Pod młotek idzie cały mój modelarski sprzęt:
HPI Savage - 800 złModel po dużym tuningu. Silnik .32 prześmigane 5 Litrów, ostatnio jeździłem pół roku temu, jednak odpalałem tydzień temu i silnik odpalił "z pierwszego" ale po zdjęciu grzalki gaśnie - kopnięta świeca (nie pali się ostatnia spiralka). Może słowo odnośnie zmian: w modelu siedzi rama LCG, koła dirt bonz na felgach od offny dyski offset 28 mm, konwersja na hex 17 mm, aluminiowe gwintowane amortyzatory GPM, wydech alu LRP, aluminiowe joint bary x 2, środkowy wał na częściach HD z savage SS, przedni dyferencjał aluminiowy 4-rosatelitowy, tylny 2 satelitowy stan bdb, aluminiowe wahacze przednie. Na skrecie wozik ma serwo tower pro 995 mg po 1 litrze, drugie sprawne dokładam gratis. W komplecie 2 karoserie jedna w stanie dst druga w stanie bdb.
Schumacher SST - 300 złModelik elektrzyczny, z zamontowanym serwem, silnikiem blaszakiem 540. Dorzucam pakiet. Naprawde solidne autko, z napędem paskowym, dyframi kulkowymi ustawionymi do driftu (zblokowane). Posiadam do niego prawie cały drugi model w częściach. Same części są warte wiecej niż ja sobie życzę za komplet.
Aparatura Spektrum DX2 - 350 złZestaw nadajnik + odbiornik. Wszystko świetnie działa, na stronie producenta mozna sprawdzić sobie parametry. Naprawde świetna aparatura, bardzo miło się ją obsługuje. Aparatura w stanie idealnym, na spodzie nóżki na których się stawia aparaturę mają lekko otarty lakier ale to normalka.
Paliwo Big Bang 5 L 25% - 50 złNo tu chyba nic nie muszę dodawać
HPI Micro RS4 - sprzedanyPodwozie lekkie,niestandardowe z laminatu, mocowanie na silnik >300. Do modelu dokładam pakiet 1600 mah oraz nigdy nie używany, nowiutki silniczek grapner speed 300. Cena samego silnika to pół ceny modelu. Gratis dorzucam regiel elektroniczny, którego sprawność oceniam jak 50/50, po prostu jest niesprawdzony. Dokładam sporo części.
Koła proline 40 series z oponami crime fighter - 200 złKoła nowiutkie, nigdy nie zakładane do jazdy, niesklejone, praktycznie wyjęte z opakowania i tak już leżały aż nadszedł dzień dzisiejszy. Felgi równiez nówki na hex 23 mm zółty kolorek. Do sprzedania.
Hexy Proline 23 mm do savage 4 sztuki nówki - konwersja - 50 złSilnik elektryczny kyosho 11 zwojowy - 30 złSilnik elektryczny orion method sv2 15x2 - 50 złRegulator novak no limit 410-mXc - 120 złNarazie to chyba tyle, co do cen możemy oczywiście pogadać ^^