Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 27, 2026 1:49 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor
PostNapisane: Wt mar 10, 2009 4:50 pm 

Michał Woszczek napisał(a):
żeby wszytskie niedojdy miały finał A

Po pierwsze to trochę przesadzasz ze słownictwem a po drugie jeśli już to niech te "niedojdy" jadą po trzy finały po to żeby się czegoś nauczyć. A w ogóle to jeździsz mikro? Nie? To po co się wtrącasz i robisz młyn. Tak jak marek napisał, więcej luzu.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Wt mar 10, 2009 5:16 pm 

Przemek Morawski napisał(a):
.... A w ogóle to jeździsz mikro? Nie? To po co się wtrącasz i robisz młyn. Tak jak marek napisał, więcej luzu.

Michał jest współorganizatorem zawodów i ma prawo się wypowiadać....
Co do luzu to chyba pomyłka,bo chodzi Wam żeby Michał przyhamował w Swoich wypowiedziach a nie poluzował cugle bo... :D .
Klas można narobić dużo,mozna też wprowadzić po trzy finały dla Wszystkich,ale kto podejmie się naciągnięcia dnia i czasu jeśli zawody mają być jednodniowe.Uważam też,że powinien być zmniejszony czas jazdy w standardzie,za cenę może właśnie finałów.

PostNapisane: Wt mar 10, 2009 5:47 pm 

Przemek, po ostatnich zawodach w Pustkowie Wilczkowskim (które organizowaliśmy z Arturem), nikt się nie wypowiedział w ocenie zawodów. Stwierdziłem, że to były najlepsze zawody bo nikt nie miał nic powiedzenia po imprezie. Co do zmian jestem za zrównaniem czasu jazd wszystkich klas do 6min. będzie można tez porównać czasy eliminacji w różnych klasach. Proszę nie pisać, że standard to klasa dla łowców pucharów, jak ktoś tak uważa to zapraszam żeby dał radę Łukaszowi, tutaj jest selekcja i tylko najlepsi jadą finał. Natomiast w klasach gdzie jest mało zawodników łatwo o puchar. Proszę też nie zapraszać na zawody a potem komentować, że ktoś jeździ w standard, ja nie chce ścigać się w openie dopóki nie będzie to wygrana z przypadku, bo ktoś ma za szybki model, nie odpuści i wywali cię z toru,a sędzia tego nie widzi. To tak na marginesie.
Pozdrawiam wszystkich.

GG 8022719

PostNapisane: Wt mar 10, 2009 7:33 pm 

Przemek Morawski napisał(a):

A w ogóle to jeździsz mikro? Nie? To po co się wtrącasz i robisz młyn. Tak jak marek napisał, więcej luzu.

jeździłem i będę jeździł, więc specjalnie dla ciebie odp. brzmi: teraz nie jeżdżę. Ale tak jak miałeś okazję zobaczyć wspólnie z Lechem robimy zawody i będziemy dalej robić, więc żeby robić coś dobrze zabieram głos. Luzu mam dużo, nerwy puszczają mi rzadko, i uważam, że słowa "ciućkanie" i "niedojdy" raczej pokazują prawdę niż kogoś obrażają. Miałem na myśli szerszy kontekst.

Myślę, że na tym zakończmy nasze przepychanki. Padły konkretne propozycje, trzeba je rozważyć.

Grzegorz Nóżka napisał(a):

...Proszę też nie zapraszać na zawody a potem komentować, że ktoś jeździ w standard, ja nie chce ścigać się w openie...

Właśnie po to dyskutujemy nad klasami ROOKIE i STD, żeby dać wszystkim dobrym zawodnikom możliwość startu w STD jeśli nie chcą jeździć w openie z różnych przyczyn.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9