Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 11:52 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 8:52 am 

Informacja o Mistrzostwach Europy była zaczerpnięta z ogólnie dostępnych stron.I tam nie było analizy startu Naszych zawodników.
Wchodząc na jakąkolwiek stronę np.Rcworld.ch odrazu widzimy zdjęcie z którego wynika to o czym ja tylko napisałem.I tam komentarzy nie ma.No bo to nie pisał Zaremba.Mogłem podać linka i Ci o których piszesz Tadeusz ,że ich taka informacja ogłupia,mogli by uznać że modele modelami,ale że jeszcze w tym sezonie są modne bluzy HB.
Co do pisania więcej to jeśli nie byłem to nic nie wiem,a ci którzy startowali powinni sami z siebie coś napisać.Jeśli nie oni to chociaż Ci którzy ich wysłali.I wcale nie powinni być o to proszeni i zapraszani,to niejako ich obowiązek.Bo to kadra,a i pieniądze poszły jakieś z Ministerstwa,a więc nas podatników.Nie wiemy czy osiągnięto minimum zgłoszone w Ministerstwie.
Jest strona oficjalna ale tam nikt nikogo do niczego nie zaprasza,ba nawet nie było informacji,że kadra pojechała.Tam krajobraz po bitwie,tylko odwołane , albo przeniesione imprezy...

ps.Na zdjęciu jest Voelker w koszulce LRP ,zobacz czy czasem nie ma w modelu Waszego silnika... :lol: :lol:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 12:10 pm 

Widocznie jestem odosobniony, ale potrafiłem znależć z Pawłem strony gdzie były na bieżąco ( prawie ) wyniki. I śledziliśmy przebieg zawodów własnie prawie online. Czytając wyniki ( z czasami poszczególnych kółek ) mozna wiele wywnioskować. Tyle tylko że wymaga to trochę trudu. Może rzeczywiście łatwiej i przyjemniej zajmować się modą.
A co do silnika. Żart na poziomie żenujących żartów prowadzącego ( czytaj Majewskiego ).
Może Ciebie ta sytuacja śmieszy, bo mnie nie.
Dlatego ciesz się że masz wszystko szybko,tanio i dobrze. Dla niektórych regulator wymieniany jest od ręki. A ja mam sobie kupić może jeszcze trzeci na zapas?
Tadeusz Żelazo
PS. W swoim stylu widzisz to co mają zrobić inni. A może Ty byś zrobił coś od siebie. Jak nie możesz znależć linku do strony z wynikami - czy to ME 1/12 czy to LRP - chętnie je podam.
PS II. Zawody są odwoływane bo nie ma chętnych do startów.
We wszystkich przypadkach odwołanych zawodów organizatorzy byli gotowi je przeprowadzić. A może Wy w Kłodzku spróbujecie zorganizować zawody nie będące eliminacjami do MP?

PostNapisane: So kwi 12, 2008 12:37 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
Zakończyły się Mistrzostwa Europy w klasie 1:12 w niemieckiej miejscowości Ingolstadt.
Nawet Marc Rheinhard docenił model HB Cyclone zdobywając nim tytuł Mistrza Europy.Kolejne miejsca to 2 Andy Moore i 3 Völker Ronald.
Tak więc potrójny sukces Firmy Hot Bodies.
Nasi zawodnicy:
62 Norbert Omelańczuk,
64 Piotr Blazucki,
79 Daniel Słomski.
Ogólnie sklasyfikowano 92 zawodników.

Reszta wyników: http://www.euro.rc-racecars.de/media.html

Tadeusz Żelazo napisał(a):
PS. W swoim stylu widzisz to co mają zrobić inni. A może Ty byś zrobił coś od siebie. Jak nie możesz znależć linku do strony z wynikami - czy to ME 1/12 czy to LRP - chętnie je podam.

Drogi Tadeuszu gdybyś tylko czytał treść mojego pierwszego posta (dla przypomnienia przytaczam),a nie tylko awatar to zapewne znalazłbyś tego linka ,ale po co jak jest okazja pojechać po Zarembie to "huzia na Józia "Jak się okazuje każdy ma Swój styl , jest on obrazem ducha...

