serwisowania i narzędzi? Aukcja była jednoznaczna. Jeśli ktoś uważa serwo za element mechaniczny to niech utnie od niego kabelek i go używa.

Dalsze kłótnie tutaj będą nagradzane ostrzeżeniem.

PostNapisane: Pt mar 19, 2010 2:30 pm 

Tak na marginesie rozmowy o serwach to uważam że bardzo dobrze i szczerze opisana aukcja.

Nie widzę tu ściemniania o super stanie modelu, super parametrach i calej masy podobnego picu. Jest jasno napisane co jest zrobione, a co działa, ale może paść (patrz uwagi o silniku), etc...

I tutaj kończę co by nie podsycać....

PostNapisane: Pt kwi 16, 2010 6:22 pm 

Uwaga na http://allegro.pl/item1003435316_spektr ... _nowa.html
Ten "cały zestaw" nie ma SR300.
Na pierwsze pytanie o aukcję wystawiajacy odpisał: "Zestaw kompletny, gwarancja 2 lata z paragonem."
Ja kolejne pytanie o zawartośc tego zestawu i gdzie jest odbiornik telemetrii odpisał, że go nie ma.
650+ 300 za SR300 (cena z alledrogo) jakby chcieć dokupić to żadna łaska jak za 9 stówek można kupić fabrycznie nową apkę.
Michał

PostNapisane: So kwi 17, 2010 12:05 am 

sp5it napisał(a):

No widać że koleś kręci, jelenia szuka i tyle. Tą apkę na ebay za 350zł można wylicytować bez odbiornika, a na zdjęciach u niego nie widzę SR3300T ?

HB Lightning 2pro EVO Force21 buster HB Lightning Stadium 2pro

PostNapisane: Śr kwi 28, 2010 9:03 am 

Dziś chciałem pokazać spryciarza który wystawił koła po czym po zakończeniu aukcji stwierdził że za tanio poszły więc ? :wink:

http://www.allegro.pl/item1002737233_ko ... tanio.html
ź
W odpowiedzi na prośbę o podanie konta do wpłaty otrzymałem odpowiedź następującej treści:
"Witam wygrał pan u mnie aukcję 1002737233 KOMPLET 4 KÓŁ NA MODEL SPALINOWY
Niestety niebędzie ona mogła być zrealizowana ponieważ kółka licytowane
w aukcji uległy zniszceniu w trakcje ostatniej jazdy wikendowej.
Za co bardo serdecznie przepraszam.
Pozdrawiam
Paweł
"
Sprawdzę w przyszłości czy nagle koła nie zostaną naprawione i wystawione ponownie, ostrzegam wszystkich przed takimi praktykami bo tak czy siak sprawę zgłaszam do allegro. Oprócz tego kolega będzie poproszony o wysłanie zdjęcia gdzie widać uszkodzone koła - zobaczymy czy to prawda. :D

HB Lightning 2pro EVO Force21 buster HB Lightning Stadium 2pro

PostNapisane: Wt maja 11, 2010 8:59 pm 

Witam ostrzegam przed użytkownikiem frankey wystawił model na licytacje ale czuje że to jakiś złodziej przeczytajcie komentarze.

http://www.allegro.pl/item1037386675_tr ... model.html

Traxxas E-Revo Vxl |Traxxas TQ 2.4ghz|Hitec HS-85MG||Velineon|PQ-2050mah Li-Po 2S|Pro-Line|

Galeria:

https://picasaweb.google.com/116005109159375705293

PostNapisane: So maja 15, 2010 7:56 pm 

witam
sam nie wiem co o nim myslec- dzwonilem do niego gadalem z nim wydaje sie byc normalny ale ta cena....
Tak czy siak wplacilem mu troche kaski zobaczymy co z tego wyjdzie
pozdrawiam wiitteek
ps kurtka wodna nie przeczytalem komentarzy z jego poprzedniego konta....ale jakos nie czuje sie zagrozony tym b ze jezdze troche po polsce i niemczech

PostNapisane: So maja 15, 2010 8:40 pm 

Proszę uważać na tego gościa. Jego ceny podane na aukcji są nierealne gdzie jeszcze dodaje akumulatory do modeli, nawet padający sklep w USA takich cen nie wywali, a gdzie koszty wysyłki z USA do Polski, cła itp , dolar poszedł w górę a on jeszcze pisze że dodaje części zapasowe - nie dajcie się nabić takim okazjom !!

