Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 9:43 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 04, 2008 3:22 pm 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Witam Nie udało Mi się wejść na tor z koszeniem w dn.31.08. 2008r że względu na trudności z dogadaniem się z właścicielem , no i czytając Wasze posty o torze na jedną impreze jestem prawie przekonany że nie warto .Dziś ma być ostatnia rozmowa w Michałowicach , ale blado to widzę.
Prawdopodobnie wrócimy do pierwszego ustalenia czyli Piaseczna.
Jednocześnie przepraszam za zamieszanie które stworzyłem na ty forum " nie wyszło ''.
Z poważaniem dla forumowiczów Z.C.

Przy tej okazji mała deklaracja z mojej strony.
Tak się składa, że zawodnicy teamu HPI, HB, LRP stanowią większość zawodników w klasach off-road startujących na zawodach w Polsce.

Nie chcę wprowadzać zamętu ale na litosć boską niech Pan policzy ile modeli ze stajni HPI,HB,LRP jest w pierwszej 10 w klasach baggy i traggy w klasach dominujących w off-road a potem pisze takie rzeczy
pozdrawiam
krzysztof skrzypiec

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 04, 2008 4:06 pm 

Prawdopodobnie wrócimy do pierwszego ustalenia czyli Piaseczna.

MP w Piasecznie :roll: To jakiś żart ? Ten tor nie nadaje się do niczego innego, jak benzyn, które i tak by sobię nie radziły na tych okropnych dziurach. Proponuje gruubo się zastanowić nad miejscem do MP ! Nie ukrywam, iż dobrym obiektem będzie Olsztyn bądź nasz nowy obiekt. ( zapraszam do obejrzenia zdjęc: http://www7.speedyshare.com/data/939509 ... 8043/1.jpg ) A tutaj paczka 40MB z fotkami w dużej rozdziałce: http://rapidshare.com/files/142121530/N ... r.zip.html

Moje zdanie jest takie, iż to zawodnicy powinni decydować, gdzie chcą mieć MP.

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 04, 2008 5:06 pm 

Piaseczno jest blisko centrum Polski więc wszystkim będzie łatwo dojechać.
Jest również blisko Warszawy, więc jeśli LOK planuje zaprosić VIP-ów i media to mają niedaleko.
Co do stanu toru zamiast budować nowy w Michałowicach można cześć środków przeznaczyć na modernizację (naprawę dowolnego toru) nie są to duże koszty.

Prywatnie jest mi to obojętne gdzie będzie finał MP ale opcja Piaseczna wydaje się organizacyjnie uzasadniona.
Nie wiadomo natomiast czy LOK dogada się z Piasecznem.
Obie strony mają duże doświadczenie w „paleniu mostów” więc nie zdziwiłbym się jeśli będą problemiki. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 04, 2008 5:50 pm 

Witam Jestem w trakcie konsultacji w 95% Mistrzostwa Polski będą w Olsztynie w terminie 20-21.09.2008.Jutro będzie ostateczna informacja.Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie Z.C.

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 04, 2008 6:37 pm 

moja propozycja wygrywa:) - i bardzo słusznie, tor na miare mp i swietna organizacja... co do całego loku- na miejscu ludzi ktorzy mieli byc "organizatorami" spalilbym sie ze wstydu i zmienił prace.

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 04, 2008 6:53 pm 

Witam Jestem w trakcie konsultacji w 95% Mistrzostwa Polski będą w Olsztynie w terminie 20-21.09.2008.Jutro będzie ostateczna informacja.Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie Z.C.

no Panie Zbyszku jedyna mądra i męska decyzja a już chciałem dzwonić do Pana
pozdrawiam kolegę
krzysztof skrzypiec

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 04, 2008 7:12 pm 

skrzypiec patryk napisał(a):

no Panie Zbyszku jedyna mądra i męska decyzja a już chciałem dzwonić do Pana
pozdrawiam kolegę
krzysztof skrzypiec

i z czego się tu cieszyć :?: do zawodów najważniejszych w roku zostało 16 dni, a nie wiadomo gdzie one będa (tydzień temu - Michałowice, dwa dni temu - Piaseczno, dziś - Olsztyn/Dywity, a jutro może w Rzeszowie, Nowy Targ :?: ), widac jaki bałagan organizacyjny jest w LOK... nie wspomne o kalendarzu na hale i przepisach.. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 04, 2008 7:26 pm 

