Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So maja 02, 2026 9:34 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
PostNapisane: Śr wrz 09, 2009 3:34 pm 

Ja tak sie zastanawiam czy ten Wasz dialog (tylko My to kto ?) z LOK-iem bedzie tak samo wygladal jak ten co przeczytalem z Arturem .
Mam wrazenie ze demokracja o korej tak dużo mowicie wyglada "albo jesteś z Nami albo spierd...". no ale sa rozne rodzaje demokracji
Myslalem ze moja Zona jest pamietliwa ...

P.S. Artur głowa do góry wal do Pacanowa pojedzimy na prawdziwym torze , usiadziemy prz zielonym stoliku , napijemy sie wody ognistej i poszukamy tych Bolków i Lolków a moze jakas Tola sie trafi :lol:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Śr wrz 09, 2009 10:19 pm 

czytając Państwa posty aż nóż otwiera się w kieszeni.... pomyślcie o tym z drugiej strony zawodników chcących wstąpić do grona modelarskiego. jako że jest młodym internautą śledzę forumi czytam posty i założę się że jest więcej młodych ludzi którzy chcąc wkroczyć w ten świat przeglądają forum i czytają o różnych sprawach chcąc zaczerpnąć doświadczenia. ale natrafiając na taki temat to człowiek łapie się aż za głowę że pojedzie na te pierwsze zawody a tam jeden na drugiego będzie nadawał i będą wieczne kłótnie chociaż jadą tym samym modelem oraz z w tych samych barwach. Ja niestety kończę już rozdział w swoim życiu związany z modelarstwem. i na pytania kolegów dlaczego odpowiedź była prost. są 2 powody:
1.matura
2.Polska nie jest przygotowana aby młodzi się rozwijali bo co powstanie nowy team to istnieje on przez moment.

Panie Lesławie mam szacunek do starszych ludzi. ale niestety na milion tematów na tym forum większość jest od Pana kiedy to Pan "pizga" ludzi którzy kiedyś chcieli dobrze, każdy Kozaczyć potrafi ale nie każdy potrafi pokazać swoich słabości. Rozumiem że zaangażował się Pan w modelarstwo z synem ja takiego wsparcia nie miałem ZAZDROSZCZĘ. ale niech mi Pan uwierzy czytając te Pańskie posty jest mi naprawdę przykro że inni są obrzucani mięsem z Pańskich ust. Może czas zrozumieć że syn potrafi już złożyć sobie model i być gotowy to startu lata wyrabiają doświadczenie a Pan jeżeli już jedzie na zawody to radziłbym wziąć sobie stolik nie koniecznie ten zielony gazetkę coś do picia usiąść z boku i nie przejmować się niczym. a jeżeli nie lubi pan loku i tych podobnych to może czas zmienić obywatelstwo ?? a powracając myślałem że pisze w dziale zawodników a nie w temacie Ojcowie i ich poglądy

ps. powyższa wypowiedz nie ma celu ( obrzucania mięsem innych) jest to moje spostrzeżenie. może po napisaniu tej wypowiedzi zostanę skomentowany... powiem krótko " kozak to inaczej cwaniak". Panie Lesławie może i Pan w szkole miał kontrolę nad wszystkim ale nie zostanie Pan drugim Kopernikiem który ruszył ziemią.

KYOSHO V-ONE RRR WC TEAM

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 7:02 am 

:twisted:

Ostatnio edytowano Cz wrz 10, 2009 8:00 pm przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 11:16 am 

Paweł Lipinski napisał(a):
Ja tak sie zastanawiam czy ten Wasz dialog (tylko My to kto ?) z LOK-iem bedzie tak samo wygladal jak ten co przeczytalem z Arturem .
Mam wrazenie ze demokracja o korej tak dużo mowicie wyglada "albo jesteś z Nami albo spierd...". no ale sa rozne rodzaje demokracji
Myslalem ze moja Zona jest pamietliwa ...

P.S. Artur głowa do góry wal do Pacanowa pojedzimy na prawdziwym torze , usiadziemy prz zielonym stoliku , napijemy sie wody ognistej i poszukamy tych Bolków i Lolków a moze jakas Tola sie trafi :lol:

Paweł,

Jak będzie wyglądał dialog- zobaczymy. Prawda jest z goła inna, choć jej nie znasz a nie wszystkie szczegóły mogę zdradzić na otwartym forum. Był plan, były założenia, kilka spotkań, wyjazdów do Warszawy, porozumień itp, itd, nasz prywatny czas poświęcony właśnie po to, żeby Wszystkim Modelarzom zaczęło być lepiej. Więc proszę cię nie pisz takich głupot "albo jesteście z nami...". Ale to tylko dowodzi jak mała jest świadomość modelarzy w tym co robią dla nich inni, czego dowodzi również głupi post Konrada, poniżej;

Konrad Trela napisał(a):
2.Polska nie jest przygotowana aby młodzi się rozwijali bo co powstanie nowy team to istnieje on przez moment.

To zapytaj instruktora dlaczego?

Konrad Trela napisał(a):
Panie Lesławie mam szacunek do starszych ludzi. ale niestety na milion tematów na tym forum większość jest od Pana kiedy to Pan "pizga" ludzi którzy kiedyś chcieli dobrze, każdy Kozaczyć potrafi ale nie każdy potrafi pokazać swoich słabości.

Co do Kozaczenia. Zrobiłeś kiedyś jakieś zawody? Czy tylko jeździsz na gotowe? Byłeś na spotkaniu z kimkolwiek, żeby ustalić szczegóły organizacji, kalendarza, czy przyjeżdżasz na gotowe? Na zawodach zgłaszasz się do pracy, pomagasz sędziować? Czy kładziesz model na torze? Jaką masz wiedzę na temat tego co inni dla ciebie szykują, jakie imprezy chcemy zrobić, wspólnie z Leszkiem, jako Klub Sportowy? Pewnie nie umiesz poprawnie odpowiedzieć na żadne z tych pytań, więc nie KOZACZ!

I popieram post Leszka bo niektórzy po prostu zasługują na ta "pizganie" bo jednym manewrem przekreślają pracę wielu ludzi przez kilka miesięcy...

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Trochę mi przykro że to właśnie koledzy z mojego środowiska w sposób ogródkowy napiętnują tych którzy chcą startować.Zawodnik który startuje 2-4 razy do roku nie ma prawa oceniać nas, którzy zaliczają mnóstwo imprez w kraju i za granicą

Artur,

A mnie zrobiło się przykro jak się dowiedziałem, że jedziesz do Pacanowa. I nie będę cytował twoich innych wypowiedzi, można je odszukać, ale przypominam, że bojkot imprez LOK zarówno w startach jak i organizacji został zapoczątkowany po "aferze paliwowej" w Nowym Sączu i była to nasza wspólna decyzja, którą konsekwentnie realizowaliśmy, cały Dolny Śląsk.

A drugi raz przykro zrobiło mi się po tym

Artur Dzierzęcki napisał(a):
No, właśnie widzę moich ,,kumpli,, z Dolnego Śląska, którzy bez słowa zapytania wylali na mnie wiadro pomyji

Ale ci "kumple" stanęli za Tobą murem w Sączu i później bronili ciebie i innych pokrzywdzonych przez sędziów w Sączu, jeździli po menzurki do Niemiec, pisali ostre słowa krytyki na forum... Czyli co, pamiętamy tylko złe chwile?

Zastanów się więc czy w tych "pomyjach" nie ma trochę prawdy...

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 11:48 am 
Administrator forum

Panowie,

czyż to co piszecie w tym temacie nie jest woda na młyn na TBJM?
Dla LOK-u?

