Z mojej strony chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim zawodnikom za udział w imprezie.
Wielkie dzięki należą się również całej ekipie HPI Polska za podjęcie się wspólnej organizacji zawodów na naszym torze.
Przed zawodami odbyło się wiele rozmów w trakcie których otrzymaliśmy cenne informacje i wskazówki organizacyjne co było dla nas bardzo dużym ułatwieniem.
Czuje się również w obowiązku podziękować moim kolegom i wszystkim osobom, które pomagały w pracach związanych z budową toru i z przystosowaniem go do zawodów.
Bez ich pomocy taka ilość pracy nie była by możliwa do wykonania.
Wielkie dzięki dla Daniela! Sąsiedztwo impezy organizowanej przez jego firmę twoje4x4.pl z pewnością przyspożyło nam wielu kibiców.
Myślę że organizowanie tego typu imprez w jednym czasie jest dobrym pomysłem, jest to szczególnie ważne z punktu widzenia odwiedzających, którzy mają możliwość zobaczyć kilka atrakcji w jednym miejscu.
Cieszę się bardzo, że tor zebrał pozytywne opinie, jest to dla nas duża motywacja do dalszych udoskonaleń, postaramy się uwzględnić wszystkie wasze uwagi.
Mam nadzieję, że w niedługim czasie uda nam się ponownie zorganizować imprezę na torze w Nieradzie ( najpierw trochę go wyrównamy

)
Jeszcze raz dziękuję wszystkim i zapraszam na treningi do Częstochowy (Nierady)!
Pozdrawiam
rg@gorgol.pl