Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So lip 04, 2026 3:20 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 92 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So paź 09, 2004 7:16 pm 

Ja tego nie rozumiem jacy ludzie sa tepi. kupuja jakies gowno, nie lepiej se te kase odkladac i po pol roku a nie 2 latach mieli by na nieporonywalnie lepszy model. Lub jakis jeszcze lepszy uzywany. Glupota polskiego spoleczenstwa mnnie przeraza :shock:

Wojtek Forysiak

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So paź 09, 2004 7:42 pm 

No widzisz tak to juz jest...Sam sie zastanawiam dlaczego ludzie kupuja ten staw.Zrozumialbym jesli bylo by to tansze , ale to jest gorsze i drozsze.Ja bym tego nie kupowal miedzy innymi dlatego ze bym sie osmieszyl ze cos ze mna nie tak jest ze kupuje takie cos...

Tytuł:
PostNapisane: So paź 09, 2004 8:37 pm 

Tępy to Ty jesteś pisząc takie głupoty. Skoro jesteś taki mądry, to powiedz mi skąd ludzie mają wiedzieć o takich firmach jak Hudy, Associated, Yokomo, Tamiya etc? Albo skąd mają brać wiedzę tak jak Ty? Dla nich taka gazetka z kawałkiem modelu jest już czymś. Nie pomyślałeś o tym? Albo powiedz mi na czym mają się wzorować, kupując model? Niedośc że sklepów modelarskich jest jak na lekarstwo, to ceny w nich odstraszają na skuteczna odległość.

P.S. nie czuj sie obrażony, ale sie zdenerwowałem czytając Twojego posta.

Tytuł:
PostNapisane: So paź 09, 2004 9:10 pm 

Spokojnie nie jestem obrazony.Forum jest po to aby spokojnie dyskutowac i wymieniac poglady czego pare ludzi nie rozumie na tym forum(Nie mowie o Tobie).Gdybym byl zlosliwy powiedzialbym ze nia masz racji i powtorzyl swoja teorie ale ze taki nie jestem to przyznaje ze masz racje no bo skas musza sie dowiedziec :) Ja naprzyklad dowiedzialem sie o modelastwie przez przypadek.Zaczelo sie od tego ze pare lat temu widzialem w tv artykul o tym hehe.Potym zapomnailem o tym i po pewnym czasie postanowilem jakby cos zaczac w tym kierunku robic no i tak sie to wszystko zaczelo hehe ale przynudzam :wink: No a wracajac do gazetki to ma tez dobre strony jak mowiles.Od czasu kiedy zaczeto puszczac te reklamy w tv na forum zaczelo pojawiac sie to coraz wiecej osob chcacych zaczac sie tym zajmowac :)

Tytuł:
PostNapisane: So paź 09, 2004 9:46 pm 

hey kuba ale ten post to byl do mnie skierowany bo to ja napisalem ze ludzie sa tepi :) moze i to jest zacheta ale jezeli ktos sie tym zainteresuje to nie bedzie szukal pomocy w gazetce tylko na przyklad na jakims forum. A skoro ty kuba powiedziales jak zaczela sie twoja przygoda z modelarstwem to i ja se pozwole napisac o sobie:D wiec pierwotnie mialem byc modelarzem samolotowym pewnego dnia siedzac w necie stwierdziem ze kupie se samolot( oczywiscie wczesniej juz sie tym interesowalem ale nie RC) a pozniej znalazlem jakis filmik z jakims monsterem i tak sie zaczelo z samochodami. i siedze w tym juz jakies 3 miechy mam juz prawie zbudowany samolot i w polowie pazdziernika kupuje savaga 21 :D. I fora i stronki o tej tematyce bardzo pomagaja sie zorjetowac w temacie

Pozdro 4 all :)

Wojtek Forysiak

Tytuł:
PostNapisane: So paź 09, 2004 9:54 pm 

Nie byl do Ciebie...Ja mowilem o ludziach ktorzy nie potrafia normalnie rozmawiac i wyjasniac rzeczy(nie mowilem o Tobie ani o Dawidzie :) ) no a ja w tym siedze tez jakos 3-4 miechy i prawdopodobnie 19 pazdziernika zamawiam revo.Widac mamy ze soba duzo wspolnego heheh(polowa pazdziernika i 3 miechy :lol: ) :D Dobra juz nie zasmiecajmy tego tematu heh :)

Tytuł:
PostNapisane: So paź 09, 2004 10:21 pm 

Ludzie niemają pojęcia że takie coś jak zabawki zdalnie sterowane tylko w dużżżżżo lepszym wydaniu nazywającym sie modele istnieją. Ja jak miałem 7lat (teraz mam 17 :D ) to ojciec przywiuzł mi z niemiec zabawke baggy firmy nikka z niemiec i tym sie bawiłem aż ojciec zauważył że mnie to interesuje i zaprowadził mnie do starego znajomego który prowadził modelarnie. miałem wtedy 10 lat. Tam zaczołem od zrobienia szybowca, potem żaglówki aż jakieć 3 lata temu mój kolega kupił tamiye TL-01 mi sie spodobało, niedługo też sobie kupiłem i tak sie tym zajmuje do dziś :D Ale większość osób niema znajomych w modelarniach i takie dzieciaki jak ja 10 lat temu niemają pojęcia o modelach. Dlatego też uważam żę ta gazeta jest bardzo dobrym pomysłem.

