Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt maja 15, 2026 12:21 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Która oferta jest najfajniejsza?
Oferta 1 39%  39%  [ 7 ]
Oferta 2 22%  22%  [ 4 ]
Oferta 3 0%  0%  [ 0 ]
Oferta 4 39%  39%  [ 7 ]
Liczba głosów : 18
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 29, 2008 11:01 am 

MAllus, ale nie kieruj sie tylko przeznaczeniem modelu - popatrz na ceny czesci, na ich DOSTEPNOSC ( bo z tym bywa roznie - dlatego Losi jest "zagadkowym" modelem ) , poczytaj opinie na temat awaryjnosci itd.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 29, 2008 11:03 am 

na pewno nie kupuj sava...muggy zdecydowanie najlepszy z tej stawki.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 29, 2008 11:50 am 

Cytuj:
MAllus, ale nie kieruj się tylko przeznaczeniem modelu - popatrz na ceny części, na ich DOSTĘPNOŚĆ ( bo z tym bywa rożnie - dlatego Losi jest "zagadkowym" modelem ) , poczytaj opinie na temat awaryjności itd.
No czytałem sporo o awaryjności savage, ale łatwo o części do nich, z kolei do muggy widzę, że nie ma części więc na 100% odpada. Szkoda, że tym mikro to tylko przed domem bo jak by były jakieś zawody pod niego czasem to by był chyba najfajniejszą opcją. No i ten savage też jest tani.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 29, 2008 11:54 am 

a czemu tak sie bronisz przed bagusem ?

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 29, 2008 12:16 pm 

Mallus napisał(a):
Cytuj:
MAllus, ale nie kieruj się tylko przeznaczeniem modelu - popatrz na ceny części, na ich DOSTĘPNOŚĆ ( bo z tym bywa rożnie - dlatego Losi jest "zagadkowym" modelem ) , poczytaj opinie na temat awaryjności itd.
No czytałem sporo o awaryjności savage, ale łatwo o części do nich, z kolei do muggy widzę, że nie ma części więc na 100% odpada. Szkoda, że tym mikro to tylko przed domem bo jak by były jakieś zawody pod niego czasem to by był chyba najfajniejszą opcją. No i ten savage też jest tani.

panowie z defeny Ci każdą część sprowadzą, może nawet mają na magazynie, tylko poprostu niema na stronie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 29, 2008 4:17 pm 

Cytuj:
a czemu tak sie bronisz przed bagusem ?
To nie tak, porostu nie znalazłem jakichś tanich. Mam jedną ciekawą ofertę bagusa ale nie wiem czy mi kasy starczy na niego. Chodzi o to autko:

http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=36594

plus do tego

- apka : praktycznie nowa Futaba 3PM-FS ( pelna synteaz razem z odbiornikiem ) , odbiornik Proton KEN z wyswietlaczem LCD , 2 x nowe serwa Sanwa S3003 , koszyk na baterie , instrukcja, pudlo

- 2 x niezle serwo, ktore jest potrzebne w bagusie : Scanner SSV9766MG na gaz ( 0,009 sek i 7,5 kg przy 6v ) , nowe, kupione tydz temu, na gwarancji + Blue Bird 661 MG ( 14,5 kg przy 6v ) na skret , uzywane ok 1,5 litra, jak nowe, zero luzow

- termometr na podczerwien duratrax + pakiet vapex 1400 mah 6v do odbiornika + filtr pow high performance , nowy ( pierwsza rzecz do tuningu silnika ) + grzalka ofna alu , praktycznie nowa ( doloze aku AA 2200 mah ) + oleje ARO i do filtra pow tornado , akumulator zelowy 7AH do starterbox'a ( nowy, jeszcze nie zamontowany )

-ladowarka mikroprocesorowa Jamara ( taka jak shark 10v2 ) + zasilacz z kompa ( zasilacz nowy, ladowarka jak nowa )

- butelka,klucze, duperelki , czesci zapasowe , wszystko co potrzebne - gratis

Co o tym myślicie? Jeśli bedę miał tyle kasy to biorę :D Bo zestawik kosztował by mnie jakieś 1500

--- edit śmiesznie się tak z tobą gada o twoim autku :P

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 29, 2008 6:05 pm 

bierz, bierz !! :lol:

nie 1500 tylko 1300 bez ladowarki mikropocesorowej i zasilacza, a to roznica

nie namawiam,bo nie lubie, jak ktos zachwala na forum , cos, co sam sprzedaje

za te moje 1300 mozna miec nowke , ale.... ale nie bede wiecej pisal, samemu trzeba rozwazyc, czy to rozsadna oferta

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 29, 2008 7:10 pm 

No ale be tej ładowarki nie naładuje startboxa czy czegoś tam pewnie. Nie znam się na nitro. Czyli i tak ją muszę kupić, jak nie tą to inna.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 29, 2008 9:32 pm 

do starterboxa jest ladowarka i pakiety, grzal;ke moge dac taka z ladowarka , pakiet odbhiornika i nadajnika mozna ladowac tansza ladowarka - ale mysle,ze szczegoly to na PM

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 1:23 pm 

Wciąż waham się między Oferta tej Ofny hyper 7 a tą bają z 4 oferty. Na razie jest za 1000 i brak ofert. Już zdecydowałem, że chce bagusa i będę nim w miarę możliwości na zawody jeździł. Różnią się one skalą, no i silnikiem, bo baja to petrol czyli jest, że tak powiem łatwiejszy w obsłudze i ekonomiczniejszy, aha i jest nowy. Ofna z kolei jest w super zestawie i ma dużo lepsza apke. Są jakieś przeciwwskazania, żeby któryś z nich był pierwszym modelem spalinowym? Który wybrać? Do obu są dostępne w Polsce części, do baji są trochę droższe, ale myślę też ze baja jest bardziej wytrzymała. Trochę mnie przeraża ilość dodatkowego sprzętu który jest potrzebny do obsługi modelu nitro :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2