Ps.specjalnie dałem w cytacie większe litery,żeby było czytelne...,a co do żartu prowadzącego to szukam na siłę związku ME klasy 1:12 z Twoimi reklamacjami.Skoro w innych ,tak licznych tematach na tym forum ,tej sprawy nie poruszałeś to coś musi być na rzeczy... :roll:

Ostatnio edytowano So kwi 12, 2008 12:52 pm przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 12:42 pm 

Paweł Żelazo napisał(a):
....
PS II. Zawody są odwoływane bo nie ma chętnych do startów.
We wszystkich przypadkach odwołanych zawodów organizatorzy byli gotowi je przeprowadzić. A może Wy w Kłodzku spróbujecie zorganizować zawody nie będące eliminacjami do MP?

W Kłodzku dnia 23-24.08.2008 odbędzie się 5 (już) Międzynarodowe GP Kłodzka,nie wspomnę już o Lidze Mikro... :lol:

Tytuł: kłodzko
PostNapisane: So kwi 12, 2008 1:12 pm 

Lechu dotrwasz jeszcze w modelarstwie do sierpnia!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł: Re: kłodzko
PostNapisane: So kwi 12, 2008 1:21 pm 

marian.kala napisał(a):
Lechu dotrwasz jeszcze w modelarstwie do sierpnia!!!!!!!!!!!!!!

A coś wiesz na mój temat,że mogę niedotrwać ?

Ps.to chodzi o imprezę w Kłodzku.Napewno odbędzie się i bezemnie...

Tytuł: 12
PostNapisane: So kwi 12, 2008 1:26 pm 

ty śpisz przy komputerze Lechu!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 3:39 pm 

Marian , "aty" jesteś SKOWRONKIEM?

Tytuł: info
PostNapisane: So kwi 12, 2008 3:52 pm 

Waldek a ty zyjesz!!!!!!!!!!

kończę Bolsa !!!!!!!!!!powiedz co będziesz w tym sezonie działał

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 4:35 pm 

Witam Mariana
Narażamy sie pisząc w tym temecie , że wylądujemy w koszu, ale mimo wszystko odpowiem.
Żyję i mam sie dobrze.
Tak jaj i Leszek mam również nadzieję , że sierpień wieszczony przez Ciebie nie będzie dla nas końcem świata modelarskiego (też dużo sprzedajemy i chyba wejdziemy do Twojego Teamu - podobno masz 3 RDX , może Filipowi i Julkowi pożyczysz? I oczywiście powierzymy Tobie
funkcję "MENAGERA" pozostając w przekonaniu , że tym razem trafimy na właściwą osobę)
W sierpniu , a pewnie i wcześniej , jako "MENAGER" mam nadzieję przyjedziesz na nowy tor do Nowego Sącza i dokonasz lustracji pod kątem jego przydatności wraz z otaczającą infrastrukturą do ewentualnego rozgrywania imprez międzynarodowych, bo na ostatnim CKM podniosły sie głosy wiecznie mających rację ( na szczęście glodsy odosobnione - wręcz pojedyncze) , że Nowy Sącz takiej infrastruktury nie posiada.

Serdecznie pozdrawiam ( bez Bolsa , ale z ... "daje krzepę ,krasi lica nasza Łącka........)

Ps. Tylko nie kończ do lustra.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 6:55 pm 

Waldemar Wolak napisał:
Cytuj:
bo na ostatnim CKM podniosły sie głosy wiecznie mających rację ( na szczęście glodsy odosobnione - wręcz pojedyncze) , że Nowy Sącz takiej infrastruktury nie posiada.

Jeżeli był to głos pojedyńczy to poprawna formą było by " głos wiecznie mającego rację".
I ten głos należał do mnie. W przeciwieństwie do niektórych osób swoich opinii nie wypowiadam anonimowo. A konflikty próbuję załatwiać bezpośrednio z zainteresowanym, szczególnie jeżeli w tym wszystkim uczestniczą moje dzieci. Dla innych wygodniej jest to robic za plecami.

