Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 9:17 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 6:54 pm 

To że amerykanie myslą że sa jednymi z najlepszych albo najlpeszymi to musze im troche prawdy przyznać :D . Bo bądz nie badz to u nich tanio u nich dużo u nich czysto u nich nowoczesnie unich sciągamy czesci do naszych modeli i u nich najwiecej tych czesci wymyslają. No nie stety mentalność polakó i ich zachowanie jest okrpne.Nie wiem czy widzieliscie taki reportaż o tym i była scena jak reporterka sie pyta coś w stylu jak tam , jak leci , co słychać.No i test sie zaczął podchodzą do amerykanów i sie pytają How are you czy coś w tym stylu oni sie zaczeli cieszyć i mówić wporzadku super i pytali jak reporterce sie powodzi tak wszystko było na sympatycznie to samo zrobili z polakami i co sie okazało odburknął coś pod nosem obrażony na cały swiat i jak by nigdy nic poszedł dalej.Bardzo prosty przykład naszego zachowania.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 7:00 pm 

Czasami az sie wstydze, ze jestem Polakiem. Taki prozaiczny przyklad! Kto ogladal program "Usterka" na TVN gdzie sprawdzali polskich taksowkarzy...? Istna zlodziejska mafia. Wtedy bylo mi glupio patrzec w TV bo wiedzialem, ze takich taksowkarzy jest cale mrowie. Wstyd! Przyklady by mozna mnozyc tysiacami. A Twoj przyklad Kuba jest idealny! Taka prawda, ze amerykanie potrafia sie wszystkim i ze wszystkiego cieszyc! A u nas? Wszystko zle, wszystko brzydko, wszystko ponuro... tak reaguja Polacy. Naprawde nie wiem co trzeba zrobic aby to wszystko zmienic.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 7:12 pm 

Chodzi Ci o ten przykład jak gość pijanego udawał i kazał sie gdzieś zawieść i jak go zawiózł na miejsce to ten niby pijany gosc dał mu w ruloniku jakoś 500zł a ten taksówkarz wziął i wydał mu jakoś 1,50zł :lol: eehehehe .

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 7:54 pm 

Kuba Stabiszewski napisał(a):
Chodzi Ci o ten przykład jak gość pijanego udawał i kazał sie gdzieś zawieść i jak go zawiózł na miejsce to ten niby pijany gosc dał mu w ruloniku jakoś 500zł a ten taksówkarz wziął i wydał mu jakoś 1,50zł :lol: eehehehe .

dokladnie!!! to juz byl szczyt wszystkiego! Zlodziejski narod :( :( :(

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 8:22 pm 

sory ze sie wtracam ale... polska jest zlodziejskim krajem i tego niezmienimy, a jesli brak nam (polaka) witalnosci to proponuje pic danwiwe :D a teraz na powarznie to niejest temat o polakach i ich podejsciu do usa tylko o modelu hpi nitro mt2 wiec jak byscie mogli to prosil bym wrucic do tematu :!: narazie dowiedzialem sie ze tylko jedna osoba w polsce ma ten model nieznajdzie sie nikt jeszcze? a morze ktos ma zamiar kupic taki model?

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 9:59 pm 

Pewnie wiecej niz jedna osoba ma MT2 ale tylko o jednej wiemy... Autko jest ok i bedziesz zadowolony. HPI to dobra firma :). Dobry wybor. Jak Ci sie znudzi to kupisz Savaga i koniec :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 14, 2004 2:09 pm 

promian auto szybko mi sie nieznudzi bo bede uczyl sie na nim regulowac silnik itp a savage 25 to ja w teorii mam bo na borze narodzenie dostalem na wspule z bratem(ale jak masz brata to wiesz jak to jest) a ze to jest nasze wspulne auto to ja pszynim niemajstruje

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 15, 2004 8:13 am 

vold00 napisał(a):
promian auto szybko mi sie nieznudzi bo bede uczyl sie na nim regulowac silnik itp a savage 25 to ja w teorii mam bo na borze narodzenie dostalem na wspule z bratem(ale jak masz brata to wiesz jak to jest) a ze to jest nasze wspulne auto to ja pszynim niemajstruje

to luzik... A tego Savaga to ode mnie kupowal Twoj Tata?

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 15, 2004 8:29 am 

no tata kupil od ciebie a teraz sciagasz nam jakies czesci (a jesli chodzi o czesci to kiedy one pszyjda do bydgoszczy bo dawno niejezdzilem savagem a niemam co robic)

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 15, 2004 8:46 am 

vold00 napisał(a):
no tata kupil od ciebie a teraz sciagasz nam jakies czesci (a jesli chodzi o czesci to kiedy one pszyjda do bydgoszczy bo dawno niejezdzilem savagem a niemam co robic)

:) :) :)
dobry zakup!
mam juz dla Ciebie roto-start, amorki ale z gaznikiem jest problem.
Otoz sie okazalo, ze jest on w innej cenie i innego producenta i ostatecznie nie dostalem go. Seryjny kosztuje okolo 50 USD a ten co rozmawialismy prawie 90 wiec jest spora roznica. Ale o tym to moze pogadamy na privie albo zadzwon do mnie wieczorem.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 15, 2004 8:49 am 

ok ja jestem teraz w szkole ale pozniej zlece bratu zeby zadzwonil to sie dogadamy :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 15, 2004 11:24 am 

vold00 napisał(a):
ok ja jestem teraz w szkole ale pozniej zlece bratu zeby zadzwonil to sie dogadamy :D

ok, czekam w takim razie wieczorem na kontakt.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2