Cena idzie w parze z jakością, oczywiście.
Widzę że kolega Morawski na bieżąco śledzi konkurencje, chwali się

Tyle że klucz Hudego kosztuje 38zł, a zestaw kluczy CPV kosztuje 60zł. Pozatym, czy kolega Morawski testował klucze firmy CPV że ma o nich już wyrobioną opinie, wydaje mi się że nie

Z Hudym jest trochę jak z markowymi ubraniami, można kupić kurtkę Ralph'a Lauren'a za 1500zł czy 2000zł, można kupić tańszą mniej znanej ale również wysoko jakościowej firmy. W obydwu będzie się chodziło tak samo, bardzo możliwe że w tej tańszej nawet lepiej. Hudy opiera się na brandzie który sobie wyrobił na przestrzeni lat jako solidna firma oferująca wysokiej jakości produkty, oczywiście nie podważam prawdziwości tej tezy, ale uważam że tutaj więcej się płaci za markę i marketing niż za sam produkt.
Niestety ceny w Polsce są wysoce zawyżone i to że ktoś sprzedaje taniej to nie znaczy że jest to syf, to znaczy że cena jest uczciwa. A to że brak ekonomicznego myślenia jest zastępowany wysokimi cenami, proszę wybaczyć to nie nasza wina

Nie opieramy swojej oferty na zakupach w zagranicznych sklepach internetowych co robi większość sprzedawców, kupujemy prosto od producentów i dlatego możemy zaoferować tak niskie ceny. Myślisz globalnie, sprzedajesz lokalnie

O tańszych kluczach które są na naszych aukcjach nie mogę się wypowiedzieć bo ich osobiście nie sprawdzałem, ale żaden klient nie miał co do nich zastrzeżeń. Pozatym gdyby coś się działo na każdy produkt udzielamy 12 miesięcznej gwarancji w odróżnieniu od osób które prowadzą sprzedaż nielegalnie.
Pozdrawiam