Nie uważam siebie za wiecznie mającego rację. Ale byłem na ME 2007 we Francji. Śledzę na bieżąco przygotowania Hiszpanów do ME 2008.
I nie wyobrażam sobie gdzie w Nowym Sączu bezpośrednio przy torze mozna ustawić namiot. Taki maleńki namiocik ze 150 miejscami serwisowymi, wydzieloną częścią na spotkania kierowników ekip. Na szczęście część gastronomiczna już jest. Do tego parking na co najmniej 100 aut. A lokalizacja parkingu jest ścisle określona w przepisach EFRA.
Do tego dochodzą moje wątpliwości co do samego toru. Ma być on z częścią trawiastą. Wszystkie imprezy rangi ME odbywają się ostatnio na torach całkowicie asfaltowych. I zadawałem pytanie pozostałym osobom obecnym na CKM, czy EFRA dopuści taki tor, gdyż moim zdaniem jest on niezgodny z jej przepisami ( dodatek 3 część A pkt 1.1.5 ).
Uważam że normalna sprawą jest próbowanie przekonania o braku słuszności w podnoszonych sprawach. Ale chyba wygodniej i efektowniej jest stosowanie zasady " kto nie z nami, ten przeciw nam"
Tadeusz Żelazo
PS. A może tak ogłosić konkurs na MENAGERA.
Cytuj:
powierzymy Tobie
funkcję "MENAGERA" pozostając w przekonaniu , że tym razem trafimy na właściwą osobę)

Pierwszy sie nie sprawdził a nawet niektórzy twierdza ze wykorzystał i rzucił. Ale od prawie roku jest nowy. Tez nie lepszy?

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 6:59 pm 

Zapomniałem jeszcze o trybunach dla publiczności. Jak jedzie finał A to wyścig ogląda co najmniej 140 pozostałych uczestników.
Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 7:22 pm 

Zaremba napisał:
Cytuj:
jak jest okazja pojechać po Zarembie

Leszek - mnie przeceniasz, siebie nie doceniasz.
Jak masz tego linka to odpowiedz na ponizsze pytanie.
Z którego biegu eliminacyjnego liczył się wynik Norbert Omelańczuka w kwalifikacjach?
Jak znajdziesz odpowiedź na to pytanie, zadam dokładniejsze.
Tadeusz Żelazo
PS. Albo nie zadam. Bo po prostu przestane pisać na tym forum.
Tak jak to zrobiła zdecydowana wiekszość.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 7:35 pm 

Miało być europejsko -informacja o wynikach,a tu jak zwykle polskie piekiełko...temat chyba do zamknięcia.

Ps.co roku nad morzem odbywa się turniej piłki siatkowej,plażowej w różnych miejscowościach nadmorskich.Tam w piachu powstają swoiste stadiony na kilkaset osób z aluminiowymi trybunami.
Tylko chęci i kasa , wszystko się znajdzie na wyciągnięcie ręki.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 7:50 pm 

Paweł Żelazo napisał(a):
Zaremba napisał:
Cytuj:
jak jest okazja pojechać po Zarembie

Leszek - mnie przeceniasz, siebie nie doceniasz.
Jak masz tego linka to odpowiedz na ponizsze pytanie.
Z którego biegu eliminacyjnego liczył się wynik Norbert Omelańczuka w kwalifikacjach?
Jak znajdziesz odpowiedź na to pytanie, zadam dokładniejsze.
Tadeusz Żelazo
PS. Albo nie zadam. Bo po prostu przestane pisać na tym forum.
Tak jak to zrobiła zdecydowana wiekszość.

Nie bardzo rozumiem pytania.Nie interesuje mnie ta sprawa,nie dodałem żadnego komentarza do startów Polaków.Podałem tylko wyniki.Jeśli uważasz,że zrobiłem coś żle a Ty to zrobiłbyś lepiej ze szczegółami to trzeba było napisać na PM ja bym usunął to co napisałem.A tak to rozmydliłeś tamat na dorożki ,LRP,polskiego dilera,własne problemy sprzętowe,dalej temat oparł się o wódkę i tory,o CKM i jeszcze kilkanaście innych tematów nie związanych ...
A przecież można założyć Swój temat...

Ps.na Twój Qwiz nie odpowiem.Masz rację nic nie wiem na ten temat,nawet wyników nie potrafię czytać...chociaż próbowałem,żebyś mógł zadać to trudniejsze pytanie i nie przestał pisać na tym forum jak większość,która zapewne przeniosła się na forum komisji,gdzie informacje są pełniejsze i wiarygodniejsze.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona