Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N cze 21, 2026 4:07 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
PostNapisane: Wt kwi 14, 2009 5:47 pm 

Jacek Żurek napisał(a):
Każdą imprezę off-road w sezonie letnim można rozwalić w prosty sposób.
Wystarczy, że OSM zrobi pospolite ruszenie i zorganizuje najazd Mad Fighterów.
Jeżeli do 80-100 zawodników w klasach spalinowych dodamy 40-50 elektryków to dopiero będzie armia na torze.
Niestety nikt o tym nie myśli bo i po co.

noooooooooo to dopiero wyzwanie 150 zawodników w dwa dni zawodów obawiam się tylko jednego że nasi zawodnicy nie podołają dyscyplinie jak panuje na takich zawodach

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Wt kwi 14, 2009 6:36 pm 

Paweł Lipinski napisał(a):
Jacek przeciez sa 3 osobne imprezy dla elektrykow w tym roku i 3 laczone ze spaliniakami nie bardzo rozumiem w czym problem :?:

Paweł,

skoro nie widzisz problemu we wspólnym rozgrywaniu zawodów dla elektrykow i spalinowek to trudno
kogo jak kogo ale Ciebie nie będę przekonywał do podziału zawodów
za długo jeździsz abym musiał tłumaczyć Tobie rzeczy oczywiste

mam nadzieję, że elektryka także przygotujesz na lato

pozdrawiam
Jacek

PostNapisane: Wt kwi 14, 2009 6:41 pm 

skrzypiec patryk napisał(a):
Jacek przeciez sa 3 osobne imprezy dla elektrykow w tym roku i 3 laczone ze spaliniakami nie bardzo rozumiem w czym problem :?:

problem w tym że nie robi tego OSM Pawełku i tu jest ból, płacz i żal :)
pozdrawiam
krzysztof

ale Pan mnie podsumował
mam ból - brzucha z głodu
płaczę - ze śmiechu
i żal - że PRL się skończył. kiedyś to były zawody nie to co teraz. aż łezka się w oku kręci

PostNapisane: Wt kwi 14, 2009 7:28 pm 

Jacek doskonale rozumiem problem sam bylem w 2007 roku za rodzieleniem klas i nadal jestem ale jakby sie mialy takie nie odbyc to lepiej zrobic razem ze spaliniakami niz wcale nie robic tymbardziej ze sam napisaleś ze frekwencja nie bedzie duza
No niestety nie mam elektryka bagusa (znaczy mam ale pamieta jeszcze czasy PRL-u )pozatym raz tylko zdecydowalem sie na start w dwóch klasach na jednych zawodch i wystarczy . na 7 biegow pojechalem tylko 2 bo o reszcie zapomnialem DZIEKUJE
Pozdrawiam

PostNapisane: Śr kwi 15, 2009 7:30 am 

Jacek doskonale rozumiem problem sam bylem w 2007 roku za rodzieleniem klas i nadal jestem ale jakby sie mialy takie nie odbyc to lepiej zrobic razem ze spaliniakami niz wcale nie robic tymbardziej ze sam napisaleś ze frekwencja nie bedzie duza
No niestety nie mam elektryka bagusa (znaczy mam ale pamieta jeszcze czasy PRL-u )pozatym raz tylko zdecydowalem sie na start w dwóch klasach na jednych zawodch i wystarczy . na 7 biegow pojechalem tylko 2 bo o reszcie zapomnialem DZIEKUJE
Pozdrawiam

Paweł masz racje, ja równiez raz jechałem w 2 klasach na jednych zaowdach i powiem ze to nie dla mnie, jak robic cos dobrze to skupic sie na jednej klasie :), a co do podziału to z jednej strony jestem za o ile bedzie duza ilosc elektrykow (np fajne zawody w 2008 w Tarnowie i Wawie tylko elektr. ), a z drugiej jezeli te klasy maja umrzec to lepiej niech jezdza ze spalinami.
p.s.
dla uprzedzenia faktow w tym roku nie jezdze w klasach elektr. off-road, a i ze spalinowymi bedzie ciezko :/

PostNapisane: Śr kwi 15, 2009 8:36 am 

1. moje spostrzeżenia i uwagi nie były skierowane do organizatora zawodów
jeżeli to czyta i poczuł się urażony to przepraszam

2. szanuję decyzję organizatora dotyczącą połączenia klas spalinowych i elektrycznych w ramach jednej imprezy
jednak mam do tego pomysłu mieszane uczucia

3. ponieważ moje posty nie dotyczą bezpośrednio zawodów w Dywitach proszę administratora o przeniesienie lub skasowanie postów (wedle uznania)

PostNapisane: So maja 02, 2009 9:26 pm 

jak już wszyscy się wygadali to spytam rzeczowo. Czy jakieś zmiany toru w odniesieniu do tamtego roku są planowane?? jezeli tak to moze jakies zdjęcie jak tor wyglada aktualnie ?

