Cześć,
Muszę przyznać, że "RC Przegląd Modelarski" nie jest czasopismem dla modelarzy zainteresowanych RC kołowym. Kupiłem dwa numery i przejrzałem w Empiku kilka innych. Jeśli się nie mylę - w każdym z nich nie znalazłem więcej niż 5 stron o samochodach (a jakoś nie bardzo mnie interesuje jak zrobić latającą "Babę Jagę"

- dowiecie się tego ze styczniowego numeru 2008).
Kilka miesięcy temu zaprenumerowałem Rc Car Action Magazine w wersji elektronicznej. Polecam. Wprawdzie jest tam dość sporo reklam, ale nie są one drażniące, gdyż zawierają opis modelu, itp. (krótko mówiąc - reklamy też czytam

).
Plusy:
- można sobie podszkolić język angielski
- testują nowości na rynku (ostatnio były m. in: E-Revo Brushless, Nowy Truggy od O'Donnel i Savage Flux, są również on-road'y, ale nie pamiętam dokładnie jakie, bo nimi się tak nie interesuję) i zdają relacje z imprez (ostatnio np. RCX w Stanach)
- cena myślę, że korzystniejsza niż za polskie gazety ($20 za 12 numerów - 1 rok)
- w każdym numerze jest co najmniej jeden filmik
- w każdym numerze jest kilka/kilkanaście naprawdę praktycznych porad, jak coś łatwo zrobić (czasami człowiek się umorduje, a tym czasem można coś zrobić o wiele prościej)
Minusy:
- 200MB do ściągnięcia co miesiąc

- trzeba zapłacić w dolarach...
Pozdrawiam serdecznie,
Donat