Michał z tym Piasecznem to się mylisz propozycja była ale 12 godz. wczesniej a nie dwa dni i tu należy się dziwić jak szybko podejmują decyzje na wysokich szczeblach na szęscie torów nie ma wiele i w ciągu 7 dni będzie ostateczna decyzja....... zapewne :D obysmy nie powrócili do Michałowic
pozdrawiam
krzysztof skrzypiec

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 04, 2008 7:42 pm 

skrzypiec patryk napisał(a):
Michał z tym Piasecznem to się mylisz propozycja była ale 12 godz. wczesniej a nie dwa dni i tu należy się dziwić jak szybko podejmują decyzje na wysokich szczeblach na szęscie torów nie ma wiele i w ciągu 7 dni będzie ostateczna decyzja....... zapewne :D obysmy nie powrócili do Michałowic
pozdrawiam
krzysztof skrzypiec

7 dni przed zawodami znac ich miejscówke - dobre (założenie teoretyczne) :lol:
Szybkośc dezycji - żadna, Dawno było wiadomo że MP nie bedzie w Goślinie, wiec dlaczego teraz budzą sie działacze z ręką w nocniku i szukają na siłe miejscówki, a gdyby tak nikt z wlaścicieli torów sie nie zgodził na MP to co - odwołane ?? :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 04, 2008 8:55 pm 

A jeszcze w gre wchodzi zakwaterowanie i czasami tydzien przed to już lipa i co w przypadku braku miejsc ??? trzy dni w samochodzie albo dojazdy x kilometrów - chyba troszku niepoważnie

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 04, 2008 9:24 pm 

Jacek Pietrzak napisał(a):
A jeszcze w gre wchodzi zakwaterowanie i czasami tydzien przed to już lipa i co w przypadku braku miejsc ??? trzy dni w samochodzie albo dojazdy x kilometrów - chyba troszku niepoważnie

a kogo to k... obchodzi :evil:
... oprócz zawodników oczywiście
to przecież nieważne, że ludzie sobie jakoś plany ustawiają, pracę i wolne organizują itp

sorry, wzruszyłem się

Ostatnio edytowano Pt wrz 05, 2008 7:21 am przez Tomasz Ostrowski, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt wrz 05, 2008 12:14 am 

Olsztyn to najlepsze rozwiązanie od dawno wielu zawodników o tym mówiło. Tyle na temat. Myślę ze powinniśmy się cieszyć ze p;pojeździmy znowu na najlepszym torze :)

Tytuł:
PostNapisane: Pt wrz 05, 2008 9:26 am 

Szanowni zawodnicy decyzja ostateczna Mistrzostwa Polski odbędą się w Olsztynie u Pana Pawła Wilczka w dn.20-21.09.2008r. Który mnie zapewnił że nie będzie kłopotów z noclegami.Pozdrawiam Z.C.
Ps będzie osobne zaproszenie do firm modelarskich które by chciały się zaprezentować na zawodach, te spprawy będzie prowdził Paweł Wilczek.

Tytuł:
PostNapisane: Pt wrz 05, 2008 10:28 am 

:P

MUGEN RZEŹNIK TEAM
Teraz
Agama TEAM POLAND

Tytuł:
PostNapisane: Pt wrz 05, 2008 3:45 pm 

Olsztyn to oczywiście najlepsza z możliwych miejscówek ale zamieszanie z finałem uważam za skandal.
Jak można na 2 tygodnie przed najważniejszym wyscigiem w roku zmieniać miejsce ich organizacji?! Jak to możliwe aby planować finał nie wiedząc do ostatniej chwili czy zarządca terenu zgodzi się choćby na wykoszenie trawy a co dopiero na zorganizowanie tam wyscigu?! I wreszcie jak po takiej wtopie można być z siebie dalej zadowolonym?! I wk...... mnie, że nikt nie poniesie za to żadnych konsekwencji, za to my, zawodnicy za rok pewnie znów poniesiemy konsekwencje czynów (lub ich braku) niektórych osób.
Mój post nie jest konstruktywny ale mam powód aby być, delikatnie mówiąc poddenerwowanym. Mieszkam pod Warszawą i wiedząc, że finał odbędzie się w Michałowicach zaplanowałem powrót z urlopu praktycznie prosto na zawody. Do Olsztyna nie zdążę z co bardzo dziękuję tzw. "działaczom" :evil:.
I jeszcze jedno: czy oczekiwanie na licencję 5-ty miesiąc jest normą? Przy płaceniu za nią usłyszałem, że miesiąc to maksimum :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona