Witam
O tym gościu chyba jeszcze nieiwelu słyszało

Jeszcze nia miałem czasu aby dać Wam znać,że będę raz na dwa tygodnie robił paczki z DAVES DISCOUNT MOTORS,paczki idą kurierem i cała podróż trwa jakis tydzień-dwa.
Dla informacji że nie jestem jakimś widmo gościem to nazywam się Tomasz Cieloch i należę do RC Team Szczecin i startuję w zawodach w IC-5 ostatnio zająłem 4 miejsce w Piasecznie,więc nie uciekne na karaiby z kaską osób wpłacających mi na części i modele (ktoś mi coś juz takiego sugerował

Karaiby kosztują dużo więcej

Wszelkie pytania piszcie pod GG 5592718 zawsze jestem wieczorkiem lub z rana.
Każdą wpłatę na życzenie mogę potwierdzić na forum,zna mnie tez Tomek Przybylski więc można się go pytać kim jestem

A co do tłumików to V3 jest lepszy od tego drugiego bo masz wybór między umierkowaną ciszą i moca bądź dużą moca i sporym hałasem,ale pamietaj że do takich tłumików przyda się tylny zderzak aby je chronić...szczególnie podczas zawodów
Popatrz sobie tez na dominator'y wyszły niedawno nowe cieńsze od tych starszych grubszych ale niewiele mogę Ci o nich powiedzieć gdyż tych jeszce nie trzymałem w ręku.
LINK DO SKLEPU
http://www.davesmotors.com/site/index.htmlPozdrawiam

BAJA 5B SS-tuning,Jammin X2,Sanwa M11 40Mhz & spektrum