PS. Ale sie rozpisałem :D

Tytuł:
PostNapisane: N paź 10, 2004 2:54 pm 

Gazetka jako gazetka to i moze dobry pomysl na propagowanie modelarstwa jest o ile w tej gazecie cos sensownego pisza ale wydaj mi sie ze w necie znajdziesz duzo wiecej odpowiedzi na pytania ktore cie interesuja wedlug mnie to ta kolekcja za ta cene to porazka!!

pozdrawiam Tomek

Tytuł:
PostNapisane: N paź 10, 2004 3:34 pm 

napewno więcej znajdziesz w necie ale niewszyscy mają neta to raz a dwa że niektórzy nieznajdą nic o modelach bo niewiedzą że coś takiego jak modelarstwo istnieje. A dowiedzą sie dzięki takiej gazecie a potem mogą w necie szukać.

Tytuł:
PostNapisane: N paź 10, 2004 5:14 pm 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
Wiecie co do gazetki to nic nie mam ale tak jak mój ojciec powiedział jest to kupowanie na raty i wiele osob na to pjdzie chociarz by dla tego że nie wydają od razu 1000zł tylko systematycznie co 2 tyg a w dodatq mają frajde że sami to składają

PS. Co do KUby S. jak wychodziłem z domq miałeś 908postów a jak wróciłem to masz 930 czy nie przesadzasz?? Świruje ale ty tylko udzielasz si ę w każdym temacie :p
ps2. T_Boryczko ile chcesz za tb-01 (jedno i drugie) daj ceny na gg 6183636 lub priv

Tytuł:
PostNapisane: N paź 10, 2004 5:31 pm 

SEQ i co nie podoba Ci sie to ze mam tyle postow albo moze Ci sie cyferki nie podobaja..Czemu wy sie mnie czepaiacie i powtarzam nie nabijam specjalnie postow i nigdy tego nie robilem :!: Mam tych postow tyle miedzy innimi dlatego ze musze odpisywac takim ludzia jak Ty..ktorzy tak jak Ty teraz czepiaja sie o nie wiadomo co.Nie sadzisz ze to juz mala przesada

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 12, 2004 11:17 pm 

Tak sobie myśle na temat ludzi którzy zamuwili prenumerate Radiocontrol.
Można im pomóc w podjęciu właściwej decyzji.A mianowicie.Zrobić spis częsci z kórych składa się taki model.Taka osoba mając spis wszystkich częsci może sobie kupować co miesiąc po kilka części.Oczywiście model musi być w rosądnej cenie powiedzmy do 500 zł na początek jak to mówią niektórzy.Należy również zostawić troche wyboru w doboże części amory takie lub takie silnik taki albo taki.Przy okazji można też podać gdzie daną część można kupić najtaniej.Zaoszczędzi to czas,pieniądze i nerwy kilku osób na tym forum. :wink:
Reszta w waszych rekach. :roll:

ps.nie wiecie czy sklep Rojna prowadzi sprzedarz tanich modeli na raty
np. te subaru za 390 zł.Różnica między subaru z deagostini a Rojna jest około 550 zł ,a i częsci są zanacznie lepsze.To byłby dobry model dla początkujących.

ps2 może ktoś z Zabrza albo okolić.Szukam sklepu modelarskiego.

Tytuł: Radio Control
PostNapisane: Pt paź 22, 2004 2:21 pm 

Śiema jesteem tu nowy.
Zarenumerowałe tę ``gazetę`` i powarznie się zastanawiam czy to był dobry pomysł. Otóż po tym co tu przeczytałem wysłałem maila do deagostini z pytaniem ile będą kosztoać numery z silnikiem, nadajnikiem baterią. W odpowiedzi dostałem cennik prenumeraty i informację, że nieznana jest jeszcze cena i data wyjśca numerów specjalnych. :? Wychodzi na to że najwarzniejsze elementy modelu będą w drzszych numerach specjalnych. :cry: Co o tym sądzicie :?:

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 22, 2004 5:51 pm 
Raflee

Teraz to juz sie calkiem mija z celem...

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 22, 2004 8:47 pm 

Nieźle se kombinują ci z Deagostini.Tylko tak dalej 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 92 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona