Wyglada slodziutko

az szkoda takiego brudzic jazda off-road
Trzeba przyznac, ze wyglada calkiem spoko - ciekawe tylko, czy akusy nie zaklucaja srodka ciezkosci - cos mi sie wydaje, ze silnik i elektronika po prawej stronie nie zrownowaza masy akumulatorow znajdujacych sie po lewej - chociaz z drugiej strony w M18 jest podobnie i balans jest idealny...
Zawsze mozna wlozyc akusy Li-Ion, ktore sa deko mniejsze a maja 1500 - 2000 mAh pojemnosci...
Pewnie gdybym nie mial trzech modeli w skali <= 1/18 to bym sobie takiego sprawil, jednak na razie powoli tuninguje to, co mam i na jakies pol roku moge zapomniec o dokupowaniu kolejnych modeli....
modelami 1/18 on-road NIE da sie jezdzic wszedzie tam, gdzie mozna jezdzic modelami 1/10 - np. po parkingach podziemnych, co ogranicza jazde nimi do na prawde czystych odcinkow asfaltu i torow (jak sie ktos uprze, to mozna jezdzic i po parkingach, ale model straszliwie sie brudzi i wiele ruchomych czesci typu zebatki, przeguby, lozyska szybko pada), wydaje mi sie ze tym modelem tez nie bedzie mozna wjechac wszedzie tam, gdzie truckiem czy bagusem 1/8, czy 1/10

i o ile jestem wielkim fanem malych autek, to kupujac cokolwiek off-road, wybralbym raczej model 1/8 ew. 1/10 (HPI MT 2, Kyosho Inferno MP7.5 itp.), Dopiero majac dopieszczone i wytuningowane te 3 micro modele, ktore mam oraz posiadajac nitro buggy/trucka 1/8 - 1/10 i jakies nitro on-road (HPI Nitro RS4 SS ew. Kyosho FW 05) zdecydowalbym sie na kupno tego modelu, ale powoli, jak dobrze pojdzie, to kiedys moze tego doczekam, a w miedzyczasie oprocz zestawow RTR za chore pieniadze, zaczna tez sprzedawac tansze kity