ostatnio sporo dyskusji na forum dotyczącej torów rc, i tylko można się z tego cieszyć, bo im więcej się mówi ze torów brakuje,
tym większa szansa ze będą powstawać nowe, przez kilka ostatnich dni zbierałem informacje, o torach off i on
w kraju i na świecie, stad mój post, bo naprawdę nie myślałem, ze jest aż tak tragicznie, nie chodzi o to ze nie potrafimy wybudować torów,
bo przecież Polacy są znani jako świetna i tania siła robocza, tutaj rozchodzi się bardziej o sprawną organizacje
środowiska modelarskiego w pl brakuje jednego konkretnego związku organizacji stowarzyszenia lub czegoś w tym stylu zrzeszającego modelarzy rc w Polsce
(proste jest lok KTÓRY CHCIAŁBY ZAJMOWAĆ SIĘ WSZYSTKIM A NAJLEPIEJ NICZYM) ale ja i wiele innych osób uważają lok za pozostałość po komunie w którym to działacze nie maja za bardzo pomysłów jak zmienić fakt braku torów w Polsce oraz nie potrafią się odnaleźć zupełnie w dzisiejszym świecie RC gdyby KIEDYŚ powstała nowa organizacja rc z większa ilością członków z całej polski silą przebicia takiego stowarzyszenia była by o wiele większa niż w tym momencie ma LOK np:u władz miejskich ,samorządach i w mediach, polska dostała naprawdę sporo kasy z unii i nie wierze ze nie można zbudować kilku torów np: TAKICH JAK W RUMUNII litości ale wstyd
CIEKAWOSTKA FABRYCZNY TOR TAMIYA
http://img7.imageshack.us/img7/9969/tam ... drimd8.jpg