Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr lip 22, 2026 12:00 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 06, 2008 3:42 pm 

wiesz co smieszny modelarzu panuj nad soba i tym co pisze bo: pierwszy raz przegioles z filmem po drugie gorycz przegranej uczy. Ciebie jak widac nic nie uczy od tylu zawodów po drugie od rc wroblik to sie trzymaj z dala ze swoimi ocenami po trzecie jesli ty nie kupisz a byles takim swietnym klientem ja wlascicielowi zrekompensuje te straty ze swojej kieszeni jak widac mamy sie dobrze jest nas coraz wiecej jak rowniez ludzi ktorzy smieja siez tego co ty piszesz twoich narzekan itd wiec zastanow sie dwa razy co piszesz i kogo opisujesz w swoich filmach wszyscy tu sa wdzieczni za mozliwosc poscigania sie i ze komus sie chce organizowac zawody alezawsze sieznajdzie jakis ALIEN milego dnia zycze i zanim cos napiszesz zastanow sie kilka razy

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 06, 2008 4:20 pm 

a teraz do rzeczy jeszcze panie przepisowy twoj serwisant co widac w twojej pieknej galerii na twojej swietnej stronie przypomne www.mojemodele.republika.pl
widac jak twoj serwisant po tankowaniu przerzuca model przez opony a nie wyjezdzasz ze strefy serwisowej i co to jest fer a ja przypomne nie stalem na serwisie tylko bylem serwisantem Andrzeja Grzelaka ktory jechał w tym samym biegu wiec zamias podziekowac ty sie czepiasz i obrazasz wzystkich ludzi zwiazanych z teamem dzieku ktoremu mogles kontynuowac jazde troszke pokory trzeba miec i wdziecznosci na twoim filmie doskonale widac z jakiego miejsca bieglem i jesli mial bym sie zachowac tak jak to opisujesz poprostu bym nie podnosil twojego modelu a to ze sie przewrocilem no przepraszam dlamnie to smieszne bylo dlatego sie usmiecholem ja mam poprosru dystans do tego i sie bawie mozna po liscie startowej sprawdzic kto byl na serwisie wiem ze dla ciebie to niesa argumenty ale niech inni zobacza tez moja wersje

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 06, 2008 4:26 pm 

Fajna atmosferka się szykuje na zawodach, chyba wpadnę popatrzeć :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 06, 2008 4:35 pm 

spoko jedna osoba nie jest w stanie zepsuc a atmosferka napewno bedzie super i napewno nie przez ten incydent tylko przez to ze ZAWODY HPI SA ZAWSZE FAJNE I JEST SUPER ATMOSFERA zreszta sam pewnie to lepiej wiesz :)

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 06, 2008 5:13 pm 

Jeśli chodzi o serwisanta to ja tankowałem a głównie chodziło o to by tankowano za oponami a że z stresu i ,,ciśnienia,, przerzuciłem go za opony to już trudno :wink:

edit: Jedynie czego szkoda to że na hpi przestano liczyć do kwalifikacji modele innych firm.. a przecież też za startowe się płaci... szkoda bo na pewno byłaby dzięki temu większa frekwencja

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 06, 2008 5:49 pm 

ja naprawde nie widze problemu i niemam zadnych pretensji do ciebie tylko pokazuje ze tez Tomek nie jest swiety i trzeba siesobie przyjzec zeby czepiac sie innych szukac problemu w organizacji Panowie i Panie liczy sie ZABAWA:)

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 06, 2008 9:02 pm 

Łukasz Jedlinski napisał(a):
wiesz co smieszny modelarzu panuj nad soba i tym co pisze bo: pierwszy raz przegioles z filmem po drugie gorycz przegranej uczy. Ciebie jak widac nic nie uczy od tylu zawodów po drugie od rc wroblik to sie trzymaj z dala ze swoimi ocenami po trzecie jesli ty nie kupisz a byles takim swietnym klientem ja wlascicielowi zrekompensuje te straty ze swojej kieszeni jak widac mamy sie dobrze jest nas coraz wiecej jak rowniez ludzi ktorzy smieja siez tego co ty piszesz twoich narzekan itd wiec zastanow sie dwa razy co piszesz i kogo opisujesz w swoich filmach wszyscy tu sa wdzieczni za mozliwosc poscigania sie i ze komus sie chce organizowac zawody alezawsze sieznajdzie jakis ALIEN milego dnia zycze i zanim cos napiszesz zastanow sie kilka razy

Powinieneś zostać poetą, ja w tym temacie napisałem dwie krótkie odpowiedzi a Ty już 6. Gratuluję pięknej stylistyki i wymownej manipulacji! :wink:
Rzuciłeś się jak lew na łanię natychmiast jak zobaczyłeś w mojej pierwszej odpowiedzi zapytania nawet nie skierowane do Ciebie tylko do FM - organizatora. W dodatku mylą Ci się fakty bo byłeś serwisantem kierowcy z Twojego Teamu który zajął 7-dme miejsce a ja 5-te i dlatego ja nie czuje się przegrany w żadnym wypadku.
tu są wyniki:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 91ccb.html

ŁJ napisał "podziekowac ty sie czepiasz i obrazasz wzystkich ludzi zwiazanych z teamem dzieku ktoremu mogles kontynuowac jazde"
Jeśli ktoś inny z teamu RCWróblik poczuł się urażony moją wypowiedzią odnośnie zachowania serwisanta ŁJ na ostatnich eliminacjach to z góry PRZEPRASZAM !
ŁJ napisał: "poprostu bym nie podnosil twojego modelu " :? tak własnie miałeś zrobić a nie pomagać w " :wink:

Ja nie mam zamiaru już dyskutować na ten temat tutaj więc jeśli Łukaszu masz jeszcze jakieś uwagi odnośnie mojego filmu to zapraszam na PM ? Chętnie poczytam co 100-lica ma do zaproponowania dla ALIEN Może jakiś wyścig ??? Sav vs Lightning pro - tłumy "ALIEN" na pewno chciałyby to zobaczyć !!! :lol:

HB Lightning 2pro EVO Force21 buster HB Lightning Stadium 2pro

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 06, 2008 10:01 pm 

w kazdej chwili wyscig zapraszam do stolicy ja sie dostosuje:)

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 06, 2008 10:10 pm 

Tomasz Świątecki napisał(a):
Mam nadzieję że ......

Jest już wieczór, więc czas na chwilę relaksu, którą wam również polecam. :lol:

Wracając do tematu
Tomku umówmy się, że wyjaśnię Tobie i innym swój punkt widzenia w nadziei, że nie będziemy do tego wracać już nigdy więcej. (wiem – jestem naiwny :cry: )

Zaufaj mi proszę, że zawsze staram się organizować zawody najlepiej jak mogę w danej chwili.
Weź też proszę pod uwagę, że niestety często teoria to jedno a praktyczne możliwości to drugie.
Żebyś nie wiem jak się starał nie wszystko, co sobie wymarzysz jest możliwe do realizacji z wielu niezależnych od ciebie powodów.
Umówmy się, więc że Ty znasz się na budowie modeli a ja znam się na organizacji imprez.
I bardzo cię proszę - niech tak zostanie, bo oboje jesteśmy sobie potrzebni.
Zapewniam cię, że jeśli zamienimy się rolami to nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Więc bardzo grzecznie Cię proszę – zrozum to co napisałem i nie męcz siebie i nas takimi komentarzami w przyszłości bo nikt nie ma ochoty tego czytać.
Zacznij w końcu myśleć pozytywnie i odpręż się trochę. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 06, 2008 10:18 pm 

i czytaj uwaznie bylem serwisantem Andrzeja Grzelaka powtarzam ci to poraz kolejny a pomagale zatankowac Karola i zgoda od niego byles leprzy ale nie od Andrzeja
Dziekuje Amen i koniec tematu TS cieszmy sie nadchodzacymi zawodami i niech zwycieza najlepsi:)

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 07, 2008 2:51 pm 

Cieszę się, że już po wszystkim.
Przejdźmy, więc do ciekawszych kwestii :)

Obniżenie cen technologii 2,4Ghz pozwala nam na swobodę w organizacji w ramach imprezy kilku niezależnych zawodów i konkursów.
Na Festiwalu planujemy zawody HPI, DRIFT oraz konkursy w TRIALU.
W trakcie planowania są jeszcze wyścigi wirtualne na symulatorze i możliwe, że otwarty konkurs w Drifcie dla publiczności. Oczywiście nasze modele konkursowe będą wyposażone w aparatury 2,4 Ghz

Pisze o tym, aby zwrócić uwagę osób, które nie korzystają jeszcze z tej technologii, aby rozważyły taką ewentualność. Ogromną główną zaletą jest uwolnienie się od problemu kanałów i częstotliwości.

