Witam Was,
powoli dochodza do mnie czesci, ktore zamowilem aby zlozyc E-Maxxa special i powoli dochodze do decyzji do kupna LST... Podjalem decyzje aby sprobowac sprzedac moje wlasne dziecko jakim jest jedyny w swoim rodzaju Savage, ktorego skladalem i kompletowalem przez wiele miesiecy. Cena, ktora zalatwia temat od reki to 10,000 PLN. Mozecie zadawac pytania... Dlaczego tak tanio? Po prostu za tyle go sprzedam i jesli bedzie ktos chetny aby tyle zaplacic to zyska model jakich malo i zapewniam, ze drugiego takiego samego raczej sie nie znajdzie. Wpakowalem w niego okolo 15,000 PLN ale sprzedam za mniej. To jedyna taka okazja. Aby nie miec wyrzutow sumienia, ze wydaje duzo kasy na modelarstwo postanowilem, ze sprobuje ze sprzedaza. JEsli sie nie uda to trudno ale chociaz probowalem a Savage zostanie u mnie i nadal bedzie cieszyl moje wybredne oko.
W sklad zestawu wchodzi:
SAVAGE S25 przerobiony dzieki HB TruckZilla Conversion Kit w ogromna bestie o mocy 5 KM!!! Dodatkowo glowica NovaRace. W modelu wszystko co tylko mozna zostalo wymienione na aluminiowe lub tytanowe! Dyferencjaly sa 4-zebatkowe w aluminiowych obudowach (jedna obudowa to 45 USD!!!
www.zonecentral.org w dziale hop-ups a dalej mods. Dodatkowo ciegna do serw firmy Ofna, servo saver Ofna (alu) na 4 lozyskach, wszystkie shafty tytanowe, hamulce tytanowe... Nie wymienie wszystkiego bo jest tego zbyt wiele. Model mozna obejrzec u mnie w domu w Warszawie po wczesniejszym umowieniu terminu spotkania. Dodatkowo 3 budy:
- seryjna czerwona ala Ford F150
- Pro Line Hummer H2 pomalowana farbami Pactra!!
- Pro Line Cadilac Escalade - nowa i nie malowana
dwa komplety kol i felg Pro-Line (Masher, Big-Joe).
dwa komplety serw Hitec 645
aparatura Sanwa M8 (zwykla)
jesli ktos chce fotki to moge przeslac mailem lub zapraszam do dzialu MONSTER TRUCK i watek "sprzet promiana - podziwiajcie". Fotki budy znajdziecie w dziale sprzedam "buda Pro-Line Hummer H2".
Jest to jedyna taka okazja. Ostatnia szansa na kupno tego potwora. Pozniej juz nigdy wiecej nie bede go sprzedawal.
P.S Do tuningu uzywalem najlepszych wyselekcjonowanych czesci! Tylko i wylacznie produkcji NovaRC, HPI, Ofna itp... Zero tandety i taniochy! Amorki firmy INTEGY w wersji MSR5!!!!!!! - najnowsze z najnowszych. Same amorki bez dodatkowych sprezyn i oleju to koszt 149 USD!!!
Ewentualnie mozliwa zamiana na aluminiowe felgi rozmiar 20' lub 21'.