Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt maja 01, 2026 10:37 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 06, 2004 10:07 pm 

na pare osób ciągnie co jakiś czas paczki z chin wiec mam nadzieje będzie sie do kogo podłączyć z zamówieniem !!!
Co do plastikowych osłon ana zebatki dyfrów to wiem o tym i troche nad tym ubolewam ale zawsze mozna coś an to poradzić a w ostateczności takie zakupić
Jak narazie sprawa zakupu tego modelu nie jest do końca przesądzona !!!
Moze jeszcze komuś uda sie mnie odwieść od tej decyzji ha ha ha :twisted:

Dzieki Pawle za linki i pomocne rady !!! Ja również ma nadzieje ze sie spotkamy kiedyś na zawodch, chociaz ja tak jak ty jade wtedy kiedy mogę wiec nie często jak do tej pory !!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 06, 2004 10:39 pm 

Pytanie tylko do ENZO, bo nie chce zaczynac dyskusji walek kontra pasek. Z tematu wynika ze bierzesz pod uwage tylko modele z walkiem, jaki jest tego powod? Sam mam walek i bardzo go lubie, a jedyny pasek jaki bym bral pod uwage to Corally RDX.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 06, 2004 11:31 pm 

A zauważyłes może jeszcze że kazdy model jaki brałem do swych rozważań ma pakiety usytuowane po jedne stronie :wink: !!!!
Co do wałka to mysle ze jest rozwiązaniem wygodniejszym, nie wymaga zadnej obslugi, ale nie stawiam go ponad paskiem z tego powodu. Każde z tych rozwiązań jest dobre, jeżeli było by inaczej na rynku dominowała by tylko jedna z metod przeniesienia napedu !!!
Pod uwage brałem też TRF 415 tylko ze nowe są za drogie, a tydzień temu widziałęm taką używaną w rewelacyjnym stanie z dodatkowymi klamotami na niemieckim ebay'u, poszła za 200 EURO i pewnie bym probowł przelicytować z RAFLEEM ale nie miałem wtedy kasy i nie wiedziałem czy będe ją miał w najbliższym czasie !!!

Więc szczerze powiem ze dobrym paskiem nie pogardze :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: So sie 07, 2004 5:19 pm 

Rozejrzyj sie za jakims modelem z drugiej reki. Na [url]rctech.net[/url] jest cala masa kompletnych zestawow do scigania sie, mozna tanio kupic PRO4, a TC3 to jest cala masa za grosze.
Tutaj jest jedna Baracuda
http://www.rctech.net/forum/showthread.php?s=&threadid=47044
albo Yokomo
http://www.rctech.net/forum/showthread.php?s=&threadid=47102

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3