W związku z powyższym dla osób, które zgłoszą się na zawody i wpłacą wpisowe zaplanowaliśmy promocje „Rabat 20%” na zakup aparatury N4Q 2.4 GHZ.
Więcej szczegółów znajdziecie na stronie produktu. Promocja dotyczy jedynie zamówień składanych bezpośrednio w sklepie HPI Polska.
Taka okazja już się nie pojawi. :)
Sprzęt dostępny będzie od wtorku w przyszłym tygodniu.
Oferta jest aktualna do dnia 28-11-2008 lub wyczerpania zapasów magazynowych.

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 07, 2008 11:38 pm 

A jaka to produkcja tej aparatury ??? Próbowałem poczytać coś więcej klikając na "więcej informacji o tym produkcie znajdziesz na..." ale wyskakuje błąd! Gdyby to był choćby nawet tani ACOMS 2,4 albo po prostu Sanwa to na pewno bym kupił ale z tego co się dowiadywałem na forach w świecie nikt nie słyszał o żadnym N4Q ??? Rozumiem że cena jest atrakcyja jenak w moim przypadku zakupienie 5-ciu odbiorników + apka w HPI to impreza wysokości 860zł już z 20% rabatem więc jednak zostanę przy FM !

P.S Raz widziałem na lotnisku sytuację gdzie niedzielny modelarz przyjechał ze swoją wypasioną FUTABĄ 2,4Ghz i nie mógł jej odpalić żeby polatać. Okazało się że na SPECTRUM wtedy latało jeszcze 5 osób i jego aparatura nie chciała się zestroić z odbiornikiem - miała taką autoblokadę w razie jakiś zakłuceń. Jeśli takie sytuacje zdarzają się i w autkowych aparaturach 2,4 to nie dla mnie... Mam 50 kanałów do wyboru w JR więc moim zdaniem synteza jest wystarczająco dobra.

HB Lightning 2pro EVO Force21 buster HB Lightning Stadium 2pro

Tytuł:
PostNapisane: So lis 08, 2008 12:21 pm 

Tomku do póki nie spróbujesz nie będziesz wiedział.
Każdy użytkownik może mieć inne zdanie.
Ja jestem zadowolony. Moim zdaniem jest to hit sezonu cena/jakość/możliwości.
Doskonała oferta dla osób korzystających z nadajników z zetwów RTR na 27.xxx Mhz
Czy ty będziesz zadowolony? - nie wiem.
Całość naszej wiedzy podaliśmy na stronie włącznie z polską instrukcją która możesz ściągnąć w pliku *.pdf .

Tytuł:
PostNapisane: So lis 08, 2008 12:45 pm 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):

Dobrze widziałem, że mimo zadowolenia z N4Q na zawodach na Malince używałeś Sanwy 2,4 ? :D

Tytuł:
PostNapisane: So lis 08, 2008 1:08 pm 

Przemek Morawski napisał(a):
Festiwal Modelarstwa napisał(a):

Dobrze widziałem, że mimo zadowolenia z N4Q na zawodach na Malince używałeś Sanwy 2,4 ? :D

Prywatnie ja i mój syn używam kilku aparatur (do każdego modelu jest inna).
Masz rację są to waśnie modele Sanwa MX3 oraz N4Q. Sprzedajemy również obie marki.
Dla tego wiem, co piszę i jak widzisz nie narzekam na Sanwe, choć nie ma ona żadnych zalet w porównaniu do NQ4 a jest dwukrotnie droższa.
Ma za to ładniejsza antenę. :lol: :) :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona