nie będę bronił e-sava, miałem go rok i już mi nie wystarcza. ale na początek super model !
http://www.youtube.com/watch?v=klMZByyXgTI Tu macie jak sav jeździ po torze - zaznacze że crase z filmu wycinane nie były - po materiału było zamało żeby wybrzydzać, poprostu kamere trzymał ktoś kto otym pojęcia nie miał.
Nie wiem w jakim celu w dyskusję było wmieszane e-revo, ale cóż, Wg. producentów sav 70 km/h - czy coś koło tego - a revo 40 km/h więc sav w strd. jest szybszy - ale lepszym wyborem do BL jest revo.
E-Sav ma zdecydowanie niższy środek ciężkości niż Sav i jest mniej wywrotny niż Sav. w E-Savie łatwo jest zmniejszyć pprześwit - i śmiało mogę powiedzieć że savem jest łatwiej pojechać na bocznych kołach - tylko trzeba się tego na uczyć, z revo mogło by się to nie udać bo się kładzie na zakrętach - ale revo jest bardziej przystosowane do jazdy po torze .
Stacek, jeżeli dla Ciebie prawie 700 zł różnicy to jest zbliżona cena to poco kupujesz e-zruny czy inne? nie lepjej odrazu kupić nosrama czy MMM?
Cichyp, napisałeś że nie jest dobry dal początkującego, to w takim razie dla kogo? nie grzebiąc nic w modelu nic się o modelarstwie nie dowiesz - ja prawie całą swoja wiedzę na temat E-Sava opieram na własnych dośwaidczeniach, krakssach itd. itp. od maja napisałem na forum około 70 postów, kiedy e-sav przestał mnie już zadowalać około 400 - mniej więcej we wrześniu to było. oczywiście nie wiem onim wszsytkiego ale wiem to czego się nauczyłem, dzięki panom z wróbilka poznałem prawie cały model i to po 1,5 miecha posiadani go - miałem poważnego krasha, a mili panowie odbierając sobie zarobek namówili mnie do tego żebym sam rozkręcił powymieniał częsci i złożył model, gdyby nie oni to teraz pewnie nie wiedział bym tyle co dowiedziałem się wtedy. Model naprawde jest do ogranięcia dal początkującego.
A się rozpisałem