Tomasz Dolata napisał(a):
Mateusz Długoszewski napisał(a):
Tomasz Dolata napisał(a):
generalnie modele hpi/hb nie jeżdzą. nie nadają się na zawody, trzeba baaardzo dużo czasu by je ustawić, a nawet i wtedy ciężko sie prowadzą. wiem to od wielu doświadczonych zawodników i osób które miały te modele.
D4 i D8 nie mają tytułów mistrza świata... nie

HB Cyclone w wersji płaskiej też nie ma żadnych tytułów
Jak chcesz już coś pisać to lepiej to uzasadnij, bo teraz udowodniłeś co wiesz. Jeżeli ktoś nie umie ustawić modelu to zawsze będą ciężko się prowadzić.

czy ja mówie że nie mają?
a chyba nie wiesz ile chińczyków i jak długo musieli ustawiać te modele żeby "jeżdziły"...
swoje wiem, to co usłyszałem od kolegów którzy coś o tym wiedza w przeciwieństwie do ciebie mi wystarczy

kupisz b44 będziesz coś innego gadał, póki co będziesz chwalił to co masz.
Hmmmm... mam kolege w klubie w sumie to 2, którzy śmigają b44 jednemu model latał na hopach nie mówiąc już o tym że na prostej robił whellie i lądował na siatce......................... Jeden Pan jeździł na asso, nawet go nie złożył bo chyba doszedł do wniosku że model jest kiepski, za miesiąc kupił D4

Jestem ciekaw skąd wiesz ile Ci Chińczycy siedzieli przy tych modelach ?

I proszę cię, nie prowokuj osób dookoła których nawet nie znasz a szczególnie moich kolegów

Bo z mojego punktu widzenia trollem jesteś Ty i to Ty zaśmiecasz to forum do którego zniechęcam się przed Ciebie.