Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt maja 19, 2026 3:01 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 5:51 pm 

No dobra moze podjedzie ale bedzie trudniej heh :D Ale nikt mi nie powie ze zapach spalin , ostra rywalizacja na torze(tego nie doswiadczylem ale sie domyslam) , dziek silników itp jest gorsze od wspinaczki clodem.No napewno znajda sie zwolennicy tych clodow ale to bedzie grupka.Zaloze sie ze przewaznie jest tak ze ktos ma juz jakiegos MT , buggy czy torówke a clod to jest tylko dodatek.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 6:05 pm 

facet ta gadka o tych dodadkach to mnie juz nudzi :?
my tu gadamy o powaznym spedzaniu czasu a nie nudzeniu sie 8)

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 6:27 pm 

Najtaniej bedzie jak kupisz nowego Cloda, czesci do wlasnorecznego wykonania kompletnej ramy nie powinny cie kosztowac wiecej niz 50$.
Jedynie co potrzebujesz kupic to jakies amortyzatory od trucka, koncowki do zawieszenia, pret aluminiowy i kawalek blachy aluminiowej.

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 6:53 pm 

moze i bedzie taniej jesli kupie nowego lub uzywanego cloda badz txt-1
ale najpiew trzeba go miec :lol:
i dlatego wlasnie stwozylem caly ten temat bo w polsce nie mozna nidzie takowego tostac albo w bagatelnej cenie :evil:
Ada$ ma txt-1 i wlanie zaczol robic przerowki na "grotolaza" ale nie chce go sprzedac :(
bardzo bym prosil o jakomkolwiek pomoc w zdobyciu czegokolwiek co mozna przerobic w cloda naprawde czegokolwiem

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 6:58 pm 

Ada$ kupil swojego za granica, ty tez tak mozesz. Napisz do Ziggyy i dowiedz sie ile by kosztowalo wyslanie takiego Cloda kupionego na TH.

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 7:14 pm 

QWA ludzie mi kasa nie spada z nieba
mam zaledwie 15 lat i nie stac mnie na modele po 1500zl na ktore musze wydac jeszcze conajmniej na modyfikacje kolo 300zl
w polsce jest niewiele nastolatkow ktorzy maja kasy ze moga sobie pozwolic na cos tak drogiego a ja do nich nie naleze wiec zanim cokolwiek napiszecie zastanowcie sie o polakach i jakie panuje w polsce bezrobocie otworzylem tego POSTA aby dowiedziec sie z kad moge kupic za kase niezbyt wygorowana jakies autko ktore moglo by sie poddac modyfikacja ku stworzeniu CLOD-a lecz widze ze chyba nic nie zdzialam w tym kierunku :? :(

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 7:17 pm 

Damian napisał(a):
QWA ludzie mi kasa nie spada z nieba
mam zaledwie 15 lat i nie stac mnie na modele po 1500zl na ktore musze wydac jeszcze conajmniej na modyfikacje kolo 300zl
w polsce jest niewiele nastolatkow ktorzy maja kasy ze moga sobie pozwolic na cos tak drogiego a ja do nich nie naleze wiec zanim cokolwiek napiszecie zastanowcie sie o polakach i jakie panuje w polsce bezrobocie otworzylem tego POSTA aby dowiedziec sie z kad moge kupic za kase niezbyt wygorowana jakies autko ktore moglo by sie poddac modyfikacja ku stworzeniu CLOD-a lecz widze ze chyba nic nie zdzialam w tym kierunku :? :(

Chyba ze tak jak ja maioles skuter i go sprzedasz :D

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 7:42 pm 

nie niestety skutera nie mam 8)

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 8:06 pm 
-=ADA$=-

wlasnie pracuje nad redukcja do skrzyni biegow, albo nawet podwojna, ale to dopiero jak dostane wyplate to o tym pomyslimy, a narazie zaczynam sie zastanawiac czy ciac seryjne boki podwozia czy lepiej zrobic nowe, bo te seryjne tak fajnie wygladaja, a z robieniem czesci do cloda nie jest tak latwo, np najlpiej zeby linki do mostow byly rownolegle do siebie, to nie jest wielka przeszkoda ale wymaga troche mierzenia i liczenia, a co do cloda czy txt gadalem z kolesiem ktory chcial sprzedac ale jakos sie wycofal dlatego jeszcze nie, a faktycznie mozna z nich zrobic bardzo szybkie auta, zazwyczaj regiel jest super rooster ktory da rade do 12 ogniw, i 2 silniki do chyba 7 czy 11T jak sie je polaczy rownolegle bedzie strasznie szybki, do tego twardsze amory i juz mozna jezdzic

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 8:28 pm 

ale beczka ha ha moge sie pobawic zawieszeniem od txt-1 w kompie :lol:
http://www.tamiya.com/english/products/ ... rc_in.html

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 8:38 pm 

ai jszcze jedna wazna rzecz ADA$ jest jedynym ktory naprawde interesuje sie pomoca dla innych (za co niezmiernie mu dzikuje) a nie tak jak niektorzy gadaja od rzeczy co naprawde w niczym nie pomorze wiec skoro to jesl post o clod-ach i txt czemu gada tu sie na temat MT
moze jestem dla niektorych postacia kontrowersyjna ale nie boje sie mowic na temat tego co mysle niestety o wiekszosci z urzytkownikow RC-AUTO

PS. ADA$ znajdz dla mnie byle co z czego mozna by bylo zrobic clod-a jestem juz tak zdesperowany ze IDE NA CALOSC :?

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 9:01 pm 

Czemu niby mialbys byc postacia kontrowersyjna :?: Jedyna chyba taka postacia jest chyba Promian który chyba sam o tym wie.EHEH teraz troche juz przesadziles z tymi przemowami na koncu posta :D Cos Cie chyba juz ponosi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 9:35 pm 

Qrde, strasznie mi się podoba ta fotka:

Obrazek

Niezła kolekcja !!!

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: So sie 14, 2004 9:46 pm 

jest puzno a ja niewyspany wiec juz sam nie panuje nad tym co pisze wiec ponosi mnie ale LUZKO :D

LUDZIE JAK MACIE JAKIES FAJNE FOTKI ALBO LINKI TO DAWAC I JESZZCZE RAZ DAWAC NIE ZALOWAC MIEJSCA NA STRONCE :lol:

Tytuł:
PostNapisane: N sie 15, 2004 12:14 am 

Ej może jak mi sie znudzą monstery to i ja sobie złoże clouda :] tylko nie wiem jak z aparaturką do lepszych modeli :/ Kupiłem sobie graupnera jr 3810

Myślicie ,ze to dobra aparaturka ? Nie znam sie zabardzo na aparaturach i wybrałem ta bo podobno dobra jest a co wy o tym myślicie ?

Kurde obejżałem kilka filmów z cloudami i powiem ,że zabawa jest super
Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona