Witam wszystkich ,na poczatku przedstawie sie ,mam na imie Piotrek lat 42,mieszkam i pracuje we Wloszech , modelarstwem interesuje sie od jakiegos roku.Przygode zaczalem z heli ,poczatki byly makabryczne ,w tej chwili juz jest ok, latam i zaczynam bawic sie 3d.Mamy grupke osob, ktora bawi sie w modelarstwo,pewnego dnia zaprosili mnie na tor ,gdzie smigali samochodami,same buggy, no i stalo sie zachorowalem na samochod.Od paru dni przegladam forum samochodow rc, i nie wiem co mam wybrac ,jakie buggy. Bylem nawet dzis w sklepie z zamiarem kupna Crono RS Sport RTR,koszty to 300euro, ale sprzedawca mi odradzil i stwierdzil ze jest to samochod do zabawy pod domem a nie na tor,nie bede jezdzil zawodzniczo tylko dla zabawy z kolegami, choc na torze. Czy mozecie mi cos polecic, cos co sie nie bedzie sypalo, cos co wytrzyma lekkie skoki, czy musze odrazu kupic jakis super sprzet?Za wszelkie porady srdzecznie dziekuje ,i nie gniewajcie sie za irytujace pytania , poprostu po przejzeniu forum jestem glupszy niz przed , poprostu natlok informacij nie do przetrawienia dla nowicjusza.
Panowie czy mozecie zerknac ,znalazlem cos takiego i nie wem jaki to silnik czy to jest 3,5cm , a jesli wiekszy to czy potem ewentualnie moge zamienic silnik na 3,5 cm?
http://www.allegro.pl/item606016976_tea ... a_rtr.htmlpozdr Piotrek