Witam!
Z góry przepraszam bo wiem że temat już był wałkowany i odnalazłem link jednak jako użytkownik malutkiej
Mamby MAX25 do mikro 1:18 mam jeszcze wątpliwości i pytania:
viewtopic.php?f=36&t=28771przyczytałem uważnie cały temat ale nadal niejasne dla mnie jest w jaki sposób wejść z aparatury w zaawansowane funkcje regulatora (nie posiadam castle linka) - chodzi mi o:
-
cut off voltage-
timing advence-
starting powerBędę wdzięczny za całą instrukję po polsku programowania tego regulatora z aparatury !
Kolejna sprawa to fakt że niestety czasem silnik mi przerywa przy starcie, widzę że koledzy również opisywali to w temacie jednak sprawa nie została tam chyba wyjaśniona do końca. Ja używam pakietów Li-Po 2S 20C do mikro i też mi się tak dzieje

Model nie rusza płynnie tylko ma zryw, szarpie jakby coś z reglem było nie tak, dopiero jak się rozpędzi to już idzie ?

czy to jest normalny objaw w takiej Mambie połączonej z modelem LRP Shark (przełożenie atak 14t odbiór standard) ???

Mam porówanie bo posiadam też regle do 1:10 LRP i Hobbywing ale sensorowe - nigdy nic takiego w nich mi się nie przytrafiło żeby model tak zrywało