Od kilku lat dajemy sobie mydlić oczy LOK-owi i spółce. Od kilku lat też próbujemy cokolwiek zrobić.
Poza Liga Micro narazie nic z tego nie wyszło.

Nie wiem jaki jest sens spotykac się z LOK-iem i dawać im jeszcze jedną szansę?
Jak widać po kilku spotkaniach - nic to nie daje.

Nasze środowisko jest podzielone na kawałeczki. NIGDY nie będzie jednej całości Zawsze będą Ci co chcą zdobyć tytuł, będą nowi którym "działacze" będą mydlić oczy (ZĆ - opowiastki o super kasie, związku, szkoleniu młodzieży - dla nas śmiechu warte - dla nowych prawdziwa rewelacja).

Prawda jest taka:

Albo na Dolnym Śląsku zbierzemy się wszyscy razem i założymy Dolnośląskie Stowarzyszenie Modelarzy - albo dajmy sobie spokój bo wieksi nas połkną.

Tylko w tym "zakładaniu" jest jedno ale: KTO TO zrobi? Każdy z nas ma rodzinę, nie ma czasu i nie poświęci pracy na zajmowanie się sprawami stowarzyszenia...
Jakby na to nie patrzć - tyłek jest zawsze z tyłu.

Wracając do poprzednich postów.

Przelejmy to co na forum w np. w organizację zawodów. Będzie z tego więcej korzyści.

Pamietajmy tylko o jednym: SKŁÓCONY DOM SIE NIE OSTOI , a jesteśmy bardzo blisko upadku.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 1:30 pm 

Michal ja nie pisze głupot napisalem jak Ja to widze przez pryzmat postow jakie na tym forum sie znajduja .Mala jest swiadomosc bo moze malo jest informacji albo sa tak porozbijane po roznych postach i mieszaja sie z roznymi awanturami i inwektywami ze ciezko wszystko zebrac w jedna calosc .
Sam mowisz nie mozesz napisac na otwartym forum wiec znamy polprawde a wtedy zaczynaja sie domysly , plotki itp.
Co do relacji Artur -Leszek nie musi pol Polski czytac o tym ze przestali "sie kochac " juz kiedys napisalem ze takie rzeczy powinni zalatwiac na priva ale to jest oczywiscie moje zdanie .

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 1:37 pm 

Cytuj:
Co do relacji Artur -Leszek nie musi pol Polski czytac o tym ze przestali "sie kochac " juz kiedys napisalem ze takie rzeczy powinni zalatwiac na priva

Może można by na to zwrócić uwagę Marku-jako administrator.

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 2:09 pm 

....
Co do relacji Artur -Leszek nie musi pol Polski czytac o tym ze przestali "sie kochac " juz kiedys napisalem ze takie rzeczy powinni zalatwiac na priva ale to jest oczywiscie moje zdanie .

Paweł ,to nie jest prywatna wojenka Zaremby z Arturem.Gdybym uważał Artura za głupka to zignorowałbym tą sprawę.Ale zakładał Klub,chciał Nas zaagitować.Celem było dążenie do zmian no i opozycja w stosunku do LOK.Artur był jednym z czołowych orędowników np.bojkotu.Wspólnie mieliśmy walczyć o lepsze standardy na zawodach,a dzisiaj się dowiadujemy,że odprawa jest nie ważna.Ja napisałem w imieniu wielu kolegów zawiedzionych postawą Artura.Nawet informację o poście Artura dostałem telefonicznie.Być może mam troszkę więcej odwagi,a być może mentorski wiek.Tu chodzi głównie o lojalność wobec kolegów.A z lojalnością u Artura jest problem.To że wobecsponsorów nie bywa lojalny, wszyscy wiedzieli,choćby w jaki sposób postawił Adama w oczach Niemców,swoimi kombinacjami,a był przez nich sponsorowany,ale tu zawiódł kolegów ,którzy przy aferze paliwowej i nie tylko nastawiali plecy...Jeszcze żeby przemilczał Swoją postawę,ale on zadrwił z wszystkich...
Lojalność jest b.ważna w życiu.Wiem,że tego Konrad Trela nie nauczy się do matury,ale wiem też,że nienauczy się tego od instruktora.I to jest przykre.
Ps.z ludżmi małego formatu trudno cokolwiek zrobić,a co dopiero zmienić...