PostNapisane: Pn maja 17, 2010 2:34 pm 

zobaczymy..moj brat tez zostal oszukany na takie kwoty i przebyl droge z policja i dostal zwrot pieniedzy (takze wiem co i jak)...Ja wolalbym jednak ten sprzet ale zobaczymy
pozdrawiam wiitteek

PostNapisane: Pn cze 14, 2010 10:05 pm 

do mnie nikt tu nic nie ma, ale do tych co maja coś do innych mała uwaga. może i jesteście wkurzeni, ale ujawnianie danych osobowych to gruba sprawa. dane osobowe wg prawa to nie standardowe 'imię i nazwisko' tylko KAŻDY wpis mogący doprowadzić do zidentyfikowania osoby. I za to jest kara i to wy łamiecie prawo, tym bardziej że przedstawiacie te osoby w negatywnym świetle, a o tym może 'legalnie' zdecydować TYLKO sąd. Jeżeli ktoś was naciął to zgłoście to na policje lub do prokuratury a nie ujadajcie na forum jak małe kundelki bo tylko sobie robicie w papiery, co gorsza możecie za to mieć kłopoty. dziękuje za uwagę :)

PostNapisane: Wt cze 15, 2010 8:26 pm 

i co na to wszedobylski admin???? pewnie bez przerwy przeglada dzial kup teraz i usowa za wczesnie odswiezone ogloszenia.

A co ma admin do treści pisanych przez forumowiczów? Każdy jest odpowiedzialny sam za siebie. - Tomek Lipert

PostNapisane: Śr cze 16, 2010 12:37 pm 

totek78 napisał(a):
do mnie nikt tu nic nie ma, ale do tych co maja coś do innych mała uwaga. może i jesteście wkurzeni, ale ujawnianie danych osobowych to gruba sprawa. dane osobowe wg prawa to nie standardowe 'imię i nazwisko' tylko KAŻDY wpis mogący doprowadzić do zidentyfikowania osoby. I za to jest kara i to wy łamiecie prawo, tym bardziej że przedstawiacie te osoby w negatywnym świetle, a o tym może 'legalnie' zdecydować TYLKO sąd. Jeżeli ktoś was naciął to zgłoście to na policje lub do prokuratury a nie ujadajcie na forum jak małe kundelki bo tylko sobie robicie w papiery, co gorsza możecie za to mieć kłopoty. dziękuje za uwagę :)

1.Kazdy moze pisac co mu sie podoba
2.Kazdy ponosi odpowiedzialnosc-kare za to co pisze

Ot i tyle na temat a droge do sadu i na forum ma kazdy taka sama...czyli mozesz cos tu pisac ale i isc zlozyc doniesienie rowniez....

totek78 napisał(a):
...nie ujadajcie na forum jak małe kundelki bo tylko sobie robicie w papiery, co gorsza możecie za to mieć kłopoty. dziękuje za uwagę

A to kolezenska przysluga poinformowac o tym ze ktos ma -moze miec nieczyste zamiary a to nie jest zabronione a wrecz zalecane....

JA NA PRYZKLAD JESTEM B WDZIECZNY JAK KTOS MNIE OSTRZEZE A NIE SIE SMIEJE ZE "ZROBIL KOLEJNEGO GOSCIA TAK JAK I MNIE,..."

Pozdrawiam wiitteek

PostNapisane: Śr cze 16, 2010 12:48 pm 

Panowie wydaje mi się , że nie piszemy tutaj głupot , oskarżając osobę , z którą się nawet nigdy nie kontaktowaliśmy . Dopiero osoba która oszukała w pewnej sprawie , może być oskarżona o przestępstwo . Jeśli ktoś napisał bzdury oskarżając osobę może się bać , ale osoba która naprawdę została oszukana nie może się bać , bo nikt nie ma prawa oskarżyć Cie o nic !!! W tym temacie po prostu ostrzegamy przed nieuczciwymi osobami , a nie donosimy na policję o oskarżeniach ... chyba .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 54  Następna strona