No dobra to może po kolei

Ten on-road w skali 1:18 to był dla kolegi tak że mnie nie interesuje

A ja dla siebie szukam jakiegoś off-road'a w skali 1:10. Mam upatrzonego E-Firestorm'a 10T tyle, że mam problem, którego nawet wy nie rozwiążecie

(jak zwykle to bywa u takich "noobków" jak ja kasa ;P) tz. mam kasę, ale rodzice nie chcą, żebym się pchał od razu w wielkie koszta

Ja wiem, czytałem, że modelarstwo to jedna wielka studnia bez dna dla finansów, ale ja na sam początek zamierzam pojeździć i rozeznać się w rc jakimś modelem RTR, a potem to z kasą już spoko będzie, bo jak staruszkowie zobaczą, że mnie to wciągnęło to bd mógł sobie tuningować, czy też kupować lepsze autka ;D Dlatego też planuję wydać tak ok. 500zł+- na pierwszy model ;D Widziałem już parę Fsów używek RTR za 450zł nawet w dobrym stanie (niestety wtedy nie mogłem kupić :p) więc myślę, że za tą kwotę spokojnie mogę coś dorwać ;D aha no i jeszcze jedno podobają mi się truggy (FS) ale mogą być jak najbardziej inne modele typu monster i buggy.
P.S
Widzę, że matizz posiada Brame 10b szczerze mówiąc ona też mnie interesowała, ale usłyszałem o nie trochę negatywnych opinii :/ A może właściciel coś więcej o niej powie ;p Bo mam świadomość, że większość ludzi, która mi pisała o tej bramie nie miała jej nawet w ręce tylko bazują na opinii innych internautów