PostNapisane: N maja 03, 2009 5:07 pm 

Rafał Iłendo napisał(a):
jak już wszyscy się wygadali to spytam rzeczowo. Czy jakieś zmiany toru w odniesieniu do tamtego roku są planowane?? jezeli tak to moze jakies zdjęcie jak tor wyglada aktualnie ?

tor w specyfikacji taki jak z finału 2008 tak zapewniał Paweł Wilczek.........pewno jak nie popada bedzie strasznie slizgo
do zobaczenia w Dywidach

krzysztof

PostNapisane: N maja 03, 2009 8:25 pm 

skrzypiec patryk napisał(a):
.........pewno jak nie popada bedzie strasznie slizgo
do zobaczenia w Dywidach

krzysztof

Jajcasz z Pana taki więcej "ślizgo"? :shock: u Nas na Dolnym Śląsku mówimy normalnie "ślisko"
Ps.coś z tym pisaniem i czytaniem jednak jest....W tej kwestii erudycja J.Matukina rzeczywiście może Panu imponować.I pomyśleć,że w innym temacie obraża Pan ludzi od płytkich...

PostNapisane: Pn maja 04, 2009 10:35 am 

Tor wyglada tak samo jak w zeszlym roku twrada ubita glina troche sie kurzy bo sucho jak pieprz ale rowno .Bylem w sobote niestety z modelem a nie z aparatem .
Pozdrawiam

PostNapisane: Pn maja 04, 2009 8:43 pm 

A ja mam takie szybkie pytanie , do której realnie w piątek będą treningi?
3

Czerwony Samuraj

PostNapisane: Pn maja 04, 2009 9:11 pm 

zawsze były chyba do 19 bo potem trochę marudzili mieszkańcy

PostNapisane: Wt maja 05, 2009 1:11 am 

Mnie nic tak nie męczy jak ta odległość, :( 450Km w jedną stronę mam więc chyba sobie jednak odpuszczę. Moim zdaniem rzeczywiście może być ciężko jeszcze dołączyć modele elektryczne, gdyby w Piasecznie jechały jeszcze elektryki sobotnie eliminacje skończyłyby się chyba o północy :wink:

HB Lightning 2pro EVO Force21 buster HB Lightning Stadium 2pro

PostNapisane: Wt maja 05, 2009 6:24 am 

Tomasz Świątecki napisał(a):
Mnie nic tak nie męczy jak ta odległość, :( 450Km w jedną stronę mam więc chyba sobie jednak odpuszczę. Moim zdaniem rzeczywiście może być ciężko jeszcze dołączyć modele elektryczne, gdyby w Piasecznie jechały jeszcze elektryki sobotnie eliminacje skończyłyby się chyba o północy :wink:

Sorki ale juz nie wytrzymuję wieczny malkontent. Człowieku ciagle ci żle a to tor dziurawy , tam sie znów bazrdzo kurzy gdzie indziej jeszcze cos . Biedaku teraz zrobili eliminacje 450 km od domku i jeszcze elektryki puszcza poprostu masakra . ciagle wiatr w oczy . A tak ambitnie pisałes w innych postach o startach w MP- Offroad . Sorki w MP albo sie startuje i jeżdzi sie po całej polsce gdzie dla kazdego zawodnika tor (jaki by niebył) jest zawsze taki sam . Albo takie pitu pitu pod domem i w okolicy oraz pisanie krytycznych postów na forum.

Ps Pisze to pod wpływem nagłego impulsu z punktu widzenia ojca zawodnika ( serwisanta ) który przez te dwa lata czytaj dwa pełne sezony off-road , i dwa pełne sezony Halowe on-road już tych przerażających "450km "troche ma za sobą tak jak wielu innych czynnych zawodników .

pozdrawiam i mam nadzieje ze nie uraziłem swym postem innych rajderów.

PostNapisane: Wt maja 05, 2009 6:37 am 

odległosc do pokonania sama przyjemnosc mozna sobie załozyc jakis dobry czas i spinac sie zeby wyrobic niema co dramatyzować tam naprawde jest super tor i dobra PIZZA wiec co to jest 450km w zeszłym roku w dwu dniowe zawody pojechałem w sobote rano wrocilem do warszawy i w niedziele znowu pojechałem faktycznie moze mniej km o połowe mialem od ciebie ale w sumie zrobilem tyle samo. A zawody tam są naprawde fajne a elektryki mi tam nie przeszkadzaja a zawsze na cos nowego mozna popatrzec. A starty w MP zupełnie co innego niz inne zawody

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona