Jakub Żebrowski napisał(a):
RcMonster = BB uwierzcie na słowo
Różnica jest (wiem z praktyki) i nie musisz sprawdzać, choć wiem, że raczej i tak byś tego nie zrobił.
Dobrze, ale i tak sprawde, zawdnikiem nie jestem i zawodniczych wymogów nie mam, ale wierzyc mi sie nie chce że aż tak złe te paliwo i że jak niektorzy tu twierdzą że takim paliwem ora sie silnik. Owszem moze i sie ora ale nie na tyle zeby po kilku jazdach silnik nowy kupować. W prawdziwe samochody ludzie tez leją opał i jakos jezdzą to że pary nie ma na takim paliwie to inna sprawa ale jak ktos nie sciga sie na 100 metrow a chce zaoszczedzić to dlaczego ma nie jezdzic na tanszym paliwie, tego zrozumiec nie moge. Chce tylko zobaczyc jak wielka jest roznica miedzy jednym a drugim, a nie tylko słyszeć najlepsze to Byron, tak moze i najlepsze ale nie kazdego stac na takie. Przyznam sie ze dzis nabyłem 2.5l merlin expert, dotre silnik na tym, wyreguluje posmigam troche, i kupie jakies tansze. Jezeli bedzie widac wyraźną roznice i jazda nie bedzie juz sprawiac przyjemnosci to wtedy zwroce tutaj wszystkim honory.
Co do BB to czym sie różni BB od
TEGO?