Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Przejrzałem dziś formularze zgłoszeniowe na imprezy w najbliższym czasie.
Jak widać pomimo ciekawych ofert okres wakacji nie sprzyja liczebności zawodników na imprezach.
Jeśli wybieracie się do Chałup a nie dokonaliście jeszcze zgłoszenia polecam szybkie decyzje. Inaczej chyba wszyscy pojadą w jednej grupie a w przerwach zrobimy konkurs skoków z klifu w Jastrzębiej Górze.
Jest doś wysoko

O jakich ciekawych ofertach Pan piszę ???

Dla mnie wyjazd prawie 700km w pojedynkę na te eliminacje to nie lada wyzwanie. Wcale sie nie dziwię że nie ma chętnych, informacja o terminie tych zawodów ukazała się zdecydowanie za późno, w tak krótkim czasie trudno nagle zaplanować sobie urlop żeby akurat być nad morzem a do tego w Chałupach bo to nawet z Gdańska jest kawał drogi. 4-ry dni na podjęcie decyzji o wyjeździe nad morze to jakieś nieporozumienie ?

W poniedziałek nie działał serwis to wiem, więc licząc od wtorku do piątku - eh szkoda gadać.
Ja formularz zgłoszeniowy widziałem dopiero wczoraj bo go wcześniej nie było. A potem dopiero jakieś cyrki bo przelewy od zawodników nie dochodzą -
jak to było ostatnio !

- jeśli chodzi o mnie to jak tu ze Śląska nie uda sie pojechać w kilka osób to odpuszczam to sobie.
P.S Byłoby miło wiedzieć też - czy jakieś ciekawe nagrody czekają dla zwycięzców w rankingu ? - wiadomo!

żeby puścić się w tak daleką drogę
trzeba wiedzieć czy gra jest warta świeczki ?