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 2:18 pm 

Michał Woszczek napisał(a):
To zapytaj instruktora dlaczego?

Nie miałem nigdy instruktora zawsze startowałem jako KONRAD TRELA i jako klub własna kieszeń. nigdy nie byłem w żadnym klubie jedynie co jeździłem do pobliskiego i pomagałem w organizacji nic z tego nie miałem tylko jedynie co uścisk dłoni instruktora tego klubu i podziękowanie za to że przybyłem i zrobiłem. może to się wydawać że dałem się wykołować ale jest to może potwierdzeniem tego że chciałem pomóc kolegą aby było lepiej.
Co do Kozaczenia. Zrobiłeś kiedyś jakieś zawody? Czy tylko jeździsz na gotowe? Byłeś na spotkaniu z kimkolwiek, żeby ustalić szczegóły organizacji, kalendarza, czy przyjeżdżasz na gotowe? Na zawodach zgłaszasz się do pracy, pomagasz sędziować? Czy kładziesz model na torze? Jaką masz wiedzę na temat tego co inni dla ciebie szykują, jakie imprezy chcemy zrobić, wspólnie z Leszkiem, jako Klub Sportowy? Pewnie nie umiesz poprawnie odpowiedzieć na żadne z tych pytań, więc nie KOZACZ!

I popieram post Leszka bo niektórzy po prostu zasługują na ta "pizganie" bo jednym manewrem przekreślają pracę wielu ludzi przez kilka miesięcy...

-nie, nie robiłem nigdy zawodów.
-na każdych zawodach co jestem, byłem pomagałem rozkładać tor sprzątać po czy innych sprawach tego typu.
-tak zgłaszam się pomagać niejednokrotnie na zawodach byłem odpowiedzialny po eliminacji podejść do biurka sędziowskiego odebrać wyniki i przypiąć na tablicę (jest to pomoc przy sędziowaniu??)
-model kładę na torze kiedy jest na to zezwolenie.
-nie mam nic do tego jaki chcecie zrobić klub ale uważam że jeżeli będziecie komentować tak jak to teraz robicie to owoców z tego nie będzie.
-to że osobiście nie zorganizowałem zawodów nie oznacza tego że nie wiem jak się postępuje w takich organizacjach. widziałem jak koledzy walczą o swoje i wiem że nie jest łatwo.

Zaremba Lesław napisał(a):
Tak Konradzie zaangażowałem się w modelarstwo syna,ale też i w Twoje,bo na wielu zawodach byłeś ,które współorganizowałem,nie raz odwalałem fizyczną robotę składania i rozkładania toru,nieraz uczestniczyłem finansowo.Teraz jako Klub RC Wrocław mieliśmy organizować 4 imprezy,ale właśmie jako młody człowiek oświeciłeś mnie;PO CO?Lepiej sobie siąść przy zielonym stoliczku,mieć wszystko w D....,a Filipa w domu uczyć tego żeby nie był lojalny wobec kolegów...nawet tych klubowych.

Dobrze dziękuję. Pisałem powyżej że ja tez pomagałem w zawodach: nie jednokrotnie pomagałem jak miałem czas w organizacji pisałem @ do organizatorów czy przyjechać pomóc itp. Dla klubu GCKIS Kobierzyce nie będąc nawet w nim zajmowałem sie stroną organizacji elektronicznej. dyplomy informatory itp. Grześkowi pomagałem w budowie torów prawie na wszystkie zawody które on organizował. I wiem ile pracy i wysiłu kosztuje taka budowa. Wiem że chce Pan dobrze ale po co od razu innych kaleczyć a siebie wywyższać....

