dziudz09 - Kupowałem w sklepie Rcmonster właśnie tą apkę co pokazałeś w linku tą sanwe mx-3 FHSS za 400zł
przesyłka szybko itp. Apka wydawała się ok ale okazało się ze na 6V apka ma problemy serwa lipnie chodzą nie działa funkcja fali safe (nie wiem czy dobrze napisałem) Wracając do tematu napisałem do rcmonster co i jak. Odpowiedzieli żebym im ją odesłał od razu zaznaczyli ze ONI pokrywają koszt wysyłki i ze przepraszają. i mi zwrócą pieniądze ja się zapytałem czy jest możliwość wymiany na jakiś inny model czy coś . odpowiedzieli ze jest tylko muszę dopłacić różnice i mi przyślą Sanwe Mx-3FG ! najnowszy model. Ja się zgodziłem Apka dziś do mnie doszła i jest Zaje****a . Dużo bardziej dopracowana wszystko działa jak trzeba . Odbiornik nie ma żadnej dziury na bindowanie tylko jest taki przycisk przypominający kwarc. antenka skrócona ma może z 15cm. W nadajniku też jest przycisk do bindowania tu link
http://www.rceasy.com/2009/05/26/sanwa- ... hss-24ghz/ jak się dobrze doczytałem to można wsadzić telemetrie
Sklep Rcmonster polecam w 1000000000% podejście do klienta SUPER. !! Aparaturę mx-3 FG też polecam w 1000% jeszcze jej nie sprawdzałem w terenie ale serwa chodzą jak oszalałe . wszystko jak w najlepszym porządeczku
Jeśli jeszcze nie kupiłeś apki to bierz Sanwe mx-3 FG !!