Siemka
Widze, że za późno działam ;p No więc co do Side windera combo to się nie krępuj bierz. Zestaw ten w 100% wystarczy Ci do slasha

Sam miałem tak jak kolega wyżej pisał, ale sprzedałem wraz z modelem ok. 2 miesiące temu,ale tylko z jednego powodu ..
Za mała skala jak dla mnie

, ale jeśli o jazdę po piachu, asfalcie, torze to na pewno da radę!

Ja jednak nie przemyślałem za bardzo kupna, ponieważ nie mam w swoich okolicach toru za to mam dużo trawy ogromny las w którym są korzenie itp. Slash miał jak dla mnie za niskie podowzie i nie nadawał się do moich potrzeb.. Przepraszam panowie, że się tak rozpędziłem i zboczyłem trochę z tematu, ale dostałem weny twórczej xd. Co do pakietu : Yeah Racing Li-Pol 7,4V 4000mAh 25C. Wystarczy na pewno

Jazda na nim to spokojne 40 min z wariacjami itp. Mamba za bardzo się nie grzeje.. Warto mieć termometr, aby badać co jakiś czas temperaturę. Kiedyś sam zapomniałem wziąść termometru i doszło prawie do uszkodzenia

Było jakoś +90*C, więc już niebezpiecznie ... Silnik bardzo szybko stygnie po ok 5 min było już 50*C i jazda mogła dalej trwać! xD W opisie są fotki slasha. Zapraszam!
Pozdrawiam Miłosz
Edit 1. Jeśli masz zamiar śmigać na SW po asfalcie to przygotuj się na zmiany opon .. -,- Bardzo szybko się ścierają od tej mocy.
Edit 2. Fotka przedstawiająca pierwsze założenie mamby
http://picasaweb.google.pl/MiloszLewy/ByYTRAXXASSLASHZMAMBAMAXSW5700kvTROCHELATAIZIMY#5392176119508598834po ok 10 min opona spadła

, ale po sklejeniu już nie było problemu.. Nie byłem świadom, że mamba będzie mieć tyle mocy.