Posty typu
Artur,

A mnie zrobiło się przykro jak się dowiedziałem, że jedziesz do Pacanowa

proponuję abyście Panowie na swoich zawodach zorganizowanych przez siebie wysyłali zaproszenia dla zawodników których chcecie gościć. Artur i jego koledzy maja czas chcą to jadą się zabawić Artur jedzie dla siebie i dla swojego klubu a nie dla klubu Wrocław to po co zabraniać jemu ??

nie mówię Panowie z Wrocławia że źle robicie ale uważam że komentarze i awatary z wizerunkiem podobizn innych są lekką przesadą może to właśnie te "gadżety" mają z tym coś wspólnego że nie łatwo jest się dogadać .

lepiej nich tutaj piszą bo skrzynki na priva są małe i nie pomieszczą wiadomości.
Zaremba Lesław napisał(a):
Lojalność jest b.ważna w życiu.Wiem,że tego Konrad Trela nie nauczy się do matury,ale wiem też,że nienauczy się tego od instruktora.I to jest przykre.

A skąd Pan wie czy je nie jestem osobą lojalną ?? i nie musze sie tego uczyć bo wiem co to znaczy i wiem jak sie postępuje przy tym. to Pan napisał w poście że zacznie Pan uczyć Filipa Lojalności więc radziłbym zacząć. A jakby to Filip zaczynał zabawę u Pana Jana Matukina i to Pan Jan by wycierał Filipkowi tego "gluta z pod nosa" to co by Pan wtedy powiedział....

KYOSHO V-ONE RRR WC TEAM

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 3:18 pm 

Michal
Sam mowisz nie mozesz napisac na otwartym forum wiec znamy polprawde a wtedy zaczynaja sie domysly , plotki itp.

Paweł, ok, ale zamiast najpierw pisać sprawdź czy masz rację. Bo tak jak napisałem wcześniej część kolegów modelarzy poświęca swój cenny czas, pieniądze i chęci na walkę z LOK, dlatego, że uważamy ich postawę za niedopuszczalną. Dlatego jak widzisz nie ma jeszcze kalendarza na Halę 09-10, bo część osób organizujących do tej pory zawody pod egidą LOK przejrzała na oczy. To chyba widzą wszyscy. Część prawdy mogłeś zobaczyć w TVN24, organoleptycznie obcować z tym na zawodach LOK. Tu nie ma żadnej filozofii, nie musi być plotek i domysłów. Chcemy zmian, nie chcemy LOKu. Proste.

Konrad Trela napisał(a):
...proponuję abyście Panowie na swoich zawodach zorganizowanych przez siebie wysyłali zaproszenia dla zawodników których chcecie gościć...

Chyba od nauki do matury przeciążyłeś głowę. Jeśli nie to dałeś właśnie przykład postawy, którą chcemy zmienić, a która jest mocno zakorzeniona w głowach wielu. Zawody robimy zawsze dla wszystkich i tak będziemy robić dalej. Każdy jest mile widziany na zawodach niezależnych bo to daje wiarę i siłę organizatorowi, że jednak się uda! Pomyśl dwa razy zanim znów takiego babola napiszesz.

Konrad Trela napisał(a):
nie mówię Panowie z Wrocławia że źle robicie

Właśnie mówisz, że robimy źle. Więc napisz jak mamy robić żeby było dobrze? Możesz w formie konspektu.

