Przesiadam sie jednak na buggy, nie utrzymam moich emocji przy jezdzie rally - jak nie skocze , to chory jestem
Do sprzedania KYOSHO LANDMAX 1
Model w stanie IDEALNYM , zadnych luzow, zadnych uszkodzonych czesci .
Model rozebrany do poziomu lozyska ( lozyska w dyfrach nowe ) i zlozony z dokladnmoscia zegarmistrza - robilem dla siebie, wiec bawilem sie z kazda srubka , dyfry zalane nowymi olejami ( oryginal od inferno GT ) .
W modelu wprowadzilem 2 udogodnienia:
- konwersja na hex 17 mm , wiec kazde kola od 1:8 pasuja do modelu ( oryginalne hex'y 19 mm oczywsicie w komplecie )
- dolozylem pojemnik na elektornike ( oryginal od Kyosho Inferno GT ) , ktory pozwala na wygodny montaz elektroniki ( na zdjeciu model jest jeszcze przed przerobka , elektronike montowalo sie "na wierzchu" gornej plyty , czyli de fakto na wierzchu ) aktualnie pojemnik jest szczelnie zamykany, dolozony jest aluminiowy uchwyt pod antene odbiornika
Model ma takze zalozona 2-biegowa skrzynie biegow, co czyni z niego naprawde woz WRC
W modelu braku 2 tylnych amorkow, ale mysle,ze alumioniwe 85-cio milimetrowe Ansmanny za 39 pln komplet ( nowe ) zalatwia ten problem ( dostepne na allegro ) . 2 przednie amortyzatory sa - oryginalne Kyosho , w b.dobrym stanie . Nie ma takze slupkow karoserii ( nowe to koszt 45 pln na rc-modelsport )
do modelu dokladam NOWA bude rally game - Subaru Impreza GC , kompeltna , ze spojlerem, naklejkami - sama buda warta 200 pln . Buda jest niepomalowana , oklejona folia . Jest tez instrukcja ( przedruk )
w modelu siedza takze 2 serwa firmy Kyosho - sprawne
Wszystkie czesci zawieszenia , podloga, plastiki pasuja od Inferno GT oraz czesc od MP 777 , wiec z czesciami nie ma zadnego problemu
W modelu brakuje tak naprawde tylko silnika ( najlepszy chyba .21 ) i czesci elektorniki
fotki , ktore zamieszczam , sa jeszcze sprzed przerobek hexow i pojemnika na elektornike, ale pokazuja stan modelu . Dzis/jutro wrzuce aktualne i dokladne fotki ( fotka budy jak najbardziej aktualna , ale nie ma na niej spojlera i naklejek )
ps. jest to absolutny klasyk rally , "made in japan" - co jest wytloczone nawet na obudowach dyfrow
Baaaaardzo chetnie zamienie sie na buggy / truggy , ale w sklali 1:8 ( 1:10 jest dla mnie jednak za mala ) , najchetniej z silnikiem - doplaty mozliwe w obie strony
Jestem myslacym czlowiekiem, wiec cena jest do negocjacji