Konrad Trela napisał(a):
ale uważam że komentarze i awatary z wizerunkiem podobizn innych są lekką przesadą może to właśnie te "gadżety" mają z tym coś wspólnego że nie łatwo jest się dogadać .

co to jest wizerunek podobizny? I gdzie są granice przesady? Jak dla mnie wyznaczył je już dawno temu LOK i jako Homo Sapiens ciężko będzie mi kiedykolwiek je przekroczyć. Dlatego nie możemy się z LOK dogadać ale też dlatego twój mylny obraz działań i nieprzemyślane komentarze na forum wprowadzają zamęt, w wyniku którego ja też nie wiem jak się z tobą dogadać. Jeśli nie wiesz jak pomóc merytorycznie to chociaż nie przeszkadzaj. A życie i tak zweryfikuje (jak trenera kadry skórokopów) czy nasze metody i zaangażowanie przyniesie dobre rozwiązania. A co do zawodów, to zawsze wszystkich zapraszam. Również ciebie. Najbliższe elektryki za dwa tygodnie. Szczegóły wkrótce,.

Reszta twojej wypowiedzi mnie osobiście nie dotyczy, ale najlepszym słowem jakie mogę napisać na forum jest właśnie przesada. Inne słowa "kropkują" się

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 3:20 pm 

:evil:

Ostatnio edytowano Cz wrz 10, 2009 8:01 pm przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 4:13 pm 

Jest to mój ostatni post na tym całym forum. Piszę tylko w swoim imieniu.
Bojkot zawodów LOK nie wyszedł odemnie. Afera paliwowa miała miejsze na pierwszych zawodach ubiegłego sezonu(2008 r.) i dla przypomnienia startowałem w cyklu EMP jak i na MP ( nie tylko ja). Bojkot powstał w tym roku po aferze która dotyczyła Adama Różyckiego i jego syna po czym solidarnie nie startowałem w cyklu EMP. Plotki , zaznaczam plotki niczym nie potwierdzone spowodowały że koledzy wylali na mnie wiadro pomyji bo ja rzekomo chciałem jechać na MP i dodatkowo werbowałem na tą imprezę innych zawodników. Jeżeli zapytanie traktujecie jako werbowanie to taka sytuacja miała miejsce a osoba/y z którą rozmawiałem jest paplą szukającą sensacji i taką znalazła.Agresorzy nie zadali sobie trudu wykonania telefonu do mnie w tej sprawie, nie zadali sobie trudu sprawdzenia list startowych na których nie figurowałem. Zaistniała sytuacja obnażyła to co napisał Jakub Lipiński i teraz wiem że powinienem wystartować. Ja na te zawody pojadę, mam wolne miejsca i kto będzie chciał może się ze mną zabrać ale nie namawiam żeby ewentualni chętni nie stali się obiektem drwin i obelg. Mechanika znajdę z pewnością wśród zawodników z 1/8 więc nie ciągnę swojego uprzedzając wcześniej Wasze pomówienia.
Lesławie, to do Ciebie kieruję te słowa. Nie zawsze tolerowałem Twoje poczynania, często są one niesmaczne ( koszulki) ale nie krytykowałem publicznie. Dla Twojej wiadomości umowa z Kyosho została zawarta w sezonie 2008 i z niej wywiązałem się rzetelnie. Jeżeli chodzi Ci o model kupiony na ME w Aigen za kwotę 260 euro to informuję Cię że Ty również dla Filipa zakupiłeś za taką samą cenę co uważam że jest dla Was wyróżnieniem biorąc pod uwagę staż w klasie IC-10. Ten sam model wymieniłem na Serpenta 710 ( model z roku 2004) więc nie zarobiłem kokosów jak to uważasz .Jeżeli zakup w obniżonej cenie uważasz za zawarcie umowy to wszyscy którzy kupowali opony w Aigen w super cenie są również związani umową. Obecnie wybrałem ofertę Serpenta bo podoba mi się nowy model i mam atrakcyjne warunki zakupu - nie dostałem nic za darmo, nie podpisałem żadnej umowy , za wszystko płacę.
Sprawę paliw wyjaśniłem, a gdybyś wiedział to nikt nie wie jakie paliwa mają zawodnicy w swoich bańkach i jest to naturalne zjawisko i przez nikogo nie krytykowane. Jeżeli już posiadłeś taką wiedzę co mam w swojej bańce to zanotuj to, unikniesz błędów i zaoszczędzisz uszkodzenia kilku silników. To jest dobra wiedza.
Kwestię zgłoszenia się na zawody już wyjaśniłem, osobiście to zrobiłem więc nie wiem po co mieszacie w to Adama. Zgłoszenie na zawody nie jest obowiązkiem startu a chęć wycofania chęci startu zgłosiłem wystarczająco wcześniej żeby nie blokować miejsc innym zawodnikom.
Zaistniała sytuacja pokazała mi również kto jest prawdziwym kolegą, komu warto było przekazać choć odrobinę swojej marnej wiedzy BEZPŁATNIE.
Rozumiem że obecnie będę winny każdemu złu w modelarstwie, każdemu sprzedanemu modelowi Serpenta w kraju i wielu innych zjawisk.
Ja nie posunąłbym się do wywlekania spraw swoich kolegów, tych na torze i poza nim , zwłaszcza nie posiadając rzetelnej wiedzy.
Już jedna rewolucja z PZM spaliła na panewce co śmiechem obiło się w całym świecie modelarskim, nie kontynuujcie tego bo śmieją się z nas wszystkich.

Pozdrawiam i dziękuję za słowa wsparcia od prawdziwych kolegów. Zgłaszam się na MP i przestaję się interesować ,,polityką modelarską,,.

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 5:15 pm 

Adam Różycki napisał(a):

Co do słowa "MY", to chyba należałoby określić dokładnie kto to jest, bo spodziewam się jednak, że wśród tzw. NAS znajdą się ludzie, na których Komandor i jego koledzy będą pluli na swoim forum, dyskwalifikowali ich z zawodów, a oni mimo wszystko będą twierdzić, że to deszcz i w Pacanowie stawią się z wypiętą klatką :) Czy czeka nas ta chwila prawdy ?... jaskółka już się pojawiła :) :) :)...dodatkowo Komandor publikuje na swojej stronie ilości osób, które będą dopuszczone to czy tenże sam Komandor, po raz kolejny pokaże gdzie te przepisy ma..., i z całą mocą swojego jestestwa przyjmie pod swoje skrzydła zawodników nie startujących w eliminacjach, a powracających na łono LOK'u niczym synowie marnotrawni do swojego OJCA :) ...c.d.n.

Tego nikt nie czytał,ja tylko skomentowałem te słowa....Ale udeż w stół a nożyce się odezwą i tak było w Twoim poście...Obraziłeś wszystkich tych ,którzy chcą,żeby było inaczej (kwestia np.odprawy).Co do kwestii zakupów Kyosho to nie byłeś przy kasie jak kupowałem ja to trudno Ci powiedzieć ile zapłaciłem.Wiedz,że jesteś w błędzie...
Co do wyjazdu to to jest trzecia wersja w ostatnim poście.A wystarczyło tak napisać,czy zadzwonić do swojego kolegi z kluby,któremu trochę chyba zawdzięczasz i wyjaśnić,a nie narażać na pośmiewisko...

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 6:04 pm 

MIchal ja nie pisze o zadnej racji ja pisze o wrazeniu jakie odnosze od pewnego czasu .
Idea sluszna zgadzam sie z nia w 100% tez chcialbym abysmy jezdzili w normalnych warunkach , na prawdziwych torach zasady powolywania kadry i finansowania jasne i przejrzyste . Tylko obrzucanie sie oblgami i wsadzaniem sobie palca w oko do niczego moim zdaniem raczej nie prowadzi .Atak zawsze rodzi kontratak .Dialog nie przyniosl rezultatu to moze wykorzystac propozycje Jacka i zamiast tworzyc kolejne stowarzyszenie rozwnac to co juz jest

PostNapisane: Cz wrz 10, 2009 7:18 pm 

Cytuj:
to co napisał Jakub Lipiński

To Pawełek pisał nie ja :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona